Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Йовковци ?
Модератор: sapuna
Язовир Йовковци ?
Колеги, моля за малко информация! Към края на идната седмица съм решил да посетя язовира. Къде на водоема мога да съчетая един спинингов риболов и риболов на мирна риба на плувка! Може и само едно от двете да бъде, няма значение, просто да релаксирам сред природа! Благодаря предварително ! Обещавам отзиви след това, без значение с риба или без.
Re: Язовир Йовковци ?
Колеги и аз бих искал същото което колегата е заявил . Благодаря предварителноGeleto написа:Колеги, моля за малко информация! Към края на идната седмица съм решил да посетя язовира. Къде на водоема мога да съчетая един спинингов риболов и риболов на мирна риба на плувка! Може и само едно от двете да бъде, няма значение, просто да релаксирам сред природа! Благодаря предварително ! Обещавам отзиви след това, без значение с риба или без.
- maranzika
- сериозен играч
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 1%86%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега благодаря, но не разбрах от темата има ли шанс някъде да се направи приличен риболов на плувка, примерно каракуда и червеноперка.
- maranzika
- сериозен играч
Ами ловят се червеноперки и по-малко каракуди.Вчера познат дръпна 10-тина червеноперки и 5 каракуди за 3 часа...
Благодарско колега, значи уикенда съм там!