Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

избор на евтини шарански прът и макара
Модератор: sapuna
Re: избор на евтини шарански прът и макара
колега когато се купhttp://www.ebay.co.uk/itm/HARRISON-ADVANCED-TO ... 22002%уват шарански пръчки то това са неща които зе взимат да карат с години .прежали парите и се кефи на риболова
колега това е от мен за теб-http://www.ebay.co.uk/itm/HARRISON-ADVA ... d%3D222002% това са истинските неща-пари се печелят но живота е един
банкера написа:колега когато се купhttp://www.ebay.co.uk/itm/HARRISON-ADVANCED-TO ... 22002%уват шарански пръчки то това са неща които зе взимат да карат с години .прежали парите и се кефи на риболова
колега това е от мен-http://www.ebay.co.uk/itm/HARRISON-ADVA ... d%3D222002% прежали парите и се кефи
Последно промяна от банкера на Сря Юни 19, 2013 10:13 pm, променено общо 1 път.
колега това е от мен-http://www.ebay.co.uk/itm/HARRISON-ADVA ... d%3D222002% прежали парите и се кефи
- stefan4etoo
- сериозен играч
Кажи кои са хубавите макари за 35 лв да си купим и ниеNIKOLAI8202 написа:колега ще ти кажа 300 лв са пре достатачни за едно читаво оборудване има шаранджийски пръчки на микадо доволен съм една та ми е такава струват около 45 лв 3.60 макари има хубави за 35-40 лв даже и може да ти останат пари за едно триподче ефтино

Като си купувах макари за пръв път и аз така викам добри са ама какви риби са ми оттървали не е истина.То не беше грозно редене(пречи за по далечно хвърляне),то не беше влизане на влакно под шпулата,тръгвам да вадя от 300 метра 5 минути

- antivik
- кандидат преподавател
stefan4etoo написа:Кажи кои са хубавите макари за 35 лв да си купим и ниеNIKOLAI8202 написа:колега ще ти кажа 300 лв са пре достатачни за едно читаво оборудване има шаранджийски пръчки на микадо доволен съм една та ми е такава струват около 45 лв 3.60 макари има хубави за 35-40 лв даже и може да ти останат пари за едно триподче ефтино
Като си купувах макари за пръв път и аз така викам добри са ама какви риби са ми оттървали не е истина.То не беше грозно редене(пречи за по далечно хвърляне),то не беше влизане на влакно под шпулата,тръгвам да вадя от 300 метра 5 минутии след това не си усещам китката.Едвам ги изтраях половин сезон докато събера някой лев и те така и сега нямам споменатите по горе проблеми.Ще ги вземе тея от 35 лв и след това ще си купи други 100 процента
![]()

запецне аванса....

Колега, ако само на форума се надяваш и не смяташ да я караш сериозно, взимай парите и беж по магазините, като пипнеш, като врътнеш - ръката сама ще ти покаже твоите такъми

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- super_snake
- научил се да хвърля
Колега , не е задължително да започваш с 3 пръчки , и аз съм нов в този риболов и започнах с 2 пръчки.Съветвам те да постъпиш като мен а , след време като събереш още средства си взимаш още една и си готов 

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
от цялата тема схванах, че 300 лева са малко за комплект. Ще гледам по форума дали ще излезне нещо по-евтинко и сносно втора ръка.
- antivik
- кандидат преподавател
super_snake написа:Колега , не е задължително да започваш с 3 пръчки , и аз съм нов в този риболов и започнах с 2 пръчки.Съветвам те да постъпиш като мен а , след време като събереш още средства си взимаш още една и си готов

За по рЯките положението е друго па и условията са други.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- super_snake
- научил се да хвърля
И аз винаги си нося мача , за да се занивам докато чакам тежката артилерия
, но не само броя на пръчките е проблем , защото за тези 300 лева могат да се намерят читави 2 пръчки с макари 

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
-
- разбира нещата
не са малко а напълно достатъчноkronen написа:от цялата тема схванах, че 300 лева са малко за комплект. Ще гледам по форума дали ще излезне нещо по-евтинко и сносно втора ръка.

- kodek
- ще става разбирач
Колега вземи си това.

това са тоягите

това са макарите и над тях - влакното.
това са рибите които ловят такъмите

12кг. шаран който е на снимката го вадя като мокър парцал, с тези китайски такъми.
макарите ги взех от тук :Булит200
Макарите са с байт рънър -модел -трепач за цената си,но май се изчерпаха.

както и влакното 0.35 флуорокарбон много здраво!
http://www.bulit2000.com/uploads/com_ar ... b9265f.jpg Нещо не излиза т.т.данните на тоягите ,но са карп експерт за по 48лв.бройката.
комплекта макари+тояги + влакно 1000м. миналата година ми излезе 320лв.стойката е самоделка-магаре ,сигнализаторите са осако по 10лв.бройката с колче + 20лв .за самоделна централа и монтажи копирани от сайта на "корда" .
с този такъм(нискобюджетен) сложих в "джоба" си едни колеги на местен язовир с доста бюджетни такъми.
П.С. Единствения недостатък на макарите,(все пак са по 55лв.)който установих е че, не редят влакното като по учебник, но това не им пречи да вадят шарковци от 11+и дистанция 300м. като уклей.

това са тоягите

12кг. шаран който е на снимката го вадя като мокър парцал, с тези китайски такъми.
макарите ги взех от тук :Булит200

http://www.bulit2000.com/uploads/com_ar ... b9265f.jpg Нещо не излиза т.т.данните на тоягите ,но са карп експерт за по 48лв.бройката.
комплекта макари+тояги + влакно 1000м. миналата година ми излезе 320лв.стойката е самоделка-магаре ,сигнализаторите са осако по 10лв.бройката с колче + 20лв .за самоделна централа и монтажи копирани от сайта на "корда" .
с този такъм(нискобюджетен) сложих в "джоба" си едни колеги на местен язовир с доста бюджетни такъми.
П.С. Единствения недостатък на макарите,(все пак са по 55лв.)който установих е че, не редят влакното като по учебник, но това не им пречи да вадят шарковци от 11+и дистанция 300м. като уклей.
-
- разбира нещата
Колега този шаран(от снимката) ли е 12 килаkodek написа:Колега вземи си това.
това са тоягите
макарите ги взех от тук :Булит200Макарите са с байт рънър -модел -трепач за цената си,но май се изчерпаха.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Tournament 3,60 и Tokushima CFA 900 - 3 х 55 + 3 х 45 = 300лвantivik написа:Тоа турнамент върши работа, но 3 такивиз сопи + 3 макари и човека надхвърля бюджета....

тоя шаран ако е 12кила, значи аз съм Барак Обама