Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Блесна за 1 000 000$
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Блесна за 1 000 000$
Компанията Mac Daddy Fishing Lures е анонсирала ексклузивна блесна на стойност повече от 1.000.000 долара!
«Блесната за милион» е направена от злато и платина с единственната цел нейният блясък да е неустоим за "рибите".В целият си блясък тя тежи 1 килограм и 360 грама,инкрустирана е с брилянти и рубини с общо тегло от 100 карата.На дължина това уникално изделие достига 42,5 см.

За сведение на колегите разполагам с още два броя!Ако някой има в предвид "РИБКА" за утрешния ден/или по принцип/ да звънка!Ще се договорим!
п.п. МНОГО Е УЛОВИСТА!!!

«Блесната за милион» е направена от злато и платина с единственната цел нейният блясък да е неустоим за "рибите".В целият си блясък тя тежи 1 килограм и 360 грама,инкрустирана е с брилянти и рубини с общо тегло от 100 карата.На дължина това уникално изделие достига 42,5 см.

За сведение на колегите разполагам с още два броя!Ако някой има в предвид "РИБКА" за утрешния ден/или по принцип/ да звънка!Ще се договорим!

п.п. МНОГО Е УЛОВИСТА!!!

Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
Знаех си че Сапуна ми има зъб,ама чак толкова,да вземе да ми открадне и двете блесни.Разбооооййнииик.

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Ювелирите сътворили това чудесно произведение на изкуството определено не разбират нищо от риболов.. което го кара да губи от стойността си . . цялата идея пропада
уж блесна-- ама не прилича на нищо, просто купища камънак, дори не е толкова атрактивно на външен вид..

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Ми... рибата е 180см 65кг със много нежни люспи и е от твоя край /В. търново/.sapuna1971 написа:Кълват,кълват!Всякакви кълват!
Станчо останаха ми само жълти/чисто злато/ и по 500 000лв/не $/ ще ти ги дам!А ако видя и за каква риба ги искаш може и още да падна!![]()
![]()
![]()
![]()
Да не искаш само и въдицата да ти показвам