Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Бяла
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Бяла
Царя дава,пъдаря не дава
Местен феодал,владеещ си го като бащиния-едва ли ще се притесни особено,при положение че и областният управител,като принципал на държавната собственост,никак не се трогва от явни закононарушения
Кучетата си лаят,керванът(парата) си върви.А пък и дума дупка не прави 

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
- minchoto
- ще става разбирач
Има дръШки! След края на властта може да започне работа на щат в Господари на ефира! Пародия, пълен ташакКИРО написа:Може и да не е точно така.
Вече кмета си има едно на ум.

- minchoto
- ще става разбирач
http://www.gospodari.com/?go=video&p=de ... deoId=8571" onclick="window.open(this.href);return false; 

Пълен ташак им беше репортажа използваха ни за безплатни статисти.Пишете им в коментарите от долу колко ви е харесал репортажа и каква хубава са ни свършили.
http://www.gospodari.com/?go=video&p=de ... deoId=8571" onclick="window.open(this.href);return false;
И аз безкрайно се разочаровах.На една безкрайна СВИНЩИНА "господарите" реагираха:така да бъде кмете,ама обещаваш кмете нали?
Днес им се обадих на господарите да им кажа колко ни е харесал репортажа,доста работи си казахме ,чели са и коментарите,и се чустваха малко гузни.Казаха че юристите им казали че било законно май,но може и да направят продължение този път не скмета а с общинарите,защото тяхно било решението и дрън ,дрън.И тъй като много ме беше яд се обадих още веднъж да ги питам тоз кмет ли е най хитрия да събира пари за нищо тъй като никъде другаде за подобно пускане не се плаща и още им казах че в Европата накъдето сме се запътили слипове има под път и над път и никъде не се плаща,и и казах че ще я затрупам с видеа и снимки от България и Европа как се пускат лодки от подобни места че и от слипове безплатно.Така че давайте ,снимайте и пускайте тук а аз ще им ги пускам на тях.
Здравейте колеги откраднаха ми двигателя на лодката от Бяла!!!
GENOVO 15 k.с. 4 тактов къс ботуш ако до някой достигне някаква информация която да доведе до намирането на моторчето ми моля да пише, или на номер 0886601162 ще се отблагодаря с подобаваща цифра
Да бяха ми откраднали друго те ми взеха едното развлечение откраднаха ми хобито !!!
До крадците:Върнете ми Двигателя изроди или ми го продайте поне и без това на безценница ще го дадете нищо че е чисто нов
GENOVO 15 k.с. 4 тактов къс ботуш ако до някой достигне някаква информация която да доведе до намирането на моторчето ми моля да пише, или на номер 0886601162 ще се отблагодаря с подобаваща цифра
Да бяха ми откраднали друго те ми взеха едното развлечение откраднаха ми хобито !!!
До крадците:Върнете ми Двигателя изроди или ми го продайте поне и без това на безценница ще го дадете нищо че е чисто нов
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Местните ви правят бойкота.
Яд ги е,че им се режат поплаваците на кошовете,и мрежите.
Скоро там няма да има оправия според мен.
Просто заебете тази дестинация.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Oпиши как точно е станало.Имам там един мой,ако някой се похвали може и да разберем нещо.Bat_Sve написа:Здравейте колеги откраднаха ми двигателя на лодката от Бяла!!!
+1КИРО написа:Местните ви правят бойкота.

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
На Бяла стана, като на болата. Щом и кражбите започнаха.
Обзор е на 5-6 км там нямаше ли откъде да сe пуска ?