Моля за инфо на р.Арката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Re: Моля за инфо на р.Арката

Мнение от pano64 »

ivos написа:Колеги, моля за информация спаднало ли е нивото ще става ли риба през събота и неделя или по-добре на някой от каналите?
Като няма инфо отиваме пък каквото сабя покаже колега. :drinkers:
Изображение
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Без инфо отидохме и си хванахме каракуди от по 500гр.нагоре до 1кг. ипри това доста испуснати. :drinkers:
Изображение
Аватар
atanasko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanasko »

pano64 написа:Без инфо отидохме и си хванахме каракуди от по 500гр.нагоре до 1кг. ипри това доста испуснати. :drinkers:
Как се стига с кола до тия канали и ако може някой да ми каже места по Арката , че никога не съм ходил . Прецакаха ми "Диканите" и съм като сираче в калчища - не знам къде да ходя.
Благодаря предварително.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Ако си ходил до Кюстендил през Радомир си минал над арката.Като минеш Радомир,после с.Прибой още километър и си над арката минаваш над нея и завиваш надясно и си на ряката.Риба дава и надолу към Струма и нагоре към моста на влака.Иска мноо фино такъмче и без манджа само бели.Директен или боло.Тръгнали са каракуди тупалки.Успех!
Аватар
atanasko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanasko »

chokoboy написа:Ако си ходил до Кюстендил през Радомир си минал над арката.Като минеш Радомир,после с.Прибой още километър и си над арката минаваш над нея и завиваш надясно и си на ряката.Риба дава и надолу към Струма и нагоре към моста на влака.Иска мноо фино такъмче и без манджа само бели.Директен или боло.Тръгнали са каракуди тупалки.Успех!
Благодаря ти Колега , виидях и в гугъл стрийт на с. Прибой ляво и после по пътя надясно право на ряката.Дано само ИАРА-спецовете не тълкуват заповедта за забраната както дявола евангелието, че във водните обекти до 500м е забранено а в обектите за стопански риболов над 500 м разрешено . По тъпо не можаха да го измислят.Ще отида в Неделя пък каквото директен покаже. Наслука на всички.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

На каналите няма забрана целогодишно така че споко.Вчера бях на каналите и хванах само 1 караконджор точно 1 кило и сумати уклеи,дадох 1 бабушка на един местен колега и той хвана щука към 2 кила,но трябва да знаете че,каракудата се е отдръпнала от канала.
Изображение
vanadium
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vanadium »

Привет колеги ,ако някой днес е ходил или утре ще ходи нека сподели инфо за Арката и Струма около с.Пробой че в понеделник мисля да отскоча .
Благодаря предварително и на слука!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

pano64 написа:На каналите няма забрана целогодишно така че споко.Вчера бях на каналите и хванах само 1 караконджор точно 1 кило и сумати уклеи,дадох 1 бабушка на един местен колега и той хвана щука към 2 кила,но трябва да знаете че,каракудата се е отдръпнала от канала.
За да сме точни требва кажем че арката е разрешена до края на месеца,а каналите около нея са свободни за риболов целогодишно.И за арката бъдете спокоини до края на месеца може да се лови.Мен на струма по кюстендилско ме провериха в събота и всичко беше ок.
Аватар
lamerson
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от lamerson »

Скъпи колеги имате ли някакво прясно инфо какво дава сега и накакво да го търсиме на торен да ли ще излезне нещичко
kkk
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

lamerson написа:Скъпи колеги имате ли някакво прясно инфо какво дава сега и накакво да го търсиме на торен да ли ще излезне нещичко
Мили ми колега ще ги търсиме по Арката по каналите на торен на бял на шарен пък каквото сабя покаже.
Изображение
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

По добре ги търсете на вливането на струма в лобош,лови се по 20 кила каракуди и перки!
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Вчера на Арката 8 каракуди по кило един колограмов лин и няколко откачени две късания вътре в шаварите.
Също излезна уклей и по някоя едра бабушка.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
pes
новобранец
новобранец

Мнение от pes »

pano64 написа:Без инфо отидохме и си хванахме каракуди от по 500гр.нагоре до 1кг. ипри това доста испуснати. :drinkers:
колега от коя страна хвана тия каракуди
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

След краварника но, от утре 1 май е забранена Арката.
Изображение
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

Какво става с Арката след забраната кълве ли не кълве ли какво кълве, моля колеги които са ходили от откриването да споделят :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”