АКЦИЯ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Току-що получих отговор от дома , за който правим акцията !

Ето , какво казва отеца !
-------------------------------------------------------------------------------------
Здравейте,
Искрено Ви благодаря че сте се сетили за нас.Може да закупите ябълки, банани,зеленчукови консерви и памперси от 9 до 18 кг. Сладкиши ,дрехи и играчки имаме в изобилие затова не копувайте такива неща.
Желая Ви богат улов на риба и весело прекарване наближаващите коледни празници.Бог да ви благослови.Амин.
Ваш молитствувател към Бога:

иеромонах Иоан
-------------------------------------------------------------------------------------

Като гледам какви са им нуждите и как вървят нещата , май с няколко коли трябва да откараме даренията !!!
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Готово, и аз преведох пари за 25 кг. банани, не е много но дори и сумите да са малки, като се включат повече хора, резултат ще има. И запомнете че иеромонах Йоан ще се моли за богат улов само на тези които са помогнали, на останалите ако не им кълве през цялата 2008-ма да знаете от какво е :D :lol: :wink:
Изображение
нямам живарник
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

незнам само защо пише клон Благоевград а не Перник ?:roll:

Изображение
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Колеги,аз също ще се включа в акцията но към 5-6 декември :supz:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Другата седмица и аз се включвам ... !!!
Когато човек направи добро , колкото и да е малко , то не се губи , рано или късно се връща !!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

а мен не ме зехте насриозно,а?ябьлки,банани.... :!:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Днес ходих до общината и внесох моя скромен принос за акцията.За момента толкова ,че бизнеса се скапа нещо последните 2-3месеца.Хич не е лесно да си частник ,занаятчия ,но здраве да е.П.С.Във всяка община има клон на Си банк.
[img][img]http://images20.snimka.bg/004564454.jpg[/img][/img]
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Виждам че акцията се движи добре .А имаше и песимисти .Браво на Емо и на всички които са се включили .И аз ще се включа но в края на месеца ще ми правят инвентаризация та ще зависи от положението .Може ида е скромно но все е помощ.Успех на всички и дано се сбъднат думите на иеромонах Йоан и да няма много капота.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Вчера и аз дадох скромният си принос към това наистина добро дело , да помогнеш на някой е трудно , виждате че в момента доста хора се борят за своето оцеляване , колкото и неприятно да звучи , това е думата - "оцеляване", а когато се отнася до деца , това вече е престъпление , защото , децата са смисъла на един човешки живот , и ако ние не можем да накараме едно дете да се зарадва на подарък , поне в един ден на годината , да се засмее , и да не заспи гладно , значи , че в душите ни има една голяма пустош ... !!!
И още нещо , Станимир (или 5кила , както си го знаете всички) е прав , нека следващият път помогнем на дом избран от него , още повече , че там работи и негов близък човек ... !
Какво пък , ние не сме слънце да огреем навсякъде , но където можем , защо да не помогнем , с каквото и с колкото можем , и пак ви казвам , рано или късно , тази добрина ще ни се върне ... !!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

не е лошо да им хванем малко риба за никулден.., чувал съм че с въдица можелао да се хващат риби ,но не всички можели,верно ли е?!;)
сега сериозно-браво за акцията колеги,подкрепям! :idea: 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

ckapa написа:не е лошо да им хванем малко риба за никулден.., чувал съм че с въдица можелао да се хващат риби ,но не всички можели,верно ли е?!;)
сега сериозно-браво за акцията колеги,подкрепям! :idea: 8)
добра идея колега, а ако не хванем :oops: може вместо зеленчукови консерви да вземем рибни консерви :wink: риба тон, буркани цаца, замразена скумрия (ако имат фризер) ........ за деца е полезна рибата
нямам живарник
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

И аз дадох моята лепта :!: Не е мн. ама от сърце :D Да са живи и здрави децата и отеца който ги пази и закриля :lol: АМИН :!:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Днес най после останах свободен и се отчетох за децата,нека да се радват.
Жоро-multi_maks

Мнение от Жоро-multi_maks »

Днес с малко закъснение :oops: (по моя вина) :oops: и колегата ANGEL 123 пусна своята лепта за децата.Да са живи и здрави, те и хората които се грижат за тях. :lol:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

За днес си бях нарекъл че ще зарежа всички ангажименти и ще внеса сумата за децата .И така още сутринта свърших тази работа и някак си цял ден ми беше леко и приятно че макар и скромно ще зарадваме тези дечица .Да са живи и здрави !!
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”