Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Тича
Модератор: sapuna
яз. Тича
Ако някой е ходил там моля споделете мнение. Мисля да отида за около седмица 

Re: яз. Тича
Ще съм благодарен ако някой има инфо,дали излиза нещо и на тролинг....
- sashito
- ще става разбирач
Вчера едни пичове до нас на тролинг донесоха една бяла около 2-те кила,друга риба не видях да са хванали.Много лодки обикаляха в залива около кьолмен ама дали имат удари не мога да кажа !
Благодаря колега,че в края на седмицата ще ходя да пробвам.
Между другото,може ли някой да сподели ако знае подходящи места за пускане на лодка/надуваема/около Сушина/бунгалата/
Между другото,може ли някой да сподели ако знае подходящи места за пускане на лодка/надуваема/около Сушина/бунгалата/
-
- ще става разбирач
има няколко сома на тролинг.знам за един 18 и един 26 и няколко по малки...
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги кажете как е положението на Тича, че ми се очертава ходене до седмица две за около 3-4 дена... А съм далеко и няма как да проверя ще съм много благодарен ако ме ориентирате за дълбоки места, където мога да чакам сом ? Става въпрос за риболов на дъно (не от лодка).
Някой да има информация от последната седмица как е риболова по язовира,че не съм ходил от 1 месец и смятам да го посетя към края на седмицата ?!
-
- научил се да хвърля
Моля, колегите ходили с лодки из язовира, да споделят някое място, по-полегато подходящо за къмпинг. Идеята е предимно занимания на открито със семейство. Е, и въдици ще си взема, но важното е , мястото да е по-полегато с дървета за сянка.
Много добро място има близо до село Ловец като тръгнеш за "мешето". Има малка горичка точно на брега, но си е цял късмет ако заемеш мястото особено при хубаво време. Ако искаш ще те упътя как да стигнеш до там на ЛС. А инъче на този язовир си е цяло чудо ако намериш сенчесто място от северната страна.YAROSHKH написа:Моля, колегите ходили с лодки из язовира, да споделят някое място, по-полегато подходящо за къмпинг. Идеята е предимно занимания на открито със семейство. Е, и въдици ще си взема, но важното е , мястото да е по-полегато с дървета за сянка.
-
- вече хвърля и на тежко
Да повдигна темата за Тича......В началото на септември имам път на там и мисля да направя един риболов.Моля,ако някой колега има инфо за риболова там да сподели.Вярвам ,че има хора, които са ходили и имат впечатления от язовира.
-
- вече хвърля и на тежко
Никой ли не ходи на този язовир
-
- вече хвърля и на тежко
Много съм ви благодарен колеги; Продалжаваите все така
-
- вече хвърля и на тежко
И все пак на някой да му се пише?
-
- научил се да хвърля
Как е пътя в момента след село Маломир ? Информацията ми е, че е бил в коловози, и непроходим с лека кола. А, в момента как е ?Ще пътувам с пълна кола с хора, и коловозите са ...меко казано нежелани. 

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колеги, доказано е, че за водоемите в нашия край инфо се намира много-много трудно, щото по някаква причина риболовците не искат да пишат. Иначе гьоловете нон-стоп са пълни с хора. По-добре попитайте някой познат по телефона или нещо такова, тука да сподели някой ще е истинско чудо.