Тролинг на яз.Цонево

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Тролинг на яз.Цонево

Мнение от martin varna »

мечока написа:Да разбутаме и съживим малко тази тема.Останаха 4 дена до откриването на новия сезон.Тази година аз и компания от десетина колеги мислим да открием на този язовир,на брега на село Аспарухово.Ако има желаещи да заповядат и да залепят шатри и маси(като на циганска сватба :drinkers: )Пожелавам на всички колеги натоварени и здрави линии през новия сезон.Наслука и нека все повече уважаваме себе си ,околните и маломерните риби.
Имаме среща с Жаби-2 на Цонево. Може и да се видим. Успех и на вас!!!
Аватар
kalin_80
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalin_80 »

В събота на язовира много лодки, риба малко и дребна :lol:
Нашата лодка хванахме 6 малки сулки 600-900гр. които си плуват обратно, това за цял ден обикаляне. Влязохме от Аспарухово и подминахме чак Дебелец като на някои места повтаряхме. Всичките риби бяха на плитки воблери и малка дълбочина.
ЖАБИ-2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ЖАБИ-2 »

Тегаво си беше откриването на Цонево, но с неспиращото бракониерство така ще е... браковците вземат акъла на рибата най-вече по време на забраната, а ние чакаме на откриването да хванем - няма как да стане! Общо взето всички лодки хванаха по някоя белка - къде по дребни, къде по-едрички. Хубаво е че повечето колеги вече връщат малките сулки, но е отвратително като седнеш на ресторант в Ченге или идеш на рибния пазар във Варна да ти предлагат същите тия сулки и всякаква друга бракониерска риба!
От чичо Сом обаче нито следа засега - в Неделя пак сме там!!!
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

От четвъртък до неделя общо 5-6 малки бели и нищо друго и това само в горната част на язовира
Нивото на водата пада и май е голям т...к в момента
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

В неделя от сутринта до обяд хванахме две малки бели риби и туй то!!! Влачихме по в плитката част от Мостовете към чудните скали. Доста тегава работа.
Аватар
kalin_80
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalin_80 »

Марто аз бях по инат и влачих цял ден, като отидах чак до Дебелец :D
Резултата беше плачевен. Две малки бели риби. Едната я хванахме на жиците, а другата чак в залива на козя река. Тая от залива беше почти без кожа :shock: явно някой батко я е пребарал преди това. Тя сега живее 3 живот :lol:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Що така неиска тая риба дали токаджиите зимата неса я разредили много
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

за 4 дена гледане в сонара невидях много едра риба
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

kalin_80 написа:Марто аз бях по инат и влачих цял ден, като отидах чак до Дебелец :D
Резултата беше плачевен. Две малки бели риби. Едната я хванахме на жиците, а другата чак в залива на козя река. Тая от залива беше почти без кожа :shock: явно някой батко я е пребарал преди това. Тя сега живее 3 живот :lol:

Ината си е инат. А като не ще на едни трябва да се сменят с други :idea: .Че като ме напече слънцето карам си с тези дето съм ловил миналата година и почти не ги сменям. Рибите са на определени места в момента и трябва да се експериментира повече. Но това го отчитам чак като се прибера и си освежа кратуната с някоя и друга бира :drinkers:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Незнам на какви места са рибите ама нямаше кътче кадето дане сме минали поне по 6 пъти и сутрин и надвечер и по обяд
постоянно сменях примамките и пак нямаше и един хубав удар
Разбирам за ден два ама за 4 дена вече има нещо гнило
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

Като казах че трябва да се експериментира имах предвид да се смени начина на риболов. Някой приятели са имали успех на кастинг и на джиг!!!
Аватар
мечока
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от мечока »

Аха,видях с очите си колеги от Варна да вадят под мостовете на джиг 4 кг. бяла риба.
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

Вчера от Дебелец почти до Добромир и обратно за цял ден хванахме 5 малки бели
Само една лодка се похвали с 6 кг сулка
останалите имат по някое дребно
hristo_go
новобранец
новобранец

Мнение от hristo_go »

martin varna написа:Като казах че трябва да се експериментира имах предвид да се смени начина на риболов. Някой приятели са имали успех на кастинг и на джиг!!!
Колега, може ли да споделиш повече инфо за кастинга? И в събота и в неделя бях на брега на язовира от почти 5 часа сутринта, но без резултат. Пробвах клатушки, воблери, кастмастери и малко силикон.
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

[quote="мечока"]Аха,видях с очите си колеги от Варна да вадят под мостовете на джиг 4 кг. бяла риба.[/

Здрасти Мечок :D Точно това имах предвид :idea: Тази четворка я изкараха Бат Гого зъболекаря и компания!!! Къде ще шетате тази седмица!?!? На тича изкараха десетина сома миналата седмица, че не знам дали да не се затътря и аз натам!?! Макар че ако отида, съм почти сигурен че ще е спрял да яде и съответно ще гризна дървото :butthead: Че така де изпаднал съм в една таквази дилема, ще взема накрая да отида на плажа и да лоча бири вместо да се потя на гьола :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”