Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Ей тоя вариант е супер.achocarp написа:От иараджиите не отчаквам нищо, щото нищо не правят без сигнал, а като им се даде сигнал идват след 100часа
Май трябва и ние да направим една ударна група като колегите ни от Сливен, да ги дебним тея уроди, да ги хванем , боййййййййййййй и после, да ги запознаем с един циганин МАНАФ, вързани да ги оставим на манго, да снимаме клипове и да ги пускаме в нета, пък тогава, нека ходят пак пускат мрежи тия изроди...........
Иска се да има денонощна охрана това е,иначе оправия няма!
После как да има риба.Едно време като малък помня колко вода първо имаше и после колко риба.Напролет се виждаше по брега,огромни риби просто да ти се напълни душата от кеф.
-
- ще става разбирач
Вчера бяхме на Пясъка-пълно капо.Дори и тези които бяха на дупката и те почти нищо не вадеха.
Кормораните попиляха рибата.Как не се наядаха бе бахти и пилетата.
Кормораните попиляха рибата.Как не се наядаха бе бахти и пилетата.
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Някой с прясно инфо ? Дупката дали вече се е свързала с язовира ? 

Има ли смисъл да се ходи под беловица вече или...
Днес на връщане от Копривщица минах през Пясъка.Имаше към 20-30 палатки на Крушовския ръкав и Беловица и ми направи впечатление,че язовира бая е качил.Наслука на всички през новия сезон.
Колеги някаква информация от откриването?
- borislav_v
- новобранец
сега се връщам от язовира бяхме на крушовския ръкав за 31 часа риболов 2 костура по 100 грама и 1 червеноперка пак същия размер това при наличието на около 20 пръчки от нашата група никакви други удари хората които бяха около нас също нищо не извадиха за другите които бяха на язовира нямам информация но на дали е било по различно и при тях положението направо е плачебно.
-
- разбира нещата
Така е на Пясъка след откриването колеги
Израстнал съм на този язовир и съм го запомнил с това,че рибата тръгва към Юли месец 

Клега това малко ми звучи като:Септември ще бъде Май,но аз си спомням един излет бяхме на палатка с жената и синът ни който ти е набор та тогава вреше от бяла риба и си даваше доволно,а сега като чета как се оплакват колегите и ме гони една носталгия като се сетя но,времената са вече други.Ще дойдат и по добри дни.alankulu1987 написа:Така е на Пясъка след откриването колегиИзрастнал съм на този язовир и съм го запомнил с това,че рибата тръгва към Юли месец

-
- разбира нещата
Така е колегааа
На времето беше пълно с бяла риба. Селото ни е на близо и след като наще си свършиха работата,баща ми ме качваше на колата отивахме на контра стената,а пред нея имаше едни сухи дървета,които отдавна са изсякани
И там на свечеряване не даваше да метнеш тая пуста бяла риба .... Аз за момента говоря,като цяло и за мирната риба 

-
- ще става разбирач
.. с комунизма си отиде и рибата ..
шшшш помня с чепаре за сафрид ловях костур ...
Наслука тази година колеги!

Наслука тази година колеги!
късмет работа . .
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Някоя нова мрежа не сте ли хванали скоро 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Рибата не се ли раздвижи вече ??