Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Моля за инфо на р.Арката
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivos
- научил се да хвърля
Re: Моля за инфо на р.Арката
бреийй пък никой ли да не е ходил по тоз канал бе странно, а в неделя вечер не ми се видя да няма рибарие 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Само много рано сутрин и късно вечер, през деня - само уклей.
Много е обрасло с водорасли.
Много е обрасло с водорасли.
Колеги ,някой посещавал ли е скоро Арката и какво се случва там. Мисля да направя един излет в неделя. Гледам никой не е писал от доста време в темата. Ще се радвам ако дадете малко инфо какво излиза!
Това не е истина, събота и неделя реката гъмжи от хора,но тук никой нищо не казва. Толко пък да няма никой от този форум с излет там 

Миналата събота - един по-стабилен костур и дребосъци на бял червей. Колегите масово търсиха щука, но удари нямаше. Само едни се похвалиха с 2 щуки от по 1,5-2 килограма, но дали е истина... Кълве по-силно привечер, а по другото време е слабо да не кажа почти нулево. Сутрин рано не знам как е понеже ние отидохме към 11 часа. На блесна и воблер не пипна, дори не подгони.vanadium написа:Това не е истина, събота и неделя реката гъмжи от хора,но тук никой нищо не казва. Толко пък да няма никой от този форум с излет там
Kolegi ne si gubete vremeto ne kalve
- Батко Емо
- разбира нещата
Точна и навременна информация!Slave1970 написа:Kolegi ne si gubete vremeto ne kalve

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Информация за Арката:
дата: 22/11/2013-то лето
час: от 09:30, до 17:30(приблизително може да имам 10 - 15 минути отклонение)
Стръв: бял; шарени; торен; жива рибка
Търсена риба: предимно щука, но и някоя червеноперка или костур са добре дошли.
За целия ден 3 костура, като два от тях дори е трудно да нарека хищници... последния за деня отсрами братята си (донякъде)
Ето ви и няколко снимки:

ПС: водата е много спаднала, но пък ми е едно от любимите места, така че от понеделник когато има време пак там...
дата: 22/11/2013-то лето
час: от 09:30, до 17:30(приблизително може да имам 10 - 15 минути отклонение)
Стръв: бял; шарени; торен; жива рибка
Търсена риба: предимно щука, но и някоя червеноперка или костур са добре дошли.
За целия ден 3 костура, като два от тях дори е трудно да нарека хищници... последния за деня отсрами братята си (донякъде)
Ето ви и няколко снимки:
ПС: водата е много спаднала, но пък ми е едно от любимите места, така че от понеделник когато има време пак там...
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Как е, има ли информация, че мисля утре или събота да пробвам?!Trupi написа: така че от понеделник когато има време пак там...
- ivos
- научил се да хвърля
В неделя пълно капо на спининг, имаше колеги на тапа също капо, на плувка също без пипане. Прехвърлих се на Струма след моста на Прибой с надеждата за риба, но и там беше същото положени, с който и да говорих от колегите, които срещнах нямаха пипане от сутринта до 14 часа. А забравих да спомена, че част от Арката беше замръзнала, та мой съвет избери друга дестинация и на кука както обичам да пожелавам 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Хайде пак малко информация да пусна за Арката и каналите около нея...
05.12.2013г, първоначално на Арката, за щука и/или червеноперки и костур... От 08:15/20h, до около 14:00 две нереализирани пипания и НИЩО... След 14:00 решихме да сменим малко обстановката и отидохме на каналите при Бобораци, евентуално, може да ги проверите в Гугъл мапс, там няколко едри уклея, 2-3 прилични червеноперки, едно костурче и страшно много дребни кленчета от порядъка на един пръст големи, всичко това на пинка и бял.
На 21.12.2013г. дестинацията пак беше към Арката, но там се отказахме изобщо да хвърляме, имаше лед на места. И директно на топлите канали при Долни Раковец, тук-там има образувани вирчета с дълбочина не повече от 60см. там отново същите разбойници кленчета, дълги, колкото един показалец, някой дори и като кутре...
Повечето от каналите около Арката са замръзнали, има много малко места, където да се лови...
Сега дават времето да е хубаво, така че ако имам време тези дни около празниците, ще се разходя пак и ще дам инфо...
05.12.2013г, първоначално на Арката, за щука и/или червеноперки и костур... От 08:15/20h, до около 14:00 две нереализирани пипания и НИЩО... След 14:00 решихме да сменим малко обстановката и отидохме на каналите при Бобораци, евентуално, може да ги проверите в Гугъл мапс, там няколко едри уклея, 2-3 прилични червеноперки, едно костурче и страшно много дребни кленчета от порядъка на един пръст големи, всичко това на пинка и бял.
На 21.12.2013г. дестинацията пак беше към Арката, но там се отказахме изобщо да хвърляме, имаше лед на места. И директно на топлите канали при Долни Раковец, тук-там има образувани вирчета с дълбочина не повече от 60см. там отново същите разбойници кленчета, дълги, колкото един показалец, някой дори и като кутре...

Повечето от каналите около Арката са замръзнали, има много малко места, където да се лови...
Сега дават времето да е хубаво, така че ако имам време тези дни около празниците, ще се разходя пак и ще дам инфо...
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега ,а водораслите от есента из4езнали ли са ве4е ?

И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Няма ги водораслите, днес имахме добра слука там... 3 щуки около 2-те кила, както и много червеноперка и костур на плувка. Май най-важно е да се уцели времето на излета!
-
- новобранец
Колега на бял червей ли лови червеноперките?