Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От къде Ви е рибата за Никулден?
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
От къде Ви е рибата за Никулден?
Понеже се разгорещиха страстите около предстоящия празник,дискутират се рецепти,риби и т.н.,ми е интересно кой и по какъв начин спазва традицията!Какво слага на трапезата си и най вече каква е рибата и ОТКЪДЕ идва?Аз съм си заделил един 2,5-3 килограмов красавец/шаран,че си падам по по-мазничкото/ от теца!От миналогодишен опит знам,че е превъзходен за рибник!
-
- научил се да хвърля
Моя красавец е от Тунджа и е 2.500кг.Много добре върви с червено домашно винце но преди това 2/ 3 ракии. На всички който практикуват риболова на мънисто/топче/ нека ми гледат филма другата събота по ХОБИ ТВ .Риболова се проведе вчера на река Янтра до хълма Царевец. Дано сам помогнал на някой който го интересува този риболов. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ РИБАРИ И ПОВЕЧЕ РИБА ПРЕЗ 2008
Nedeltcho Delev написа:Пъстървичкааа,пъстървичкаааDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Моята е от МЕТРО! Няма да казвам каква е, че ще ме псувате. Ще я правя "на сол".![]()
![]()

Нееее, някъде бях писал, че от нашите риби ям единствено костур! Предпочитам морска!
Последно промяна от Dedy на Сря Дек 05, 2007 4:28 pm, променено общо 1 път.
- ribarq
- сериозен играч
днеска се отбих да си взема 2 шарана от магазина по 2,5кг !
а от фризера си ще изкарам 2 бели рибки по 2-3кг и 6-7 каракуди по около кило
:):)
шараните се правят пълнени ,по рецепта както всяка година ! като тази година ще пробваме рацептата за рибника в темата по долу от сапуна ,
останалата риба пържена ---като бялата се прави на хапки
а каракудите на търкалца
слагаме салатите и останалите мезета по масата ,винце,домашна ракия-кой каквото пие и се почва моабета
Приятно изкарване на празника на всички

а от фризера си ще изкарам 2 бели рибки по 2-3кг и 6-7 каракуди по около кило

шараните се правят пълнени ,по рецепта както всяка година ! като тази година ще пробваме рацептата за рибника в темата по долу от сапуна ,
останалата риба пържена ---като бялата се прави на хапки

Приятно изкарване на празника на всички

ribarq написа:днеска се отбих да си взема 2 шарана от магазина по 2,5кг !
а от фризера си ще изкарам 2 бели рибки по 2-3кг и 6-7 каракуди по около кило:):)
останалата риба пържена ---като бялата се прави на хапки![]()
![]()
а каракудите на търкалца
![]()
слагаме салатите и останалите мезета по масата ,винце,домашна ракия-кой каквото пие и се почва моабета
Приятно изкарване на празника на всички![]()
![]()
![]()
А бе Гоше,тебе откога взеха да ти викат Николай...