Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Клуб Балканка
Клуб Балканка
naRiba.com

Форум

Ето Проекта за Целогодишна Забрана 2013
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
Re: Ето Проекта за Целогодишна Забрана 2013
така ,ако може малко с по-смекчен тон.не те питам, пич ли си, пичка ли си,или П.И.Ч.pitcha написа:Уф, стига бе.delio-haidutin написа:а бе пичове от ,,балканка,, .......
Законът за рибарство и аквакултури е променен, бе Дельо.
Затъкни ножовете и пищовите в силяха, слез от Балкана и се поинтересувай и почети малко.
Нощният риболов е разрешен в закона – във водоеми, които ще бъдат обявени с отделна Наредба на министъра. Три в Северна, три в Южна България и в доста градове по Дунава. Това не сме го прокарали ние, но ударихме едно рамо – при обсъждането на закона в Комисията по Земеделие в НС и на среща на много клубове с ИАРА в Русе – за градовете по Ряката. Инициативата бе на Русенски клубове.
Те ти темата, изокай се там.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=38&t=69235
Сега – защо тоя или оня язовир, или защо влачели ... и т.н.?
Нас ни питат само по пъстървовите въпроси.
Не знаем и защо бият негрите в Хамерика, ако все още ги бият, де.
Така че – ако още на някой нещо не му харесва в живота – да потърси съмишленици и Да Се Бори. Не да чака.
Мишо, не си прав – за връзките. Без връзки нищо не става. Никой не те поглежда дори.
Лъчко е прав.
Закона е един за цялата страна ,така че не е необходимо да знаеш да ли ги бият негрите в ХАМЕРИКА.Нали се сещаш че ако всяко сдружение си изпрати хора да се решат негови си проблеми ,ще стане меко казано ПАНАИР.а темата за нощния е еднакво актуална както за
хората от силистренско ,така и до петричко.БЪЛГАРИЯ не е само 100км радиус около СОФИЯ
ИЛИ ДА.Както казваш че ще се увеличи цената на билета ,със определен брой язовири с разрешение за нощен НЯМА ЛИ ДА СЕ ДИСКРИМИНИРАТ някои общини и области?
както казват и други колеги ,все полувинчати работи правим.не им ли обяснихте на ,,господата малоумници ,,че няма никъкъв смисал дали си покрай язовира без въдици или си хвърлил въдиците,който ще мрежосва му трябват МРЕЖИ и ЛОДКА,а не въдици.А като си извадил въдиците през ноща ,няма да си нащрек ,ще си се отдал на хапка пийка и дълбок сън,а ,,вълците,,ще вилнеят на воля.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- suhia_ribar
- научил се да хвърля
Колега,извинявай,но имам 2 въпроса!delio-haidutin написа:така ,ако може малко с по-смекчен тон.не те питам, пич ли си, пичка ли си,или П.И.Ч.pitcha написа:Уф, стига бе.delio-haidutin написа:а бе пичове от ,,балканка,, .......
Законът за рибарство и аквакултури е променен, бе Дельо.
Затъкни ножовете и пищовите в силяха, слез от Балкана и се поинтересувай и почети малко.
Нощният риболов е разрешен в закона – във водоеми, които ще бъдат обявени с отделна Наредба на министъра. Три в Северна, три в Южна България и в доста градове по Дунава. Това не сме го прокарали ние, но ударихме едно рамо – при обсъждането на закона в Комисията по Земеделие в НС и на среща на много клубове с ИАРА в Русе – за градовете по Ряката. Инициативата бе на Русенски клубове.
Те ти темата, изокай се там.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=38&t=69235
Сега – защо тоя или оня язовир, или защо влачели ... и т.н.?
Нас ни питат само по пъстървовите въпроси.
Не знаем и защо бият негрите в Хамерика, ако все още ги бият, де.
Така че – ако още на някой нещо не му харесва в живота – да потърси съмишленици и Да Се Бори. Не да чака.
Мишо, не си прав – за връзките. Без връзки нищо не става. Никой не те поглежда дори.
Лъчко е прав.
Закона е един за цялата страна ,така че не е необходимо да знаеш да ли ги бият негрите в ХАМЕРИКА.Нали се сещаш че ако всяко сдружение си изпрати хора да се решат негови си проблеми ,ще стане меко казано ПАНАИР.а темата за нощния е еднакво актуална както за
хората от силистренско ,така и до петричко.БЪЛГАРИЯ не е само 100км радиус около СОФИЯ
ИЛИ ДА.Както казваш че ще се увеличи цената на билета ,със определен брой язовири с разрешение за нощен НЯМА ЛИ ДА СЕ ДИСКРИМИНИРАТ някои общини и области?
