Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ей тва ,ако ми кажеш как го резюлираш и безпреходно-тотално те признах!G.Petkov написа:Щото нещо читателите на "Прехода" станаха повече!
От писателите, де!
Мите се ми се струва , че темата е отдавна изчерпана и требва да хлопнем кипенцитеsapuna написа:Ей тва ,ако ми кажеш как го резюлираш и безпреходно-тотално те признах!G.Petkov написа:Щото нещо читателите на "Прехода" станаха повече!
От писателите, де!

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Да,sapuna написа:Ей тва ,ако ми кажеш как го резюлираш и безпреходно-тотално те признах!G.Petkov написа:Щото нещо читателите на "Прехода" станаха повече!
От писателите, де!
Казвам

Аз защото чета всяка вечер темата и пиша също,
Понякога се вглеждам под чертата, където са другите четящи !
И там много често, гостите са повече от редовните участници и обявилите се членове на форума.
Това имах предвид !
В момента е така : "G.Petkov, rado25, Trout, Vasko_fish, vonam, трапера и 9 госта"

Като минем 500-та страница,Митев написа:...Мите се ми се струва , че темата е отдавна изчерпана и требва да хлопнем кипенците![]()
Ще анализираме тази теза

Щото - то "Прехода" все се изчерпва,
Ама върви напред с пълна сила

Хайде, че върви Формула 1 по RTLq
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Митев ,НЕ братчето ми!Всяка една яйцеклетка е произведена с цел ,да бъде възпроизведена!
Не опорочавай трудът на хората!
Въпреки ,че опорочаване е силна дума ,труд също!Наблюдава се едно поетапно ъпдейтване на нещо писано ,писано и преписвано!Малкият брой на пишещите е породен точно от това ,че ни е писнало да го пренаписваме!
След като с лека ръка беше делната тема от няколко хиляди страници ,тема поставена за разискване в самия зародиш на форума ,тема обединяваща и окуражаваща ,тема показваща кой кой и какъв е ... как да се доверим на нещо подобно отново?Онази тема не беше пътеводителна - тя беше Библията на ежедневието ни!Тя не служеше персонално на "себе си" , а беше идеология на всички 10-тина хиляди потребители!Темата изчезна , изчезнаха и всички те!
Та така ,аз служа на Господ ,вярвам само и единствено в себе си и обичам семейството си!Всичко останало е бонус ,но неопределен от прехода и неописан в никой пътеводител!
Та така братко Митев - не прави глупости!
Не опорочавай трудът на хората!
Въпреки ,че опорочаване е силна дума ,труд също!Наблюдава се едно поетапно ъпдейтване на нещо писано ,писано и преписвано!Малкият брой на пишещите е породен точно от това ,че ни е писнало да го пренаписваме!
След като с лека ръка беше делната тема от няколко хиляди страници ,тема поставена за разискване в самия зародиш на форума ,тема обединяваща и окуражаваща ,тема показваща кой кой и какъв е ... как да се доверим на нещо подобно отново?Онази тема не беше пътеводителна - тя беше Библията на ежедневието ни!Тя не служеше персонално на "себе си" , а беше идеология на всички 10-тина хиляди потребители!Темата изчезна , изчезнаха и всички те!
Та така ,аз служа на Господ ,вярвам само и единствено в себе си и обичам семейството си!Всичко останало е бонус ,но неопределен от прехода и неописан в никой пътеводител!
Та така братко Митев - не прави глупости!

Преди векове аз възпрях на земята
и тук си устроих шега,
венчах се за земната Истина свята,
но тя увенча ме с рога!
- трапера
- сериозен играч
Абе имаше от нашата страна на гьола по монокини, ама лелка около 100те килаGODzillata написа:Поне за цвят да беше качил снимка на някоя плажуваща кака......по монокини поне!

Чак ми стана кофти като я погледнах

Мъ то девойки има почти навсякъде, ти гледа ли клипчето от линка? Там човек може да получи сърцетуп!

