Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Tubertini Tatanka A.R. EVOLUTION
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Tubertini Tatanka A.R. EVOLUTION
Здравейте колеги. Става въпрос за следната тояга: http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=4934" onclick="window.open(this.href);return false; . Моля ако някой може да даде мнение за въпросната пръчка да го даде. Надявам се някой да има същата или да я е ползвал и да каже дали е доволен. Мисля да я ползвам за морски риболов с бомбарда и евентуално за чепаре. Ориентирал съм се към модела на 4,20 с акция 20-80, като ще поясня, че в магазин на кантарчето показа около 260 грама, а не както е написано в сайта 355. Мерси предварително.
Re: Tubertini Tatanka A.R. EVOLUTION
Преди време правих обстоен преглед на пръчки, които стават за тия двата вида риболов. Тази която посочваш и една модел-горила(не помня марката) ми направиха най добро впечатление,като за мен Татанката беше пред горилата.Отказаха ме подвижните водачи и в крайна сметка си взех триделно Eксори X project от което съм много доволен като става въпрос за бомбарда и не чак толкова за чепаре, но държа да отбележа,че аз рядко "чепарувам"
Re: Tubertini Tatanka A.R. EVOLUTION
Няма как пръчка като Tubertini-то на дълга снадка да няма подвижни водачи. Всички пръчки от този тип имат подв. водачи.