Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

А,Риана в София!
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Troli написа:Пичове,опитвате се да въздигнете срьбското прекалено високо!Аз,видях Суперзвезда на световно ниво,а вие не може да избягате от местните,балкански ритми,които са убави,но си ги слушаме само на полуострова.Отвъд,Балканите има по-хубав свят и ние се стремим да се докоснем до него.Завиждам на днешните тийнейджъри,защото по мое време Уитни Хюстън изобщо не е подозирала,че има държава България!
Сега е друго и се радвам,че преживях нещо,което ми е липсвало в пубертета!
![]()
![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Мерси,Геле!Това е един урок или тест за мен с какви хора общувам във форума.Написах темата,заради предположението за наличието на тийнейджъри,които споделят световните емоции,но не би!
Ограничението е порок или недостатък,и който се осъзнае на време печели.За риболова,това важи в пълна сила!Колкото си по-отворен и имаш информация,кое-как е,толкова по-голям късмет ще имаш! 

- Николай Неделков
- учете се от него
аз па мисля че колкото по тесен специалист си в дадена облст и разбираш МНОГО,САМО от нея, толко по-големи успехи ше имаш и в живота и в риболова. Риболовен пример:
предпочитам да съм най-добрия в риболова на уклей ( примерно ) и да не разбирам нищо за щукарския или шаранския риболов, отколкото да разбирам от всичко по малко и накрая да си ходя с празен живарник...
А за певачицата... всеки си има вкус... ама мойте наблюдения сочат че днешните тийнейджъри не слушат Риана ,а предпочитат зрелищните напивания и размазващото сръбско
... както и аз 
предпочитам да съм най-добрия в риболова на уклей ( примерно ) и да не разбирам нищо за щукарския или шаранския риболов, отколкото да разбирам от всичко по малко и накрая да си ходя с празен живарник...
А за певачицата... всеки си има вкус... ама мойте наблюдения сочат че днешните тийнейджъри не слушат Риана ,а предпочитат зрелищните напивания и размазващото сръбско

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
И знаеш ли до ,къде води това?До нищото!
Имам опит и знам,че щастието и красотата се постигат трудно и за това никой не си дава зор!Лесно е да излъжеш,откраднеш и т.н.,но по-трудно е да се въздържиш,било гняв,завист и т.н.Напиваш се,изчукваш някоя и си празен от съдържание!Ако некоя мацка се отнесе така с теб,доста време ще ти трябва да се съвземеш!
Чалгата,докосва повърхноста на душата и за това просперира,докато рока,рапа или блусът набляга на същноста на проблема.Било,то война,любов или друго.И най-важното е,че въздейства за дълго а не само за тази празна вечер!Живота не е купон,бе бате!Ще поживееш и ще се убедиш!

-
- кандидат преподавател
Прафесионалистка и то в момента на върха
Считам,че си абсолютно прав,колега Troli,защото момичето е само на 19,а се представя като професионалист от световна величина.И идва в тъпата ни държавица точно когато е на върха и е спечелила един куп награди за пеене,а не за српско киликанзерене и кафанско блеене.Не ща да са изказвам тъй,че да бъда смятан за пристрастен - нито съм пубер,нито черен / от Барбадос или другаде/,нито най харесвам точно такава R'n'B музика.Но красивото си е красиво,пък дори и да е само шоу-бизнес.
- Николай Неделков
- учете се от него
Troli написа:И знаеш ли до ,къде води това?До нищото!Имам опит и знам,че щастието и красотата се постигат трудно и за това никой не си дава зор!Лесно е да излъжеш,откраднеш и т.н.,но по-трудно е да се въздържиш,било гняв,завист и т.н.Напиваш се,изчукваш някоя и си празен от съдържание!Ако некоя мацка се отнесе така с теб,доста време ще ти трябва да се съвземеш!
![]()
![]()
Чалгата,докосва повърхноста на душата и за това просперира,докато рока,рапа или блусът набляга на същноста на проблема.Било,то война,любов или друго.И най-важното е,че въздейства за дълго а не само за тази празна вечер!Живота не е купон,бе бате!Ще поживееш и ще се убедиш!
![]()
ебати... ако се кандидатираш някой ден за президент ше гласувам за теб ... имаш дар слово... сериозно говоря не си правя пишки... май наистина си прав... но па имам един познат който казва: "ЖИВОТА МИ Е ПОП-ФОЛК" а мина 30-тте и наистина живота му е такъв...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
докато не дойдат ац/дц нищо не признавам:)сьс сигурност ще ме разочароват,ама както и да е
само като интересен факт искам да спомена,че сьм сервирал прасе на огледало,когато бях младеж на КАСАНДРА(която мьрла е по малка от мен с 2 години),както и че сьм виждал на живо в х-л хранков микеле плачидо,долф лундгрен,ван дам,царо(когато не беше популярен и не беше дошьл още да се награби) и много други интересни хора.много беше смешно..нали знаете клипа на чочо владовски(или владо чочовски беше-не се сещам) "а дон кихот седеше тихо в крьььчмата,на масата спореше с невееерници,че нещо си там немааало мееелници"..
е,при мен го снимаха-дойде едно дупе и вика-я сипи една бира,че треба за клипа..ами дай,викам 300лв(тогавашни пари),тогава..еее,вика-ти луд ли си/ее,викам ,разполагате с луди пари за глупости,мен ли искате да ме товарите една скьпа бира?алчно беше копелето,не си плати и вика-добре,де,измисли нещо..и аз взех,ча сипах в една халба около 50 гр тьмна бира,разредих я с вода и тя стана като светла
певеца чочовски(или владовски) по средата на клипа взе та отпи и такава учудена физиономия направи,че целия персонал се обьрнахме от смех-който е гледал клипа ще разбере за кво говоря
бати алчните копелета..оттогава мразя всички т нар "хора на изкувството" с изкл на старите ни актьори от сорта на георги русев,тодор колев,попандов,манчев,кьнев и пр...ВЕЛИКИ са!!!умре бьлгарското изкувство,некьде кьде 1998 година.мдааа 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".