ЛОДКИ ЗА ЗАХРАНКА-БГ. ПРОИЗВОДСТВО!

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

livas
новобранец
новобранец

ЛОДКИ ЗА ЗАХРАНКА-БГ. ПРОИЗВОДСТВО!

Мнение от livas »

Здавейте колеги ! Решил съм да си купувам лодка за захранка и съм се спрял за сега на българските. http://korab.alle.bg/%D0%BB%D0%BE%D0%B4" onclick="window.open(this.href);return false; ... %BB%D0%B8/ Някой ползва ли такава ? Който каквато информация има за тях нека сподели. БЛАГОДАРЯ Ви предварително! :wink:
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ЛОДКИ ЗА ЗАХРАНКА-БГ. ПРОИЗВОДСТВО!

Мнение от nemalabavo »

Изглеждат много яки..но колко са читави и качествени :)
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Преди мислих да си взема такава,но като я чух как бръмчи и се отказах,иначе са добри.
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

Видях двата модела на живо и по-големият ми се стори огромен, но може би това предполага добра стабилност. Говорил съм и с колегата, който ги прави, и се оказа, че най добре е да се вземе най-големият модел, а и разликата в цената не е много голяма с по-малкия.
livas
новобранец
новобранец

Мнение от livas »

Благодаря колега !Каэват че са доста шумни !?Поздрави !!!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Има един майстор в Русе .....потърси го :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
livas
новобранец
новобранец

Мнение от livas »

Колеги , никой ли няма този модел лодка ?? Ще съм ви благодарен ако споделите мнение за: маневреност ....скорост...издръжливост на захранването....обем...устойчивост и т.н Поздрави!!!
meer
новобранец
новобранец

Мнение от meer »

livas написа:Колеги , никой ли няма този модел лодка ?? Ще съм ви благодарен ако споделите мнение за: маневреност ....скорост...издръжливост на захранването....обем...устойчивост и т.н Поздрави!!!

здравеи колега, това което мога да ти отговоря е че лодката е със голям обем 25...27литра. тегло на лодката със акумулатора -9кг! това я прави много стабилна на вълни и вятър ! товароносимост от 2........5..6кг зависи от контеинерите но попринцип лодката има обема и може да се товари много.....максимале пробег на лодката от 25....30 курса на 150....200м. това е много жавно за един излет. вътре корпуса е изолиран със изолация /тапициран да няма конденз! 2но дъно да не потъне при нежелани течове и др... обхват до 600м .....1000м. маневрена,..скороста е 1.5..2м в секунда зависи от мотора.
и накрая да спомена че има една забележка, малко е по шумна от останалите,но има 2 вариянта с по тих мотор по малко курса :wink: 10....15.. но за в момента мотора е на гумени тампони което е намалило шума и вибрациите. -има- цифов дисплеи за състоянието на батерията!.изписва със цифри12.7v.........10.2..v осветление фарове и стопове , ситна решетка против водорасли на 5мм отвори!! смятам че това е напълно достатъчно за един модел. успех! колега.
livas
новобранец
новобранец

Мнение от livas »

Благодаря на колегата meer за инфото!!! Поздрави !!!
Аватар
garmina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от garmina »

Аз си взех такава лодка и вчера я пуснах за тест само.Добре се държи,като маневреност има какво да се желае още,напълних отделенията за захранка с по 6 шепи пясък всяко и пак се движи със същата скорост.Като обхват и издръжливост на батериите нямах възможност да я пробавам(може би сега събота ще я тествам).
Питайте друго ако ви интересува:)
livas
новобранец
новобранец

Мнение от livas »

garmina написа:Аз си взех такава лодка и вчера я пуснах за тест само.Добре се държи,като маневреност има какво да се желае още,напълних отделенията за захранка с по 6 шепи пясък всяко и пак се движи със същата скорост.Като обхват и издръжливост на батериите нямах възможност да я пробавам(може би сега събота ще я тествам).
Питайте друго ако ви интересува:)
Здравей колега :!: Първо благодаря за инфото . Когато контейнерите са отворени застават ли в една позиция или се "мандахерцат" на ляво...на дясно и това не пречи ли на стабилността??Колеги казват че е много шумна и доста обемиста както и не много маневрена.Поздрави :!: :wink:
Аватар
garmina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от garmina »

Контейнерите не се мандахерцат и не създават грижи.Лодката наистина е обемиста,но пък е много стабилна.Има и по-малък модел,но аз лично исках да е големия точно заради стабилността.За шума...лодката се чува,но не знам това до колко би пропречило на риболова,нали нанасям,захранвам и лодката е вън.Няма да бучи постоянно във водата.Като я тествах и когато проближи брега имаше един пасаж уклей.Лодката мина над тях и не ги прогони.Знам,че уклея не е шаран,но според мен този шум от лодката няма да пречи.Сега уикенда ще я тествам на реален риболов и пак ще споделя....:)
livas
новобранец
новобранец

Мнение от livas »

garmina написа:Контейнерите не се мандахерцат и не създават грижи.Лодката наистина е обемиста,но пък е много стабилна.Има и по-малък модел,но аз лично исках да е големия точно заради стабилността.За шума...лодката се чува,но не знам това до колко би пропречило на риболова,нали нанасям,захранвам и лодката е вън.Няма да бучи постоянно във водата.Като я тествах и когато проближи брега имаше един пасаж уклей.Лодката мина над тях и не ги прогони.Знам,че уклея не е шаран,но според мен този шум от лодката няма да пречи.Сега уикенда ще я тествам на реален риболов и пак ще споделя....:)
Благодаря за инфото :!: Ще чакам да споделиш след уикенда . Благодаря :!:
livas
новобранец
новобранец

Мнение от livas »

garmina написа:Контейнерите не се мандахерцат и не създават грижи.Лодката наистина е обемиста,но пък е много стабилна.Има и по-малък модел,но аз лично исках да е големия точно заради стабилността.За шума...лодката се чува,но не знам това до колко би пропречило на риболова,нали нанасям,захранвам и лодката е вън.Няма да бучи постоянно във водата.Като я тествах и когато проближи брега имаше един пасаж уклей.Лодката мина над тях и не ги прогони.Знам,че уклея не е шаран,но според мен този шум от лодката няма да пречи.Сега уикенда ще я тествам на реален риболов и пак ще споделя....:)
Колега как е лодката след реалния риболов :?: Благодаря предварително и ПОЗДРАВИ :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”