Язовир Йовковци ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Geleto
фен клуб-скобар

Язовир Йовковци ?

Мнение от Geleto »

Колеги, моля за малко информация! Към края на идната седмица съм решил да посетя язовира. Къде на водоема мога да съчетая един спинингов риболов и риболов на мирна риба на плувка! Може и само едно от двете да бъде, няма значение, просто да релаксирам сред природа! Благодаря предварително ! Обещавам отзиви след това, без значение с риба или без.
jorkata88
новобранец
новобранец

Re: Язовир Йовковци ?

Мнение от jorkata88 »

Geleto написа:Колеги, моля за малко информация! Към края на идната седмица съм решил да посетя язовира. Къде на водоема мога да съчетая един спинингов риболов и риболов на мирна риба на плувка! Може и само едно от двете да бъде, няма значение, просто да релаксирам сред природа! Благодаря предварително ! Обещавам отзиви след това, без значение с риба или без.
Колеги и аз бих искал същото което колегата е заявил . Благодаря предварително
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 1%86%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false;
Geleto
фен клуб-скобар

Мнение от Geleto »

Колега благодаря, но не разбрах от темата има ли шанс някъде да се направи приличен риболов на плувка, примерно каракуда и червеноперка.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Ами ловят се червеноперки и по-малко каракуди.Вчера познат дръпна 10-тина червеноперки и 5 каракуди за 3 часа...
Geleto
фен клуб-скобар

Мнение от Geleto »

Благодарско колега, значи уикенда съм там!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”