Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Инфо за р. Струма!
Инфо от 16.06.2013г.
Реката при Невестино лееееко мътна, една идея над идеалното. Рибари в парка, над и под него бол. Ловеше дребен до среден клен, като само един момък беше извадил два по-прилични на вишна...
. Аз не лових, тъй като бяхме на пикник в парка.
Важно: моста в Дупница за Кюстендил е в ремонт и е затворен!!!! Минава се нелегално през малкото и еднопосочно мостче баш през циганската маа'ала. Има знак за затворен път, но всички от там минават. Инак пътя от там нататък е идеален.
На връщане минахме през Бобошево и коли видяхме почти на всеки вир. Пътят също е добър, смисъл добре закърпен.
Реката при Невестино лееееко мътна, една идея над идеалното. Рибари в парка, над и под него бол. Ловеше дребен до среден клен, като само един момък беше извадил два по-прилични на вишна...

Важно: моста в Дупница за Кюстендил е в ремонт и е затворен!!!! Минава се нелегално през малкото и еднопосочно мостче баш през циганската маа'ала. Има знак за затворен път, но всички от там минават. Инак пътя от там нататък е идеален.
На връщане минахме през Бобошево и коли видяхме почти на всеки вир. Пътят също е добър, смисъл добре закърпен.
- prodigy666
- разбира нещата
някои пробвал ли ги е мрените и скобарите на троха вече има ли некво раздвижване ?
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Събота на баражите искараха много хубава мрена на прожина с кус-кус.
За Земен ако някой ходи да даде малко информация как е реката ..
Над силата е единствено способността да я контролираме.
Catch the moment, Release the fish.
Catch the moment, Release the fish.
- asenfisherman
- ще става разбирач
Вчера бях от стената на язовира на долу.Същия прелива умерено и реката е перфектна за спининг /в моя случай/.Излизаха ми основно костури,рядко се включваха кленове само на воблерчета,пробвах и на блесни,но никакъв интерес и от костури и от кленове.Играта на спининг беше до към 13 часа,после в жегата всичко пасуваше.ristaka93 написа:За Земен ако някой ходи да даде малко информация как е реката ..
-
- фен клуб-скобар
Тука е ебати трагедията
))))

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
някои да бил по Железница ? как е нивото има ли риболов на троха вече ? :Х от 1ви не съм бил по струма вече ми е мъка за нея

Здравейте вчера бях по реката слабичко беше ама здраве да е . Имах един здрав удар на грозд 5-6 мамареца на тежко но не успях да засека . Искам да помоля някой сомаджия който ходи по струма да ми пише на лично понеже имам 1-2 въпроса . Поздрави
от петък до неделя 40 мрени някои едри и 10 клена над софарма реката е висока но спада и леко мътна наи добре взима на зеленки и торни на леко дъно голяма жега,
- daniel defoe
- разбира нещата
Водата е бистра, рибите са епизодични - има и ... леководолази с харпуниprodigy666 написа:някои да бил по Железница ? как е нивото има ли риболов на троха вече ? :Х от 1ви не съм бил по струма вече ми е мъка за нея![]()

-
- фен клуб-скобар
Фактически по 14-15 риби на ден-доста слабо но на фона на благоевградската трагедия си е идеалноasen77 написа:от петък до неделя 40 мрени някои едри и 10 клена над софарма реката е висока но спада и леко мътна наи добре взима на зеленки и торни на леко дъно голяма жега,
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- научил се да хвърля
Колеги дайте някакво инфо за Струма след Благоевград,мисля тази събота да се разходя,но се чудя къде да си пробвам късмета.Благодаря предварително
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Еми колега около Благоевград като цяло риболова не е добър.Говоря за мряната и кефала.Ти на какво мислиш да ги ловиш.
DJONI RINGO написа:Фактически по 14-15 риби на ден-доста слабо но на фона на благоевградската трагедия си е идеалноasen77 написа:от петък до неделя 40 мрени някои едри и 10 клена над софарма реката е висока но спада и леко мътна наи добре взима на зеленки и торни на леко дъно голяма жега,