Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

яз. Копринка
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
яз. Копринка
Някой има ли прясно инфо, как е тролинга на Копринка?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
-
- научил се да хвърля
Re: яз. Копринка
Малко прясно инфо - за два дни тролене 8 бели риби, от които 6 около 700-800 грама си плуват обратно и 2 около двете кила. Всички удариха на дълбоки воблери.
Нормално.itodorov написа: Всички удариха на дълбоки воблери.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колко газещи ако може да споделите колеги 

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
-
- научил се да хвърля
Между 4 и 6 метра.bananaman написа:Колко газещи ако може да споделите колеги
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за инфото
Имам няколко Йо-Зурита DD Minow по 9 см та ми е мерак да ги топна, до 4.5 м ги дават. Наслука!!!

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колеги здравейте, днес завъртях 6 часово капо на яз. Копринка. Времето супер , с колеги говорих , един колега със сина си бяха и имаха 1 риба към 1.5 кг на плитки воблери ( 2 метра) , други капотираха и те .. аз влачих Йо зури - 9см - до 2 метра ; 9 см ДД до 4.5 метра и 11 см до 6 метра и нямам пипане .. и рапалки пробвах тейл денсър дълбок 9 см.. дайте съвет , дали не бъркам нещо?
Поздрави!!!

Поздрави!!!

- robber_79
- ще става разбирач
На всеки се е случвло , да се капотира поне веднъж на Копринка колега
. Нека не правим драми . Воблерите ти са OK , търсил си рибата на различни дълбочини ..изглежда като да не бъркаш . Следващия път повече слука . 

Не знам дали мястото е тук,но отправям призив към колегите ловящи от лодка.
"Моля ви колеги дайте шанс и на ловящите от брега".Или иначе казано,минавайте на по-далечно разстияние,когато видите колега хвърлил сопите от ръка.Аз "ловя"всяка седмица по южния /скалистия/бряг на язовира около месността"шейтана"или"Койчовата скала" и често ми се случва да ме закачат,макар,че хвърлям около 60...70метра навътре и в продължение на километри няма други риболовци.Тази гледка не е приятна и за двете страни.Иначе на всички съвестни колеги пожелавам успех на този прекрасен водоем.
"Моля ви колеги дайте шанс и на ловящите от брега".Или иначе казано,минавайте на по-далечно разстияние,когато видите колега хвърлил сопите от ръка.Аз "ловя"всяка седмица по южния /скалистия/бряг на язовира около месността"шейтана"или"Койчовата скала" и често ми се случва да ме закачат,макар,че хвърлям около 60...70метра навътре и в продължение на километри няма други риболовци.Тази гледка не е приятна и за двете страни.Иначе на всички съвестни колеги пожелавам успех на този прекрасен водоем.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за отговора колега .. с повече постоянство явно ще станат нещата .. не че и при другите колеги бяха розови нещата .. Ще пиша задължително следващите ходения какво е станало!robber_79 написа:На всеки се е случвло , да се капотира поне веднъж на Копринка колега. Нека не правим драми . Воблерите ти са OK , търсил си рибата на различни дълбочини ..изглежда като да не бъркаш . Следващия път повече слука .
Поздрави!

-
- ще става разбирач
Язовира е доста пълен и рибата е пръсната затова язовира е доста труден
- robber_79
- ще става разбирач
.Или иначе казано,минавайте на по-далечно разстияние,когато видите колега хвърлил сопите от ръка.Аз "ловя"всяка седмица по южния /скалистия/бряг на язовира около месността"шейтана"или"Койчовата скала" и често ми се случва да ме закачат,макар,че хвърлям около 60...70метра навътре и в продължение на километри няма други риболовци
Колеги , оглеждайте се за дънните на poryazov
. Лесно ще го познаете , защото други освен него нямало ! 
Колеги , оглеждайте се за дънните на poryazov

Уважаеми колега ,robber79,надявам се,че упоменатото в поста Ви, не звучи като заяждане от Ваша страна,но наистина при пълен водем малко хора ловят по тези места.Имам предвид разстоянието от паметника на Звездов до
месността "мешето",а даже и по-нагоре към устието поради по-трудна дестинация. Това явление се наблюдава и по другите места на язовира.Не съм имал предвид,че точно на мен ДА НЕ СЕ ПРЕЧИ.Може би неправилно съм се изразил,за което моля да бъда извинен.И все пак ако имаш ходене по тези /пък и не само ти/ако ме засечеш,обади ми се .Вилата ми е наблизо и с радост бих изпил една бира с теб.Ако с поста си по горе съм за сегнал някого още веднаж моля за извинение.
Поздрави и наслука.
М.Порязов
Казанлък
месността "мешето",а даже и по-нагоре към устието поради по-трудна дестинация. Това явление се наблюдава и по другите места на язовира.Не съм имал предвид,че точно на мен ДА НЕ СЕ ПРЕЧИ.Може би неправилно съм се изразил,за което моля да бъда извинен.И все пак ако имаш ходене по тези /пък и не само ти/ако ме засечеш,обади ми се .Вилата ми е наблизо и с радост бих изпил една бира с теб.Ако с поста си по горе съм за сегнал някого още веднаж моля за извинение.
Поздрави и наслука.
М.Порязов
Казанлък
Апропо,можеш да ме познаеш по това,че почти всеки път ходя на риболов със съпругата си или се оглеждай за синя Витара.Е,ако имаш желание,де.