Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Ивайловград
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Язовир Ивайловград
Колеги има ли смисъл да ходя за 2 нощувки на Ивайловград - някой има ли прясна инфомрация дали е тръгнал да се храни шарана ? Мерси предварително на отзовалите се 

batceco написа:Колеги има ли смисъл да ходя за 2 нощувки на Ивайловград - някой има ли прясна инфомрация дали е тръгнал да се храни шарана ? Мерси предварително на отзовалите се
Колега разправяй как мина, успя ли да излъжиш някоя друга рибаCHOKUNA написа:Да Миналата година беше 14 градуса... и аз бях тогава , Четвъртак Заминавам до неделя , времето не ме плашиNE_ZNAM_KOI_SAM написа:Водата 21 градуса. Доста ниска температура по моята статистика.
миналата година на откриването не си ходил сигурно.тогава беше на талази на места 14 градуса...
иначе много хубав разбор на риболова ти.

Колега сигурно много ловят
и затова си мълчат - че ако се похвалят тук и край - всички ще се юрнат натам 

Не ми остава време да отида, иначе не ме интересува дали ще хвана. Просто това чувство което го изпитвам като отида на язовира е неописуемо.

Да Доволен съм... Само Дето Не мога да кача снимки...cald1on написа:Колега разправяй как мина, успя ли да излъжиш някоя друга рибаCHOKUNA написа:Да Миналата година беше 14 градуса... и аз бях тогава , Четвъртак Заминавам до неделя , времето не ме плашиNE_ZNAM_KOI_SAM написа:Водата 21 градуса. Доста ниска температура по моята статистика.
миналата година на откриването не си ходил сигурно.тогава беше на талази на места 14 градуса...
иначе много хубав разбор на риболова ти.
Каракуда Колкото искаш от 500 грама до кило и нещо , Шаран един 4.5 кг , Амур 2 кг , и общо взето Купона Беше На МаксMarviN написа:Доволен, дай малко повече инфо

Малки бели и Малки Сомчета.... Имахме здрав удар .. но само с удара си останахме...MarviN написа:А на влачене, някакви постижения?
Ако имаш нужда от помощ за снимките свиркай 

Няма ли някой да даде малко инфо от уикенда че в петък заминавам
ГОЛ ШАРАН ...
Да И Аз това се питам , Някъкво Инфо Няма ли да даде някой
Ще даде, т.е. аз като отида на язовира в Петък.
Колегите само четат, и чакат на гюме. Някой като отиде и се върне може да драсне два три и повече реда друг неможе, че ще му изловят рибата сигурно.
Ама стига толкоз.
Chokuna ще ти драсна едно лично в Петък от язовира, но за твоя лична, а не за четящите само.
Колегите само четат, и чакат на гюме. Някой като отиде и се върне може да драсне два три и повече реда друг неможе, че ще му изловят рибата сигурно.
Ама стига толкоз.
Chokuna ще ти драсна едно лично в Петък от язовира, но за твоя лична, а не за четящите само.
ГОЛ ШАРАН ...
MarviN написа:А на влачене, някакви постижения?
бяла,сом ... като колегите са имали удар на риба +30 кг ... не са могли да помръднат няколко минути ... на тролене с дълбокогазещи