Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Относно;Телескоп с водачи 3.96м.“GALAKSI“Южнокорейско произв
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- rumenbonita
- новобранец
Относно;Телескоп с водачи 3.96м.“GALAKSI“Южнокорейско произв

- orion30
- разбира нещата
Re: Относно;Телескоп с водачи 3.96м.“GALAKSI“Южнокорейско пр
Туй Galaxy е издигнато в "култ" във Варна. Доколкото съм я разглеждал Galaxy е модела а марката е така написана че дори не се разчита./поне досега никой не е успял/. Има я при братята и при Валери.
Обикновен телескоп с култова популярност, незнайно защо. Вероятно масова психоза подклаждана от тези които я продават и от тези които вече са се "набутали" с нея.
Като вица за оназ компания в която един изкарал едно шише оцет и казал:"Да пием по едно вино". Отпил и подал на следващия. Той от своя страна разбрал че e оцет, ама да не се прекара само той, казал:"Ех че хубаво вино" и подал на следващия и така......изпили оцета.

Обикновен телескоп с култова популярност, незнайно защо. Вероятно масова психоза подклаждана от тези които я продават и от тези които вече са се "набутали" с нея.
Като вица за оназ компания в която един изкарал едно шише оцет и казал:"Да пием по едно вино". Отпил и подал на следващия. Той от своя страна разбрал че e оцет, ама да не се прекара само той, казал:"Ех че хубаво вино" и подал на следващия и така......изпили оцета.

Re: Относно;Телескоп с водачи 3.96м.“GALAKSI“Южнокорейско пр
Aми зависи какви са ти очакванията.Пробвал съм го лек е , при хвърляне с 30 гр. олово постига сравнително добра дистанция . За сафрид и зарган, като уневерсал става , но за чернокоп не бих казал. Преди струваше около 90 лв и за тези пари това предлагаха като хит . После големи реклами, както казва колегата и цената отиде към 130 лв. Инъче масов е и има резервни части ...
В началото и аз съм чувал , че били корейски после им смениха фейса и били идвали от Унгария ама най-вероятно CHINA