Двойно съботно-неделно капо

Модератори: bobopeli, sapuna

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Двойно съботно-неделно капо

Мнение от INCUBUS »

Приемете ме с "шапки долу!"в клуба на капотиралите се .Че не ми стигна в събота,ами го и затвърдих в неделя.Ужас,братя,пълна липса на каквото и да било кълване.
Събота-предиобяд проби по р.Арда,в местността "Дяволския мост".Ква риба,кви 5 лева ?Няма и туй то.Студ,водата с цвят мъртвешко сиво-зелено,никакви признаци на рибешки живот.Да бях само аз каръка,както и да е,но имаше още трима "спеца",дето също останаха с пръст в..... /въпреки дългогодишния им опит по такива места/.
След паническо преместване на яз."Кърджали"-класическо затвърждаване на капото.И там / в местността "Гробето"между с.Боровица и с.Сухово/ водата мътна,само че с кален цвят.Пустош и рибно бездихание.
В неделя - с друг състав рибоискащохващателен,пак по Арда,но в близката зона-край с.Средногорци.На проверено място,където и в най-люти студове си дава кефал,тоя път -филма"Господин Никой".Пет вида стръв,заклинания и всякакви мурафети - слуката ни показа среден пръст и това е.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Тази събота и неделя и за мене бяха каръшки! :cry: Нещо и е станало на рибата тези дни :shock:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Не знам може би спамя по темата ама събота и неделя въобще не бяха капо. Така се напихме две вечери безпаметно на едно приятелче на вилата и тествахме джипа му на пияно по офроуда имам и снимки ма ме е срам да ги показвам.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Аз се преебах само във неделя чак ми се плаче :cry: :cry:
murpha
новобранец
новобранец

Мнение от murpha »

И ние в събота абсолютно капо без удар даже на всякаква страв без там мамрец или бамбарец ли е? До нас дойдоха едно момиче и едно момче и за половин час три сносни кефала на нешто от горе изброените стръви ама така става понякога.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Верно беше тегав риболова, мен една риба ми попречи да вляза в клуба :lol:
но другия път :evil:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”