Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Порой от риба на Порой....
- RUZBATA
- ще става разбирач
Re: Порой от риба на Порой....
Много хубав риболов си спретнал колега
Ще съм ти благодарен ако кажеш нещо за стола , че отдавна съм мераклия за нещо такова ...цена и откъде може да се намери !!!

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Евала за хубавия риболов, но да си изкажа скромното мнение за "гадината" Scolopendra cingulata изключително животно, което се среща от край време по нашите земи и да "оборя" колега по-горе че не са пуснати от невежи собственици
а са си част от фауната на България.Достигат дори над 20см дължина и наистина охапването/ ужилването е изключително неприятно дори и от най-малките индивиди,затова един апел към колегите,като ги срещнете сред природата просто ги подминете а не има минавайте отгоре...
Поздравления за чудния риболовен излет.
пп: на втората снимка според мен си хванал точно любовната им игра

Не съм съгласен,защото видях това как дъвчешеGoriLLaz написа:Евала за хубавия риболов, но да си изкажа скромното мнение за "гадината" Scolopendra cingulata изключително животно, което се среща от край време по нашите земи и да "оборя" колега по-горе че не са пуснати от невежи собственициа са си част от фауната на България.Достигат дори над 20см дължина и наистина охапването/ ужилването е изключително неприятно дори и от най-малките индивиди,затова един апел към колегите,като ги срещнете сред природата просто ги подминете а не има минавайте отгоре...

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Това е.RUZBATA написа:Много хубав риболов си спретнал колега![]()
Ще съм ти благодарен ако кажеш нещо за стола , че отдавна съм мераклия за нещо такова ...цена и откъде може да се намери !!!
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=166&t=71934
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... ts_id=1989
http://www.octoplus.co.uk/products_superstool.html
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Може да са като богомолките,мъжкия като я изплющи и после за благодарност женската му изяжда главата 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Днес и аз открих на Порой.
На дъно едва 3 каракуди към 200гр. на плувка на царевица около 30-ина прилични червеноперки. Бях от към плитката камениста страна. Уклея буквално вреше но не ми се ловеше уклей. Моля колегата RAAZIEL да си остави телефона на лични
явно сме се разминали с един ден.
На дъно едва 3 каракуди към 200гр. на плувка на царевица около 30-ина прилични червеноперки. Бях от към плитката камениста страна. Уклея буквално вреше но не ми се ловеше уклей. Моля колегата RAAZIEL да си остави телефона на лични

Такава гадинка хванах в къщи, на втория етаж в спалнята. Предполага а и силно се надявам, жената да я е внесла в стаята с прането. Като я видях се стреснах а жената изпищя на умряло, тая твар беше дълга около 10-12 см. Опитах се да я хвана с някакъв парцал но гадината ми избяга, след това няколко часа си играхме на криеница и гоненица докато я хвана.Когато я хванах с парцала опитах се да я смачкам с пръсти, обаче не успях и я изхвърлих през прозореца., Веднага след това, попитах чичко гугал какво е това, понеже за първи път виждах такова животно. Това което намерих е, че това добиче достига до 20-25 см и основно се храни с насекоми и разни други буболечки. а като достигне максималните си размери си похапва и дребни гризачи и бозайници. Докато търсех инфо за него попаднах на този клип http://www.vbox7.com/play:b60bdc9f" onclick="window.open(this.href);return false; а имаше и един където си хапваше и прилеп обаче сега немога да го намеря. Това с прилепа ме озадачи защото по принцип прилепа е този който се храни с насекоми и разни други буби, а в случая насекомото изяде прилепа. Другото което открих беше че е отровно но отровата му не би могла да повали човек само дето болката след ухапването била ужасно силна
П.П Моля хора с слаби сърца, чувствителни и обичащи бели мишки да не гледат клипа
П.П Моля хора с слаби сърца, чувствителни и обичащи бели мишки да не гледат клипа
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- каридата
- учете се от него
Бравос френд,на това му викам фул релакс.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Браво браво, тез дни и аз ще направя един уклейски .......
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Преди няколко години на Овчарица видях такъв дзвер. Лапаше дребни буболечки като прахосмукачка. Голямо оглеждане падна през ноща.
- fossa
- научил се да хвърля
Айде хаирлия да е колега!
А ти май си хванал дзверовете в сюблимен момент.Едното сякаш е заапало другото за гъзъ?
А ти май си хванал дзверовете в сюблимен момент.Едното сякаш е заапало другото за гъзъ?
- vankatagb
- новобранец
Браво колега, добро е представянето, след слуховете преди забраната за пълно безрибие!!!