Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- potrebitel_666
- новобранец
Re: Риболова около Русе
И двете дестинации са подходящи според мен! А трета такава би бил яз. Съединение!SBANKOV написа:Мда, Бели лом е добра дестинация, другото за което се сещам е Антимово на големия язовир.
- dan10
- фен клуб-скобар
Ако ще ходиш за 1 седмица може и на яз.Тича или яз.Йовковци ... Ако чак толкова искаш да е хем с риба хем без пари 

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте,и Бели Лом и Съединение (Бистра) са добри места,но има едно НО.
С тези дъждове до края на седмицата си е жив капан.Завали ли няма мърдане.
С тези дъждове до края на седмицата си е жив капан.Завали ли няма мърдане.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- новобранец
Благодаря ви колеги за предложенията.утре тръгвам пък може и в движение да реша къде да се установя....желая на всички ви-наслука!!!!като се прибера ще споделя как е минала седмицата 

- dan10
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги някой да има някакво инфо за Бръшлян по Дунава как са нещата и по точно след тръбата в горичката ? ... Поздрави и НАСЛУКА !

На откриването бях на Бели лом аз бях само на дъно, колегата направи на плувка към 3кг червеноперка на дъно нищо,един дребен кустур на рибка на тапа и това беше.Валя доста тогава но с пътя намах проблем
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Малък Преславец е много приятно местенце и може да поразпиташ за него! А и има асфалт до водата. 

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Здравейте колеги. Относно яз. Бели лом, бяхме там за откриването. Потстъпа откъм стената не е толкова проблем дори и при дъжд. престоят ни беше 4 дни в които на плувка излизаха много червеноперки от порядъка на 150гр. до 250гр. на 7м. телескоп при дълбочина 40/50см. Сутрин особенно вземаше доста стръвно дори без подхранка. Вечер се завърташе и таранка която бе по-едра, от време на време са завъртаха и костури най-големият от които беше 400гр. На дъно при положение че захранихме с лодка на около 60м. от брега с 2 чувала царевица, 1 чувал соев шрот и половин чувал слънчогледов шрот на гранули се обаждаха същите червеноперки като на плувката с изключение на една таранка приблизително 600гр. Снимки нямам тъй-като всичко се връщаше обратно на момента с изключение на 2кг. червеноперка които бяха нужни за мезе на бирата. Желая добра слука на всички през тази година и бъдете бдителни за бракониери, нека не остават ненаказани.
- potrebitel_666
- новобранец
А там не е ли в сила все още забраната???stan4o__vd написа:Малък Преславец е много приятно местенце и може да поразпиташ за него! А и има асфалт до водата.

- stan4o__vd
- научил се да хвърля
А там не е ли в сила все още забраната???
[/quote]
Не съм ходил, но си мисля че забраната е паднала още на 1 юни, разпитайте някой местен.

Не съм ходил, но си мисля че забраната е паднала още на 1 юни, разпитайте някой местен.
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- SBANKOV
- ще става разбирач
От СЪБОТА 15/06/2013 е разрешен до 14/04/2014год. само с по едва въдица при условията за любителски риболов в блато.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- potrebitel_666
- новобранец
И аз така си мисля.SBANKOV написа:От СЪБОТА 15/06/2013 е разрешен до 14/04/2014год. само с по едва въдица при условията за любителски риболов в блато.

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Онзи ден на Баниска:

П.п: Кофата е 17 литра, бях обещал риба на един приятел и на баба ми, затова я взех тази. Излязоха и десетина маломерни шаранчета, които си плуват обратно + още толкова таранка. Кофата е пълна цялата, макар че има и се вижда вода.

П.п: Кофата е 17 литра, бях обещал риба на един приятел и на баба ми, затова я взех тази. Излязоха и десетина маломерни шаранчета, които си плуват обратно + още толкова таранка. Кофата е пълна цялата, макар че има и се вижда вода.

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
ЗА 20 КИНТА СУПЕР ТАРАНКА.ХА ХА
nikolaiiliew написа:Онзи ден на Баниска:
На дъно или на плувка я лови?