Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национални срещи
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Национални срещи
Колегата Емо Василев беше подхванал една тема "за хубавите моменти", но я е пуснал в разни според мен може би косвено а и пряко и е тук мястото, темата е http://forum.nariba.com/viewtopic11185.html , наи - същественото което ми хареса в нея е, всеки който е сигурен ( или понеже не се знае кога и къде ще е, поне иска да дойде ) да си сложи печатчето което вече седи в моя подпис и на Сапуна. Та се чудя на третата среща само двама ли ще бъдем или просто доста хора са пропуснали темата? За това си помислих да я пусна и тук.
-
- кандидат преподавател
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така ,зависи кога и къде ,подготвяме си работата,багажа и там. 
п.с.Една наклонена черта при затваряне на таговете ми разказа играта,ама я открих/нали съм самоук/при поставяне на печата

п.с.Една наклонена черта при затваряне на таговете ми разказа играта,ама я открих/нали съм самоук/при поставяне на печата

Последно промяна от MITKO70 на Нед Дек 09, 2007 11:04 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Nedeltcho Delev написа:![]()
Мамка му и печат,цял ден са мъча да го лепна ама неще,дали му се свърши мастилото
ама с него или без,съм там
![]()
Неделчо влез в профил и по надоло дет пише подпис добави [img]http://nasco2.hit.bg/15888_472.jpg[/img1] може и да има друг начин ама аз така го направих и стана. Махни 1 преди последната скоба щот иначе кат го напиша и излиза направо печата. Затова я добавих.
Последно промяна от nasco2 на Пет Дек 07, 2007 11:25 pm, променено общо 2 пъти.
-
- кандидат преподавател
- dimitar_
- сериозен играч
С печат или без печат , ако сме устискали с Кака зимата , не виждам какво може да попречи за да идем на следващата среща ...
Имаме достатъчно време до края на зимата да определим къде ще бъде , за да можем навреме да си планираме кой отпуска , работа и всякакви ангажименти , просто всеки да си направи сметката .
Може би трябва първо да определим датите , а после мястото , разбира се ще има различни мнения , но това си е в реда на нещата , та затова викам да почнем по отрано ...
Имаме достатъчно време до края на зимата да определим къде ще бъде , за да можем навреме да си планираме кой отпуска , работа и всякакви ангажименти , просто всеки да си направи сметката .
Може би трябва първо да определим датите , а после мястото , разбира се ще има различни мнения , но това си е в реда на нещата , та затова викам да почнем по отрано ...