Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Teo 62 »

G.Petkov написа:
Да, бе да !
После може да върнат и чл. 1 в Конституцията !!!!!!!!!!
И това време ша дойде - ша изчезнат разните национални предатели.Вече се работи по въпроса и в скоро време ще има резултат макар да е бавен и мъчителен процес.Айде да пускат пушенето да тръгне бизнеса - ша почна производство на таквиз неща
33445.jpg
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:
GODzillata написа:...Жоре, те тфа са пъстърви, ей! ...
Знам, знам :D ,
Нали 6-7 месеца само това лових, изключая няколкото излета на леда, докато имеше лед, разбира се !

В момента са актуални гъбите -
Целият апартамент ухае на манатарки...
1. Рибите са сьомгови пъстърви, всяка една от тях е по кило и половина...ъъъ...такива ли си ловил? :roll:

2. Защо не ги изсушиш във фурната за няколко часа? :roll:

@Пав, kaзвал съм го и друг път - единственото лечение за нашата държава е една гъба, ама не от на Жорката, а ей такава:
Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Ама да удари в парламента. :lol:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:
1. Рибите са сьомгови пъстърви, всяка една от тях е по кило и половина...ъъъ...такива ли си ловил? :roll:

2. Защо не ги изсушиш във фурната за няколко часа? ...

По т.1 - по-миналия сезон имаше и такива, ама на мен не се падна нито една :oops: !
Този сезон - само прости американки, най-голямата беше около 1 кг.
По т.2 - предпочитам гъбките да съхнат по естествен път, много по-добре става, стига да има поне малко слънце, а то сега го има! Става и във фурната, пробвах миналата пролет, ама е само за в краен случай, когато е много облачно и много влажно.
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

GODzillata написа:Шибаните комуняги искат да върнат пушенето в кръчмите... :roll: ....поредното доказателство, че живеем в смахната държава и че не сме дорасли за Европата! :oops: :evil:

Било нечовешко нахалните пушачи да мръзнат зимно време навън, та а'ре да ги пуснем да кадят вътре и да тровят деца, майки и непушачи, щото виждаш ли, няма да умрат от бронхопневмония, ами от рак на белите дробове, ама поне ще са на топло.......деба и проЗтотия, деба! :axe:
Абе нали знаете че който плаща-той поръчва музиката и като така,пушачите на всяка кутия цигари,внасят в бюджета минимум 3 лева,пък вие не пушачите не сте конкурентоспособни в тая част :mrgreen:
Така че ,ние пушачите сме по-ценни за бюджета :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Да знаете нещо?
Едно птиченце ми прошепна,че д-р Тигър е на БАНанова диета за един месец!? :roll: Проблеми с "холестерола"!!! 8)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Телескоп написа: Едно птиченце ми прошепна,че д-р Тигър е на БАНанова диета за един месец!? :roll: Проблеми с "холестерола"!!! 8)
Аз залагам на простата!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Ох, само да дойдат събота и неделя за рибка!! :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Телескоп написа:Да знаете нещо?
Едно птиченце ми прошепна,че д-р Тигър е на БАНанова диета за един месец!? :roll: Проблеми с "холестерола"!!! 8)
Все от някакъв проблем ще е,
Пък и той написа в една друга тема, че няма страх от бананите :D ,
Та може и да обнови ник-а си още веднъж !!!
Аз вече му свикнах и нямам проблеми с него :D !
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

G.Petkov написа:
Телескоп написа:Да знаете нещо?
Едно птиченце ми прошепна,че д-р Тигър е на БАНанова диета за един месец!
Все от някакъв проблем ще е,
Пък и той написа в една друга тема, че няма страх от бананите :D
Едва ли някой има страх от БАНаните... Я имам страх или по точно непоносимост към цензурата, сигур щото съм от стара дисидентска рода...
А, относно това мнение?
GODzillata написа:@Пав, kaзвал съм го и друг път - единственото лечение за нашата държава е една гъба, ама не от на Жорката, а ей такава:
Изображение
Също мисля така, т.е. деградирали сме дотам, че на та държава и трябва просто една клечка кибрит... и след години да се възродим от пепелта по добри и по човечни...
Днес ходя по Марица на риболов, по точно за релакс и кВо гледам- мангал, пак мангал и пак мангал. Единия ми вика- бате, не лови там щото съм фЪрлил дънните. КВи дънни бе?- сезал вързан за дърво с нанизани няколко каракуди и камък за тежест накрая...
КВо да прая? Да ги бия ли или те мене? Да звъня на ИАРА, като предварително зная, че никой няма да реагира за някой циганин?
А, къде отиде моя релакс сред природата??? ДАХ е..ба и циганската държава де сме.... дах е..ба... Псувайте повечко, щото е полезно- разтоварва вътрешното напрежение :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Vid написа:...ДАХ е..ба и циганската държава де сме.... дах е..ба...
Чакай да видиш статистиката след 20 години, когато ще сме малцинство... :evil:

Джагалите ще спрат да се плодът и множат само ако държавата спре детските! Иначе ги дотира, за да се пердашат като зайци... :axe:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

GODzillata написа: Чакай да видиш статистиката след 20 години, когато ще сме малцинство... :evil:
Джагалите ще спрат да се плодът и множат само ако държавата спре детските! Иначе ги дотира, за да се пердашат като зайци... :axe:
Тук си абсолютно прав. Обикалям из циганските махали служебно и го потвърждавам изцяло. Оне чакат да си вземат детските и с тях да се напият първо и после нахранят....
Чудя се след 20-сет години кога станем малцинство и основно пенсионери, как тая паплач ще ни плаща пенсиите :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Vid написа: Чудя се след 20-сет години кога станем малцинство и основно пенсионери, как тая паплач ще ни плаща пенсиите :lol: :lol:
Начии, няма да има пенсии. Ще требе да я караш на рента. Ако имаш такава де.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Изображение
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Седял си един цар в тронната зала и чул през прозореца викове: "Айде на хубавите ябълки-и-и-и!" Погледнал - един старец с каруца продава ябълки, а наоколо - тълпа купувачи.

Прияли му се и на царя от плодовете, викнал първия министър и рекъл: "На ти пет жълтици, бягай да ми купиш ябълки." Първият министър викнал последния министър и му рекъл: "На ти четири жълтици, бягай да купиш ябълки." Последният министър викнал церемониалмайстора и му рекъл: "На ти три жълтици, бягай да купиш ябълки." Церемониалмайсторът викнал шефа на стражата и рекъл: "На ти две жълтици, бягай да купиш ябълки." Шефът на стражата викнал един стражар и рекъл: "На ти една жълтица, бягай да купиш ябълки." Стражарят излязъл и спипал стареца за яката: "Хей, какво си се развикал? Тука хан ли е или царски дворец? Марш оттук, ябълките се конфискуват."

Върнал се стражарят и рекъл: "Ето, шефе, добра далавера. За една жълтица - половин каруца ябълки." Шефът отишъл при церемониалмайстора: "Ето, значи, за две жълтици един чувал ябълки." Церемониалмайсторът отишъл при последния министър: "Ето, за три жълтици една торба ябълки." Последният министър отишъл при първия министър: "Ето, за четири жълтици половин торба ябълки. Какво да се прави, началство, инфлация." Първият министър се явил при царя: "Ето, ваше величество, както заръчахте - заповядайте пет ябълки." Седи царят в тронната зала и мисли: "Пет ябълки - пет жълтици. Една ябълка - една жълтица. И народът ще се скъса да купува. НА ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ!"
Никоя риба не е по - важна от живота !
Заключено

Обратно към “Разни”