Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Моля за инфо на р.Арката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Моля за инфо на р.Арката
Като няма инфо отиваме пък каквото сабя покаже колега.ivos написа:Колеги, моля за информация спаднало ли е нивото ще става ли риба през събота и неделя или по-добре на някой от каналите?

Без инфо отидохме и си хванахме каракуди от по 500гр.нагоре до 1кг. ипри това доста испуснати. 

Как се стига с кола до тия канали и ако може някой да ми каже места по Арката , че никога не съм ходил . Прецакаха ми "Диканите" и съм като сираче в калчища - не знам къде да ходя.pano64 написа:Без инфо отидохме и си хванахме каракуди от по 500гр.нагоре до 1кг. ипри това доста испуснати.
Благодаря предварително.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Ако си ходил до Кюстендил през Радомир си минал над арката.Като минеш Радомир,после с.Прибой още километър и си над арката минаваш над нея и завиваш надясно и си на ряката.Риба дава и надолу към Струма и нагоре към моста на влака.Иска мноо фино такъмче и без манджа само бели.Директен или боло.Тръгнали са каракуди тупалки.Успех!
Благодаря ти Колега , виидях и в гугъл стрийт на с. Прибой ляво и после по пътя надясно право на ряката.Дано само ИАРА-спецовете не тълкуват заповедта за забраната както дявола евангелието, че във водните обекти до 500м е забранено а в обектите за стопански риболов над 500 м разрешено . По тъпо не можаха да го измислят.Ще отида в Неделя пък каквото директен покаже. Наслука на всички.chokoboy написа:Ако си ходил до Кюстендил през Радомир си минал над арката.Като минеш Радомир,после с.Прибой още километър и си над арката минаваш над нея и завиваш надясно и си на ряката.Риба дава и надолу към Струма и нагоре към моста на влака.Иска мноо фино такъмче и без манджа само бели.Директен или боло.Тръгнали са каракуди тупалки.Успех!
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
На каналите няма забрана целогодишно така че споко.Вчера бях на каналите и хванах само 1 караконджор точно 1 кило и сумати уклеи,дадох 1 бабушка на един местен колега и той хвана щука към 2 кила,но трябва да знаете че,каракудата се е отдръпнала от канала.

Привет колеги ,ако някой днес е ходил или утре ще ходи нека сподели инфо за Арката и Струма около с.Пробой че в понеделник мисля да отскоча .
Благодаря предварително и на слука!
Благодаря предварително и на слука!
За да сме точни требва кажем че арката е разрешена до края на месеца,а каналите около нея са свободни за риболов целогодишно.И за арката бъдете спокоини до края на месеца може да се лови.Мен на струма по кюстендилско ме провериха в събота и всичко беше ок.pano64 написа:На каналите няма забрана целогодишно така че споко.Вчера бях на каналите и хванах само 1 караконджор точно 1 кило и сумати уклеи,дадох 1 бабушка на един местен колега и той хвана щука към 2 кила,но трябва да знаете че,каракудата се е отдръпнала от канала.
- lamerson
- новобранец
- Обратна връзка:
Скъпи колеги имате ли някакво прясно инфо какво дава сега и накакво да го търсиме на торен да ли ще излезне нещичко
kkk
Мили ми колега ще ги търсиме по Арката по каналите на торен на бял на шарен пък каквото сабя покаже.lamerson написа:Скъпи колеги имате ли някакво прясно инфо какво дава сега и накакво да го търсиме на торен да ли ще излезне нещичко

По добре ги търсете на вливането на струма в лобош,лови се по 20 кила каракуди и перки!
- TRAP
- ще става разбирач
Вчера на Арката 8 каракуди по кило един колограмов лин и няколко откачени две късания вътре в шаварите.
Също излезна уклей и по някоя едра бабушка.
Също излезна уклей и по някоя едра бабушка.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
колега от коя страна хвана тия каракудиpano64 написа:Без инфо отидохме и си хванахме каракуди от по 500гр.нагоре до 1кг. ипри това доста испуснати.
- ivos
- научил се да хвърля
Какво става с Арката след забраната кълве ли не кълве ли какво кълве, моля колеги които са ходили от откриването да споделят