Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Новата ми лодка за захранка
Модератор: emo vasilev
Новата ми лодка за захранка
Здравейте.Завърших я преди 2 месеца но сега намерих време да я покажа.
Лодката е с дължина 86 см и ширина 36 см/корпуса/.Движи се с един акумулатор 12 волта 7 амперчаса,който е достатъчен за над 30 разпъвания на около 100 метра.Има 2 контейнера които събират общо около 4 килограма царевица.Задни светлини с бликове,фар който се включва дистанционно,6 канална апаратура с обхват 1000 метра,усилени машинки за обръщане на контейнерите с тяга 7 килограма,доста прилична скорост с разход 4 ампера при максимално натоварване.Лодката има и интелигентно зарядно което зарежда от 220 и 12 волта.Вече има едно бойно кръщене на ветровито време и се държеше перфектно.Стига съм я хвалил,ако съм забравил нещо-питайте.
Лодката е с дължина 86 см и ширина 36 см/корпуса/.Движи се с един акумулатор 12 волта 7 амперчаса,който е достатъчен за над 30 разпъвания на около 100 метра.Има 2 контейнера които събират общо около 4 килограма царевица.Задни светлини с бликове,фар който се включва дистанционно,6 канална апаратура с обхват 1000 метра,усилени машинки за обръщане на контейнерите с тяга 7 килограма,доста прилична скорост с разход 4 ампера при максимално натоварване.Лодката има и интелигентно зарядно което зарежда от 220 и 12 волта.Вече има едно бойно кръщене на ветровито време и се държеше перфектно.Стига съм я хвалил,ако съм забравил нещо-питайте.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Re: Новата ми лодка за захранка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Страхотна е! 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Ледоразбивач.Супер е .
Тук имам и едно филмче,това са пробите,сега е смалко по разтоварен винт.
https://www.youtube.com/watch?v=uUIoXLUmMF0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=uUIoXLUmMF0" onclick="window.open(this.href);return false;
- lif3house
- разбира нещата
Супер е и радва окото, много излети ти пожелавам с нея 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Влюбих се в тази лодка. Винаги съм си мечтал за нещо такова. Пожелавам ти големи успехи в риболова.
Направих успешен излет - не загубих нито една пръчка