Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

захранки от пазара Подуяне.
Модератор: Paublo_Eskobar
захранки от пазара Подуяне.
Днес минах да си куп разни неща от там, но понеже бях паркирал на неудобно място, напазарувах набързо от първата сергия и тичешком обиколих останалата част. Търсих бишкоти, вафли и подобни, понеже преди няколко години съм купувал от там такива. Не открих. Ако някой знае дали все още се продават такива там, или някъде другаде, моля да сподели.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Re: захранки от пазара Подуяне.
Продават,ама миналата година нещо захранките бяха кофти, много бързо изчезваше аромата . Аз си купувах в пликове по 2 кг. и като развържа плика след 2-3 часа няма аромат няма гявол. Ако взимаш от там си вземи ароматизатори. Става дума за млените захранки които продават в чували . Същите продавачи са на пазара в Богров в неделя доколкото знам.
-
- новобранец
да на богоров също има
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Аз от там купувам само мляно кюспе и съм много доволен!
Като цяло, рядко ми трябва захранка, един-два пакета "Трапер" и 10 кг мляно кюспе ми стигат за цялото лято.
От години съм спрял да си купувам скъпи и прехвалени захранки !
Като цяло, рядко ми трябва захранка, един-два пакета "Трапер" и 10 кг мляно кюспе ми стигат за цялото лято.
От години съм спрял да си купувам скъпи и прехвалени захранки !
Те това си е класика със 2-3кг и 2 хляба и царевица в захранката стават чудесаG.Petkov написа:Аз от там купувам само мляно кюспе и съм много доволен!

Преди имаше един, който продаваше натрошени вафли, бисквити и бишкоти. С добавяне на трици и кюспе ставаше перфектна захранка. В зависимост от вида риболов може да се добави царевица и/или варено жито. за жалост отдавна не съм ходил на този пазар и сега като минах на бързо не можах да го открия.
-
- научил се да хвърля
Какво е работното време там, всеки ден ли са и може ли човек да си купи от там царевица за захранване?
Събота до обяд. В неделя до обед е на Богров.