Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Искър - всичко за и по реката
Брей така ли не са от Искър-а?Ми от къде са тогава.Лично ходих да обикалям бързеите под Червен бряг и мога да ти кажа че съм видял големи мрени с очите си.Това че не съм майстор и не можах да хвана е друг проблемTihomir75 написа:Колеги стига сте се дракали за тези мрени,можали хората хванали,дали са пуснати си е техен проблем................................но тези риби неса от Искъра.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Че има мрени в р. Искър има и то големи,но тези неса от там,наслука колега...........
...................
...................
...................
На фидер хвърляш в близост(15-20метра) до другия бряг и нямаш проблеми. До сега имам 2 късания само. Миналата година на фидер се късаше да кълве. Случвало се е докато изпъвам линията и удар. Като съм забелязал , че на тази дистанция излизат доста червеноперки а каракуди никакви.
...................
...................
На фидер хвърляш в близост(15-20метра) до другия бряг и нямаш проблеми. До сега имам 2 късания само. Миналата година на фидер се късаше да кълве. Случвало се е докато изпъвам линията и удар. Като съм забелязал , че на тази дистанция излизат доста червеноперки а каракуди никакви.
Дайте инфо за Роман ако е ходил някой, благодарско предварително!!!
здравейте колеги.това е цялата истина за цялата ни държава,всеки "убива" и "краде" той да е добре а вуте да му мисли.така е и при нас край ВАРНА.Но аз искам да попитам във събота и неделя ще бъда във с.Староселци община Перник до река ИСКЪР.До сега не съм бил на такъв риболов.въпросът ми е-Каква риба има на какво кълве и какво ми е необходимо?Имам 20бр.мухи и флуорокарбон 0,12.Благодаря предварително.Като се върна ще пиша.
-
- научил се да хвърля
здравейте колеги искам да попитам някои може ли да ми каже как е нивото и водата на Искъра че мисля утре или други ден да ида да похвърлям малко,незнам дали не е висок или дали е мътен,моля за малко инфо става въпрос за около реселец или староселци
здравейте,днес бях по реката от староселци до роман,на роман е пуснат веца и там е станало като язовир,а от стената на долу коритото на реката е като пресахнало.На писарово излезнаха няколко каракуди и едно костурче,лових предимно на дано на земен,реката е леко мътна и нивото се мени......Относно веца,става въпрос за веца между роман и кунино............
Тези вецове ще съсипят реката,преди3-4 години местата на Карлуково сега и на Роман,след година две и Ореховица,Староселци ..............
Ма те винаги са "пуснати обратно", ама как един път клип не видях, включително и в твоите теми? Апаратите освен да снимат риби по тревата, могат да правят и клипчета, точно ти треа като виден телевизионер да си наясно с това...[/quote]
Ей от такива изказвания форума е празен откъм снимки и инфо.Некой е длъжен да ти дава рапорти на тебе и филми да ти прави с пускане на риби
Всеки си преценява какво да взема и какво да пуска.И на всяка снимка с малко повече хванати риби се почва с тъпотийте.Е затва и инфо нема за мрените.И нема и да има.На такива като тебе сгода нема все сте недоволни от нещо.А ако само сподели човек че е хванал риби /щото например не ползва живарник,а пуска директно/ без снимки ще кажеш че лъже.Е те това поведение е свинщина,а не горната снимка.
Ей от такива изказвания форума е празен откъм снимки и инфо.Некой е длъжен да ти дава рапорти на тебе и филми да ти прави с пускане на риби

Е па как да пуснеш и аз да бех немаше да пусна /тука е пълно с разбирачи нищо че повечето като фанат две костурета и три перки снимат та се забрават и петнайсе страници после браво,браво че си ги пуснал тъпите плевели/,като има нещо найстина достойно за уважение като улова на такива мрени хората ще се въздържат.pampasa написа:Видях ги рибите наживо (бях там) -това е улова на 4 човека - хванали по 3-4 риби (нищо укорително)- май пак се търси под вола - теле
Рибите с малки изключения са пуснати обратно
. Мислех и Аз да пусна тема с мойте рибета - но ще се въздържа засега
Да живей бистрата мисъл 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Мрените от по-горната снимка са от р.Огоста. Действието се развива (все още) в долното течение
Бях там и лових. Всички си трят и лъжат че са от Искъра.

Те тва е! Резерват Северозапад е голема сила ейййййй 

Пазете природата!
- koda33
- разбира нещата
Здравете, колеги .Вчера бяхме на реката при село Староселци около моста , нагоре и малко на долу по течението, реката е малко мътна .Рибоци имаше доста , но все маломерки , удряха предимно на блесни.Имаше едни колеги на палатки и те не казаха да са имали нещо по-сериозно.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Здравейте мислим да ходим на палатка за 2 дни при Курман някой може ли да каже има ли рибоци