Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

панчарево??????
Модератор: sapuna
панчарево??????
някои ходил ли е скоро на панчарево?дава ли не6то по това време на годината конкретно бяла риба,щука?чух за трофеини екземпляри вадени на скоро на плаjа
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
просто немога да се въздаржа да не коментирам по тази тема:
абе вие майтапите ли се? Панчарево е помийната яма на 15 села над софия както и на завода за цветни метали на Железна... ако не сте забелязали водата тече синя отгоре /поне през летните дни/ а питате за трофейни екземпляри? да.. фанаха сом 1,70 миналата седмица...
вместо екземпляри може да се фане некоя трофейна екзема.. или трофеен /торфен/ ботуш, презерватиф, гума...
не ми се сърдете, наистина съм изгубил всякаква вяра в тоя гйол, и на гйоловете покрай софия като цяло, а на платено не хода. ако толкова не ви се ходи на далече от дома отиди на враждебна или челопечене.
абе вие майтапите ли се? Панчарево е помийната яма на 15 села над софия както и на завода за цветни метали на Железна... ако не сте забелязали водата тече синя отгоре /поне през летните дни/ а питате за трофейни екземпляри? да.. фанаха сом 1,70 миналата седмица...

не ми се сърдете, наистина съм изгубил всякаква вяра в тоя гйол, и на гйоловете покрай софия като цяло, а на платено не хода. ако толкова не ви се ходи на далече от дома отиди на враждебна или челопечене.

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз пък лятото извадих(късмет)с една РУСОПЕРКА(мацка) на плажа...и хоп във водното колело и цуни-гуни...Изпозвах следните такъми: захранка-обяд в ресторанта до платения гьол, няколко цигари Боро, 2 бири "мъжете знаят защо" и презерватив Лайфстайл с вкус на банан. Тая риба направо ми изправи кукичката, марка МУСТАД... Наслука и на другите колеги!
- chacho
- вече хвърля и на тежко
Колеги без да сте наясно с Панчаревското езеро моля не ПЛЮЙТЕ!!!
Панчарево държи постоянна и разнообразна риба.Езерото е с постоянно оттичане!!!Вкусовите качества на рибата са великолепни!Шараните от профила ми са от там!!А относно това дали в момента дава риба.Да бяла около кулата до банята!!!!!
Панчарево държи постоянна и разнообразна риба.Езерото е с постоянно оттичане!!!Вкусовите качества на рибата са великолепни!Шараните от профила ми са от там!!А относно това дали в момента дава риба.Да бяла около кулата до банята!!!!!
Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!