Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2013
Една въдица чепаре с тапа.Днес около 6кг.ianimar написа:това на вълнолома 8кг ,от една въдица ли е.или на целия вълнолом.
Днес сутринта под моста от страната на Варна за един час около килограм сафрид, мешан. В осем тръгнах за работа
- jibira
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Днес на път за петрол(Варна), железния мост нямаше място от едната страна...на връщане и от двете! По тъмния отенък на кофите им си личеше, че слуката е добра 
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Греблото е излязло на фокус, но долу горе се вижда рибата, уловена в района на пристанището на Балчик от 12 до 14ч. днес. Преди това два часа проби навътре, но без успех. Оказа, че пасажите са на плитко.
Многоооо сафрид под Аспарухов мост,9-10 кила , нямаше празни кофи да пълним.....
...на вълнолома беше същото.....но не изчаках да си напълня кофата, и към 10,30 - въз.....утре пак
0885022272 / 0885897615
на морска гара до 11ч около 2кг. леко тегав риболов.
-
ivojekov_vet
- новобранец

След обяд още по тегав - от 16 до 19 часа няма и килоzimpy написа:на морска гара до 11ч около 2кг. леко тегав риболов.
Това на клатене ли?ivojekov_vet написа:След обяд още по тегав - от 16 до 19 часа няма и килоzimpy написа:на морска гара до 11ч около 2кг. леко тегав риболов.
-
eladjia
- новобранец

balyk написа:Това на клатене ли?ivojekov_vet написа:След обяд още по тегав - от 16 до 19 часа няма и килоzimpy написа:на морска гара до 11ч около 2кг. леко тегав риболов.
На всичко!Аз все след обяд ходя и кила няма!
Преди час под Аспаруховия мост

Аз се отказах, тъй като не съобразих, че в канала под моста има течение, а нямах котва, но не видях риболовът да е особено активен, въпреки стотиците /не преувеличавам/ мераклии.
Аз се отказах, тъй като не съобразих, че в канала под моста има течение, а нямах котва, но не видях риболовът да е особено активен, въпреки стотиците /не преувеличавам/ мераклии.
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Че какъв е проблема ?
Течението не те бърка никак.
Аз в такива моменти котва не ползвам.
Работиш си на ветрило,и си капитан.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Или пък набирай с греблата бавно срещу течението,а чепарето на бавен тролинг отзад с подходящо по тежест олово да хваща само. Правил съм го с ветроходен надуваем катамаран.Риболовът с кану трябва да е голямо удоволствие,особено на бомбарда?stih написа:Преди час под Аспаруховия мост
Бе не ме настъпвай по болното място за каяк с платноКИРО написа:Че какъв е проблема ?