както казват и други колеги ,все полувинчати работи правим.не им ли обяснихте на ,,господата малоумници ,,че няма никъкъв смисал дали си покрай язовира без въдици или си хвърлил въдиците,който ще мрежосва му трябват МРЕЖИ и ЛОДКА,а не въдици.А като си извадил въдиците през ноща ,няма да си нащрек ,ще си се отдал на хапка пийка и дълбок сън,а ,,вълците,,ще вилнеят на воля.
1.Като имаш въпроси относно промените в забраната и законите,защо не си присъствал на среща със съответните органи?
2.Колко пъти попита,макар и тук,кога някой от нашия клуб ще се среща с компетентните хора по същите въпроси?(вторият въпрос го смятай като реплика на твоя отговор на първия)
-
- разбира нещата
не знам дали не ме разбирате или не искате да ме разберете.вие като изготвяхте този проект ,
беше ли публикуван някъде за мнения и допълнения,от всички заинтересовани ,пък било то и ОБИКНОВЕНИ риболовци.(ако е имало такава публикация се ИЗВИНЯВАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО).
беше ли публикуван някъде за мнения и допълнения,от всички заинтересовани ,пък било то и ОБИКНОВЕНИ риболовци.(ако е имало такава публикация се ИЗВИНЯВАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО).
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- lachezarnb
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Беше изпратен на всички по-известни риболовни клубове и е подкрепен от тях на 100%.delio-haidutin написа:не знам дали не ме разбирате или не искате да ме разберете.вие като изготвяхте този проект ,
Обсъждан е и с някои от най-известните риболовци. Защо не е обсъждан от всички?
Защото вече сме го яли тоя по други важни въпроси, дискусията беше опорочена от дрънкачи и комплексари, които хал хабер си нямат.
Ако си направиш труда да четеш внимателно, ще разбереш че списъкът с водоеми още не е излязъл, тоест може всеки в неговият си район да се потруди същият да бъде по-справедлив и разумен.
Ние нямаме претенции че можем да решим всички проблеми в България, всеки който има желание трябва да се потруди и то доста, само с щракане по клавиатурата не става.
Големите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Малките умове обсъждат хора.
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://balkanka.bg/
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://balkanka.bg/
- suhia_ribar
- научил се да хвърля
Колега,стига рева само,ако не четеше избирателно,сега нямаше да пишеш такива глупости.Или според теб,трябва на всеки поотделно да се пращат покани?!?!?!?delio-haidutin написа:не знам дали не ме разбирате или не искате да ме разберете.вие като изготвяхте този проект ,
Прочети тази тема- http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=175&t=61971 ,обърни внимание на първият и пост!Ако беше я прочел на време,и имаше желание щеше да сам да повдигнеш въпроса за водоемите които те касаят,не е ли така?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=38&t=55037delio-haidutin написа:не знам дали не ме разбирате или не искате да ме разберете.вие като изготвяхте този проект ,
Ето и линк към самата петиция:
http://www.balkanka.bg/index.php?option ... 8-07-22-35
Внасяна е в Народното Събрание, в МОСВ и в Министерство на земеделието и храните. Доста преди да се промени закона - ноември 2011г.
Не се извинявай.
Ами ако наисина забранят блатото ние за какво да си правим билети .Дунава гъмжи от бракониери /станоци и токаджии от Варна и т. н./Антимово също е пълно с бракониерски мрежи .Къде ще риболуваме ?На площада пред сградата на ИАРА ли?
Колега - вероятно имаш предвид Блатото край Малък Преславец.
То ще бъде разрешено за любителски риболов - от източната страна - за периода от 16.06.2013 - до 14.04.2014г. Явно са се вслушали в предложението на Русенци.
То ще бъде разрешено за любителски риболов - от източната страна - за периода от 16.06.2013 - до 14.04.2014г. Явно са се вслушали в предложението на Русенци.
- suhia_ribar
- научил се да хвърля
Колега,трябва се дават предложения,както са направили русенци.крдим написа:Ами ако наисина забранят блатото ние за какво да си правим билети .Дунава гъмжи от бракониери /станоци и токаджии от Варна и т. н./Антимово също е пълно с бракониерски мрежи .Къде ще риболуваме ?На площада пред сградата на ИАРА ли?
- cecodevil
- сериозен играч
Някой може ли да ми даде информация кои реки около Елена са забранени и участъка от Мийковска ако може да го драсне на една карта ?