За Панега

Форум на Клуб Балканка. Всичко свързано с клуба, беседи, организации и мероприятия.

Модератор: Кърцата

pitcha
разбира нещата
разбира нещата

За Панега

Мнение от pitcha »

Здравейте колеги,
Току що говорих със Станислав Мънков и се разбрахме да пусна в нашия подфорум следното съобщение – покана:

На 15 юни 2013г. /следващата събота/ Мухарски клуб Стари Видри организира почистване на река Златна Панега.
Часът и мястото на срещата ще бъдат уточнени допълнително и ще пусна съобщение в тази тема.

Нашият клуб ще удари едно рамо – всеки, който може тоя ден.

Поканени са всички колеги, които ходят на тази уникална река – да се включат и да помогнат. Да вземем да я направим най-чистата ряка. Идеята е да стане като пример за едно добро място за риболов – такова, за каквото по-дъртите, като мен - си спомнят, а други в момента само мечтаят и дори не знаят, че ги е имало някога.

Необходимо оборудване – високи ботуши или гащеризон. Чували и ръкавици ще бъдат осигурени от организаторите, а и ние ще замъкнем.
Който няма високи ботуши – също може да се включи, понеже ще мъкне чувалите от реката към пътя.

Да взема да предложа и час – 9.30 сутринта – т.е. да не е много рано. По този начин загорелите и по-мераклиите могат да отидат рано и да фанат некоя рибка, а майсторите /като мен/ ще си се наспят и тогава ще отидат. Най-мразим да чистим, хеле пък ако ще ставам по нощите. И без това след чистенето тоя ден няма да става за риболов.

Все пак – часът ще го определят организаторите и ще бъде съобщен допълнително. Аз само предлагам, полу- на шега.

Поздрави и дано се включат повече хора.
Аватар
lachezarnb
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: За Панега

Мнение от lachezarnb »

Аз няма да мога 14-16.6, започва автосалона и ще ги обслужваме.
Големите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Малките умове обсъждат хора.
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://balkanka.bg/
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

lachezarnb написа:Аз няма да мога 14-16.6, започва автосалона и ще ги обслужваме.
Ще пропуснеш много и ще съжаляваш.
Сметам след чистенето да проведа една лекция за старите тайни на пъстървовия риболов, неразкривани досега на никой!

Също сметам и да демострирам Смъртоносното Замятане През Глава със Старийо Боец у Храсталако – известно от скрижалите на пъстървовия риболов като Overhead Deadly Old Fighter Bush Cast, което е само за посветени и просто нема откъде да го видиш, ма нейсе. Щом не моеш – губиш.
vikuser
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vikuser »

Аз съм на линия, даже мисля да похвърлям от по-рано.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Аз точех зъби да открия сезона в риболов на мирна риба него уикенд, но май така като гледам ще съм детегледач ... Та, явно няма да мога да се светна в тактиките на Overhead Deadly Old Fighter Bush Cast :(
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Аз викам да престанете да се занимавате с тая Искрецка.
Темата е За Панега и не е за режима на риболов, а за чистене.
Който иска Искрецка – пуска тема За Искрецка и там да си се изока.

Нещо много малко се обозначиха досега от клубо. Само Виктор?
Ша я видиме тая работа. Дето не ходя - ша чистя, а тия, ходещите, се ослушват? Дали нема да ме гепи Харата, а? Как мислите?
И въобще нема значение дали ходите там или не - това е последното гърбене за лятото. Земете да се напрегнете малко.
Да не говорим, че с преседатело уточнявахме преди време деня, т..е. – обещали сме да помагаме.
bngroup
новобранец
новобранец

Мнение от bngroup »

Ние лично, щяхме да дойдем на Панега, така или иначе ходим почти всяка седмица на подобни мероприятия. Въпроса е, че имаме поет ангажимент, за почистването на Йовковци от преди два месеца за 15 и 16.
Аватар
lachezarnb
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от lachezarnb »

pitcha написа:Аз викам да престанете да се занимавате с тая Искрецка.
Темата е За Панега и не е за режима на риболов, а за чистене.
Който иска Искрецка – пуска тема За Искрецка и там да си се изока.

Нещо много малко се обозначиха досега от клубо. Само Виктор?
Ша я видиме тая работа. Дето не ходя - ша чистя, а тия, ходещите, се ослушват? Дали нема да ме гепи Харата, а? Как мислите?
И въобще нема значение дали ходите там или не - това е последното гърбене за лятото. Земете да се напрегнете малко.
Да не говорим, че с преседатело уточнявахме преди време деня, т..е. – обещали сме да помагаме.
Диме това с Панега не е клубно събитие, защото ако беше щяхме да сме го обсъждали. Нямам нищо против да помагаме на колеги, но си има ред как да се вземе решение за подобно нещо, а щом няма решение на УС, всеки има право да реши дали да се включи или не, все пак не сме ЕООД а клуб
Големите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Малките умове обсъждат хора.
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Не е баш така. Обсъждахме въпроса, поне на две събрания, доколкото си спомням. Мисля, че Алан може да потвърди. Даже ги помолихме да не е през април – при високата вода.
Все тая.
Който може - да идва. Кво толкоз. Ние с Виктор сме там. После отиваме на някоя от свръхтайните реки и готово.
Аватар
lachezarnb
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от lachezarnb »

pitcha написа:Не е баш така. Обсъждахме въпроса, поне на две събрания, доколкото си спомням. Мисля, че Алан може да потвърди. Даже ги помолихме да не е през април – при високата вода.
Все тая.
Който може - да идва. Кво толкоз. Ние с Виктор сме там. После отиваме на някоя от свръхтайните реки и готово.
С риск да омажеме тотално темата, ще се наложи да ти противореча. На последните две събрания обсъждахме едно друго чистене, което се оказа че няма кака да се случи, защото организаторите се страхуваха от злополуки. За Панега само се спомена и то във връзка с това че през пролетта водата е много висока и е почти невъзможно да се свърши нещо. Аз лично казах че тъй като миналата година чистихме Панега е по-добре да почистим друга река, (знаеш че имах и други мотиви това да е друга река), с това разговора по темата приключи. Пак ще повторя, смятам че е задължително да си партнираме с колеги, още повече че целите ни са доста близки, но не сме взимали решение като клуб, така че може да отиде всеки който желае. Ако аз бях свободен щях да дойда, както дойдох и на предишното чистене.
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 29&t=58970" onclick="window.open(this.href);return false;

Ха сега – ще има бира и кебапчета.
Тука стана първата грешка. Тъкмо вчера най-после успях и сгащих Виктор Стоянов, докато се промъкваше в квартала, с идеята да не го набарам. След кратък натиск - той се отказа от версията си, че имал да учи... Но при неговото КПД – кебапчетата са в опасност.
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

Ще опитам. И аз съм детегледачка и евентуално ще дойда за по кратко с детето и ще мъкна от брега. До четвъртък ще знам, защото има малка верпятност да закарам детето баш тогава на баба отглеждане...
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Аватар
Paviljon
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Paviljon »

Димо аз също съм на линия за почистването на Панега. Няколко клубни събирания ги пропуснах, но на почистването съм на линия. Така че сме трима :)
http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Някой с едно свободно място за събота, че транспорта ми пропадна, тел. за връзка с мен 0876640790
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

кур за мене. отпадам. малкия е болен... Весело изкарване!
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Клуб Балканка”