Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Пчелина 1. 15.06.2013
Яз.Пчелина 1. 15.06.2013
Здравейте , следя форума редовно това е първата ми тема и предварително искам да се изяиня ако нещо съм объркал.да се представя казвам се Петър на 17 години от Разград. Вчера решихме спонтанно с един приятел да отидем до гореспоменатия язовир.Взехме по една пръчка и газ с колелата .Пристигнахме към 11 като язовира изглеждаше така :

Имаше доста рибари,като ссеки беше разпънал колкото му въдици душа изка а хората до нас на някои пръчки имаха по 3-4 куки.. проверка така и не мина.Захранихме. С останалата захранка от откриването и почна великото чакане
:
.
Злизаха маломерни червеноперки които повечето хора прибираха хванахме и един костур по едър..работното място :

Още малко снимки за фон и самите нас :

Аз:

Колегата:

Ии релииз:

Имаше доста рибари,като ссеки беше разпънал колкото му въдици душа изка а хората до нас на някои пръчки имаха по 3-4 куки.. проверка така и не мина.Захранихме. С останалата захранка от откриването и почна великото чакане

Злизаха маломерни червеноперки които повечето хора прибираха хванахме и един костур по едър..работното място :

Още малко снимки за фон и самите нас :

Аз:

Колегата:

Ии релииз:

-
- сериозен играч
- vladobe
- научил се да хвърля
Re: Яз.Пчелина 1. 15.06.2013
Извинявай колега, но не мога да спестя коментара! Гледам половината рибета в КОМА от това, че цял ден са стояли в кофа! Моля те купете си един живарник струва 15 лв. Сърцето ме боли като виждам млади хора да използват КОФА! Приятен излет сте си направили шестица! Поздрави!
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
Колега напълно съм съгласен с тебе просто сме забравили живарника
. Повечето рибета бяха се съвзеха имаше няколко мъртви. Но поне сме ги пуснали ,за разлика от хората около нас които пеибираха всичко ловваха с 4-5 въдици и с какво ли още не
Имаче благодаря за забележката . Поздрави

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Всичко е ок , добре са се ориентирали децата. Отнощението им към форума и към рибите е правилно.
Младежи това е горният язовир Пчелина нали така, а защо не си пробвахте късмета на долния (на бара) убеден съм, че щяхте да сте по резултатни.
Чудихме се и решихме на горния другата събота сме на долния дано да е по резултатен.Тъжното е ,че масово рибата е изтребвана и няма контрол..
Поздрави
Поздрави
- metodid
- ще става разбирач
Така е, но важното е, че вие и други млади момчета пазят рибата за разлика от някои по-възрастни колеги, така че има светлина в тунела. Поздрави и продължавайте все така!!!tigerbg написа:Тъжното е ,че масово рибата е изтребвана и няма контрол..
Поздрави
Ако сметнете ,че спамя махнете отговора ми . Просто за мен е необяснимо как някой на 30-40 години и повече прибират масово рибата по язовирите . Няма лошо да си запазиш маст от улова това е право на всеки рибар , нооо някакво месарствомт рода на 10 кг риба и повече толкова ли няма с какво да се храним .
А и ако може някой колега да драсне имам въпроси относно риболова на тапа за щука ,мисля да опитам следващия път ,но не са ми много ясни нещата
Благодаря предварително
А и ако може някой колега да драсне имам въпроси относно риболова на тапа за щука ,мисля да опитам следващия път ,но не са ми много ясни нещата

Благодаря предварително
- metodid
- ще става разбирач
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=149&t=33251" onclick="window.open(this.href);return false; това е темата за теб.
Колега благодаря много

- foest
- научил се да хвърля
Даже и в някой магазин за 1 лев имат най-простите живарници като за начинаещи е супер или колкото да се запазят рибките живи.Хубав водоем.Браво на вас,че не стоите пред комповете като повечето ви връстници ами сте сред природата 

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Пак да поясня им живарник дори не е един просто наиситна неволно сме го забравили : )
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.