Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От къде Ви е рибата за Никулден?
Модератор: dantho.mihov
- dimitar_
- сериозен играч
Моята ще е бяла , защото за срамотите шаран не успях да си хвана ... .
Аз си спазвам нещо като принцип , тоест на "Никулден" винаги слагам на трапезата риба , която аз или някой от семейството ми е уловил !
Та така де , утре ще слагам бяла пържена до златисто , и бяла , маринована , специалитет на Кака , пък и все някой ще се намери да ни дойде като на празник ... , какво друго ни трябва !!!
Да ви е сладка рибата на всички утре ... !!!
Аз си спазвам нещо като принцип , тоест на "Никулден" винаги слагам на трапезата риба , която аз или някой от семейството ми е уловил !
Та така де , утре ще слагам бяла пържена до златисто , и бяла , маринована , специалитет на Кака , пък и все някой ще се намери да ни дойде като на празник ... , какво друго ни трябва !!!
Да ви е сладка рибата на всички утре ... !!!
Ха точно в целта...леферите и карагьозите дето ги хванах, ги ометохме одма, та днес си взех половин брикет скумрия от склада "Булджак" на фирма "Атлантик" и "всички сме доволни".Дори преди малко хапнахме едно"пекало-барбекю".Скумрията е уловена в Северния Атлантик преди месец и почти е прясна.
Гьоладжийски риби у нас не ядем, по-точно аз ям, но благоверната не...така че спазвам статуквото.
P.S.Ще добавя, че навремето през ръцете ми са минали хиляди тона риба от всякакъв чешит и вид като бачках в "Океански риболов", та скумрията си я имам гаче я съм я уловил.

Гьоладжийски риби у нас не ядем, по-точно аз ям, но благоверната не...така че спазвам статуквото.

P.S.Ще добавя, че навремето през ръцете ми са минали хиляди тона риба от всякакъв чешит и вид като бачках в "Океански риболов", та скумрията си я имам гаче я съм я уловил.

- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Риби рибииииии...Във фризера се мъдрят само два распера
Моята госпожа тази вечер ме изненада с един двукилограмов шаран и ми вика - Вземи поне го изчисти като не хващаш свястна риба , аз хванах по пет и петдесет килото
За пиене всичко се намира
Аз пък ще си хвана чашката със сливовка 

Моята госпожа тази вечер ме изненада с един двукилограмов шаран и ми вика - Вземи поне го изчисти като не хващаш свястна риба , аз хванах по пет и петдесет килото

За пиене всичко се намира

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Миналия уикенд изкарах два поредни дни на Дунава, нядявайки се да си хвана някоя щука за Никулден, но уви...
Реката беше адски мътна и направо кафява на цвят.
От немай-къде, срам-не-срам, купих един 5 кг. бял амур по 6 кинта килото и един 3-4 кг. толстолоб.
Амура разфасовах на шайби, една част замина за чорба, а другата - в марина, после на скарата.
Толстолоба ще се пълни с разни работи и после във фурната.

Реката беше адски мътна и направо кафява на цвят.
От немай-къде, срам-не-срам, купих един 5 кг. бял амур по 6 кинта килото и един 3-4 кг. толстолоб.

Амура разфасовах на шайби, една част замина за чорба, а другата - в марина, после на скарата.
Толстолоба ще се пълни с разни работи и после във фурната.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз ще купувам от Метро, ям страшно много риба, но я предпочитам прясна и не задържам във фризера риби максимум свдмица
Та тъй яде ми се сом, но ако не намера ще взема и аз някой 4-5 килограмов шаран че дребните не стават за ядене (много кости да му се не види) и ще видя някакви дребосъци дето съм ловил за мезе

Та тъй яде ми се сом, но ако не намера ще взема и аз някой 4-5 килограмов шаран че дребните не стават за ядене (много кости да му се не види) и ще видя някакви дребосъци дето съм ловил за мезе

-
- разбира нещата