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Един музикален поздрав..
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XRUczpDcVQM?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0faa1f731c" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XRUczpDcVQM?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0faa1f731c" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
"The more you know, the less you carry"
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Така е Рангелов!Понякога печелиш ,понякога губиш ,но само победителите поемат риска!
Написано е на първа страница:
Написано е на първа страница:
п.п. Митев ,май ще излезеш прав!Модерно е да се казва:
„Внимавай какво си пожелаваш!!!”
- G.Petkov
Към Сапуна и Митев !
Колеги,
"Преходът" е тема за удоволствията - ядене, пиене, пътувания, риболов и всичко останало.
Кога тези неща може да ги считаме за изчерпани ?
Когато ми свърши ракията в чашата - наливам си още !!!!!!
Не мога дори и да се сетя за някакъв аргумент против, а ????????????
Колеги,
"Преходът" е тема за удоволствията - ядене, пиене, пътувания, риболов и всичко останало.
Когато ми свърши ракията в чашата - наливам си още !!!!!!
Не мога дори и да се сетя за някакъв аргумент против, а ????????????
Лично мнение Петков, лично ........G.Petkov написа:Към Сапуна и Митев !
Колеги,
- G.Petkov
Разбира се, че ми е лично мнението,
Никога не съм споменавал, че участвам с колективно мнение !
Даже не разбирам, защо го споменаваш.
Никога не съм споменавал, че участвам с колективно мнение !
Даже не разбирам, защо го споменаваш.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Хах, само люцерна...--ctveti03--. написа:Кве стъпала изкачваш бре младши,слизаш всеки ден все по надолу в ада на Българскота действителност.Да не си почнал да пушиш треваХристо Рангелов написа:Един по - здрав..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Кфото дал Господ...--ctveti03--. написа:Ма питах кво пушиш,не кво ядешХристо Рангелов написа:
Хах, само люцерна..![]()

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Бъзикам се бре, само цигари.--ctveti03--. написа:М,даааа усещам миризмата на канабисаХристо Рангелов написа:
Кфото дал Господ..

-
- Модератор
Митев, редовно чета "Прехода", но рядко пиша в него. Хем защото не съм редовно на компютъра, хем защото не съм качвал снимки. Не положих усилия да науча как се качват снимките, а те понякога са доказателство за казаните от нас думи и изживените моменти.Митев написа:sapuna написа:Мите се ми се струва , че темата е отдавна изчерпана и требва да хлопнем кипенцитеG.Petkov написа:Щото нещо читателите на "Прехода" станаха повече!
От писателите, де!
![]()
Но темата ми допадна поради човешкия изказ в него. Къде на шега, къде на истина споделяме нещата такива, каквито са. Високопарието е чуждо в тази тема и въпреки, че не се познаваме лично, научавам много за всички вас. Тук например научих за ножоправенето и ми светна, че за това се иска майсторлък и че от всяка тенекия нож не става. Благодарен съм на Люси, че сподели част от красотите на Родината ни, на Vid, че можах да разгледам част от Венеция и дори от албанската действителност. Всеки от участниците внася по някой ценен детайл, което ме кара още с влизането във форума първо да поглеждам в темата има ли нови мнения.
Общото, което ни свързва във форума е страстта към хобито, но темата ни напомня, че живота не е само риболов. Живота е и политика и човешки слабости и работа и почивка. А почивката е вид релакс, който се постига не само с риболов. Но това е показано именно в тази тема.
Не упреквам, не опонирам. Право на модератора е да направи преценка. Пожелах да споделя мислите си.
В момента отпивам от бърбъна Jack Daniel's и "виновника" за това е Павката Иванов. Бе тоз бърбън било убаво нещо

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Чат - пат с аромати...--ctveti03--. написа:Със специален пълнежХристо Рангелов написа:
Бъзикам се бре, само цигари
Инак по темата за "Прехода" - и аз не смятам , че не трябва да се маха темичката..
Като вляза в сайта , това е първата тема , която преглеждам..
А, и ако някой от преглеждащите темата режи да драсне книжка за "нещата от живота",
то именно от тази тема ще почерпи нужното инфо..