Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов около Видин
На предишната страница има инфо за Кула ,актуално е и сега.kalcho_vd написа:Здравейте колеги в неделя бяхме с приятели на яз.Дъбравка , много дребна таранчица на жито. Миналата година винаги даваше успех , но тая като за първи път малко ни разочарова по едно време почнаха така малко по едри таранки но като цяло риболова не беше от най резултатните да се надяваме че причината е много силния вятър който духаше и много трудно се разбираше кога кълве. В неделя мислим да ходим на Кула някой от колегите който е бил нека сподели мястото, стръвта и ако има нещо друго за по - добър риболов. Благодария
- metodid
- ще става разбирач
За сега питам, че другата седмица съм командировка в града и да се пробвам.czd написа:По принцип ли питаш или сегаmetodid написа:Има ли ги расперите около Видин?
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Миналата седмица излизаха,но рано сутрин и след 8-9 вече никакви ги нямаше.metodid написа:За сега питам, че другата седмица съм командировка в града и да се пробвам.czd написа:По принцип ли питаш или сегаmetodid написа:Има ли ги расперите около Видин?
- metodid
- ще става разбирач
Благодаря! А насоки за места, ако не са тайна разбира се?
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми аз нямам определени места за облавяне, просто обикалям. Имам доста хванати рибета в района на 120. В момента не знам какво е нивото там и дали ще можеш да ловиш.metodid написа:Благодаря! А насоки за места, ако не са тайна разбира се?
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пичуе,
Някой от вас някога свирал ли се е по тия места:
- р. Чуперска
- р. Горни Лом над с. Горни Лом
- р. Стакевска

- р. Чуперска
- р. Стакевска

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Аз съм ги виждалczd написа:Пичуе,
- р. Чуперска
- р. Стакевска

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мммм да ... първата ми пъстървичка хванах на Стакевската,ама това преди около 15-тина летА

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И на мен информацията му е от 10-15 години. За Горни лом разбрах от приятел, който има къща там, че от както са построили ВЕЦ пъстървата изчезнала и реката е силно маловодна през летните месеци, но за другите две си нямам идея в какво състояние са през летните месеци. Иска ми се да се спусна някъде в дивото, но като гледам снимки по мостовете от google street view не ми изглеждат много обнадеждаващи пък и пътищата за ужасни, но все пак след забраната ще опитам да се изсипя някъде със спининга пък да видим. Ако някой има по-нова иформация или поне снимки от реките моля да ги сподели.
Колеги дайте спешно информация за Дунав,че до събота трябва да реша дали да тръгвам в понеделник или да отложа за следващата седмица.Притеснява ме прословутата вълна която се очаква,не че не ме е заливала водата ама след толко наводнения на Запад знае ли човек.Па ако придойде сигурно ще е мътна и кървава реката.Как е сега нивото,водата мътна ли е,ако някой е ловил тия дни предимно на дъно моля да сподели?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
Не че някой се напъна да погледне през прозореца и да драсне някой ред,ама здраве да еВАЛЬО написа:Колеги дайте спешно информация за Дунав,че до събота трябва да реша дали да тръгвам в понеделник или да отложа за следващата седмица.Притеснява ме прословутата вълна която се очаква,не че не ме е заливала водата ама след толко наводнения на Запад знае ли човек.Па ако придойде сигурно ще е мътна и кървава реката.Как е сега нивото,водата мътна ли е,ако някой е ловил тия дни предимно на дъно моля да сподели?
Благодаря предварително.

Реших да отложа с десетина дни.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
- TRAP
- ще става разбирач
То е ясно ,че сега не е за риболов водата вече качва рязко .Тук може да следиш нивото http://www.appd-bg.org/site/page.php?2" onclick="window.open(this.href);return false; и ако познаваш добре реката където ще ходиш ще знаеш до къде е водата и дали става.В момента съм на изчакване а до тогава на яз.Искър.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Много готин сайт не го знаех ,благодаря тиTRAP написа:То е ясно ,че сега не е за риболов водата вече качва рязко .Тук може да следиш нивото http://www.appd-bg.org/site/page.php?2" onclick="window.open(this.href);return false; и ако познаваш добре реката където ще ходиш ще знаеш до къде е водата и дали става.В момента съм на изчакване а до тогава на яз.Искър.

А за Искър и аз така,къде ще ходиш и кога може да се засечем?