Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
К'во Евала бре-така се прави.Какво разбираме ние от МШРgunter написа:ЕвалаВъдичар67 написа:Да ида на Тръстиково и да клеча, за да ловя и да пускам?!? Нееее.....Аз каквото хвана го пържа в тигана и много си ми е добре.....Не ми пука за тъпия принцип - хвани и пусни....Пускам ама в живарника и после у дома.....

И аз имам някои принципи......Маломерна не вземам, повече от 2/максимум 3/ кг дребна риба на един излет също не вземам....когато хвана нещо едро спирам да ловя и отивам да си го приготвя у дома....не съм светец ,но мога да се нарека истински ловец и риболовец.....ловувам или ловя само това което мога да ползвам .....не изпитвам наслада да вадя много шарани и да ги пускам с наранени уста....това си е някакъв садизъм.....еба си кефа - не го разбирам.....например в лова все едно да гръмна 10 прасета на един излет и да нарека това спорт....
Добър ден ! смятам да ходя на някой язовир близко до варна но незнам къде мислих на Николаевка но прекалено много хора се оплакват ... колебая се между Николаевка и Блъсково дайте някаква информация за блъсково каква е цената и дали се взема рибата ?
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
в неделя до обяд бях свободен и направих един излет на шуменския язовир ето го резултата
- Прикачени файлове
-
- 1048992_634633039881225_928781226_o.jpg (70.87 KiB) Преглеждано 1735 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
redovi555 написа:в неделя до обяд бях свободен и направих един излет на шуменския язовир ето го резултата
Браво колега! Плаща ли се там в момента или е достатъчен билета?
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
аз си носих и билета и пари ,никой не мина , никой незнае с какъв статут е.
Колеги някой да е ходил на бозвелийско тези дни дали излиза нещо в тая жега. Смятам да направя едно излетче с бащата да видим кой е по-добър 

Всяко хоби е за удоволствие 

Предполагам , че за засмяново няма какво да питам но случайно ако имате инфо за там ще ми е добре дошло.
Всяко хоби е за удоволствие 

-
- вече хвърля и на тежко
вчера ходих до засмяново само за разходката ... язовира вече трева няма ... поне от нивата горе не се вижда, рибари също нямаше
. водата се е вдигнала доста . мисля събота неделя или на цонево или там ...

До колегата redovi 555-на стената ли ги лови платиките ина каква дълбочина бяха?
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
на стената на фидер на около 30-35 метраvasko76 написа:До колегата redovi 555-на стената ли ги лови платиките ина каква дълбочина бяха?
Здрасти,колега аз нямам инфо ,но ти ми дай като се върнеш,ако ходиш на Блъсково де,утре ще ходя с лодката и сонара да си търся място за другата седмицаgramada1 написа:Добър ден ! смятам да ходя на някой язовир близко до варна но незнам къде мислих на Николаевка но прекалено много хора се оплакват ... колебая се между Николаевка и Блъсково дайте някаква информация за блъсково каква е цената и дали се взема рибата ?
На 1-ви сутринта към 5 часа тръгвам за Николаевка свако ми се върна днес от Комарево много слабо ...
-
- новобранец
Аз на 5 юли ще ходя на Николаевка на булнагалата. Колега, сподели след излета как е минал, да знам как да процедирам. Да хвърлям пръчки или да наблягам на пържолите 
Силно се интересувам и от ново мнение за Засмяново. Смятам да посетя скоро. Миналата година ходих, бяха напускали много по-дребни амурчета. Вече трябва да са порастнали

Силно се интересувам и от ново мнение за Засмяново. Смятам да посетя скоро. Миналата година ходих, бяха напускали много по-дребни амурчета. Вече трябва да са порастнали

Колеги, къде във Варна да си заверя риболовния билет?
Вчера кълвеше,днеска не ще!