Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Въпрос
Модератор: Paublo_Eskobar
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Въпрос
Незнам каква пръчка си държал и кой каква информация ти е давал, но със сигурност е грешна. Куивер е върха на фидер пръчката. Тъй като преди са били суинг тип (клатя се) в последствие стават куивер тип (огъвам се) и ако някаде видиш quiver tip feeder rod това означава, че е фидер пръчка е с огъващ се връх, а не с клатещ се. В днешно време всички фидери са куивер каквато и да е фидер пръчка да си купиш тя ще е куивер. Пръчките които се предлагат в комбинация с фидер и мач бланка се наричат feeder/float combo rods. Комбинират фидер със секция за тежки ваглери или метод фидери, което общо взето си е*на работа.Иво Вълов написа:Оп, Виж не ми се влиза в излишни полемики.
След като съм бил толкова време заблуден поради простата причинаа, че съм имал подадена грешна информация от човек който твърди , че въдицата която съм държал с двете си ръце се казва куивер. То тогава същата тази въдица която е снабдена и с мач секция и с фидер секция как се казва !?
Нещо ей такова:
Garbolino Squad Combo
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Re: Въпрос
Е такова държах ма на друга фирма !!!!
Много съм бил заблуден относно въдиците, тези !!!
Благодарско за пояснението което впрочем роди истината !!!
Много съм бил заблуден относно въдиците, тези !!!
Благодарско за пояснението което впрочем роди истината !!!