Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Силно прокиснала царевица.
Проходимо ли е по топлото езеро,колеги?
колега лови на царевица!N_Petkov написа:Колега какви топчета да ползвам този уикенд мисля да съм 2 дена там и в момента подбирам оръжията :drublahka написа:Здравейте,колеги.Днес към 5 часа се върнах,бях там от вчера сутринта.И положението при мен не беше розово.Имах общо към 10 удара от които изкарах само 2 шаранета по 3,5-4 кг,а другите удари всичките ми се откачиха поради неясни причини и си личеше още при взимането на рибата ,че е едра.Бях застанал някъде по средата,имаше колеги около мен които и те имаха удари,хващаха и те шаранета по 4,5 кг и по едрички амури от които идиният им беше около 11 кг.Общо взето имаше удари при всички около мен,но явно аз бях каръка за да не мога да изкарам повечето риби.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Накисната царевица. 

-
- новобранец
колега drebens писал си 1 е топло 2 е студено лови се на 1 а на 2 може ли да се ходи
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Забранено е по принцип
Ходят служители на ТЕЦ-2 , като показват служебна карта и за тях е разрешено от базата на енергоремонт до бариерата/караулката ! И разбира се с разрешение на концесионерите за познати и за такива за , които се е обадил някой 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Има ли място за да се опъне палатка и какви риби варвят в момента?Някой ходил ли е тези дни?
Хм, къде може да се отиде на 1 или на 2 заплаща ли се някаква сума,рибата взема ли се и има ли места за преспиване?
На топлото е разрешено брегът от западната страна такса 15лв.за 24 часа 3бр. въдици до 5 кг.риба +една надвишаваща тези килограми местата са удобни за бивак.
някой ходил ли е тези дни на топлото? и има ли смисъл да се отиде като е тавава жега? дава ли рибата?
Има ли още заблудени да ходят там??? 

В тоз гьол,риба няма!
-
- ще става разбирач
винаги ще имасирака написа:Има ли още заблудени да ходят там???

-
- вече хвърля и на тежко
Никой ли не ходи вече там, почти месец няма никаква информация. Вярно ли е, че вече не разрешават да се нанася с плуване и излизат ли толупи и друга по едра риба. Сигурен съм, че много хора посещават язовира. Предварително благодаря на тези, които отговорят.