Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Мдаа и при нас беше абсолютно същата ситуацията, само дето нямахме бонус
Бяхме под самото Аспарухово. Рибата се държеше навътре, като до обяд се хващаха епизодични риби, по обяд се активизира и след 14 часа почти спря след усилването на вятъра. На фидера беше по-слабичко, а на мача беше по-добре защото бабите вземаха някъде на метър над дъното. Ето го и резултата:

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Днес на Цонево срещу Добромир малко след гробищата на Струя около 4/5 килограма бабушка 11 каракуди от 250 до 500 грама 2 малки платички 1 морунажче и 2 едри костура общо взето хванахме от всички видове.До нас обаче един дядо изкара една каракуда над килограм направо ни смая
Някой ходил ли е тези дни по Цонево?
Някаква риба излиза ли в района на село Добромир и чудните скали?
Пиша и чета само и единствено на Кирилица!
Съответно отговарям само на съобщения написани на Кирилица!
Съответно отговарям само на съобщения написани на Кирилица!
- lishev_64
- разбира нещата
А бе вие подигравате ли се с всички читатели на форума?LEKS написа:Някой ходил ли е тези дни по Цонево?

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Незнам ко с кого се подиграва но всеки път като мина покрай Добромир и Чудните е пълно с народ а никой не си направи труда да драсне един ред.Не вярвами никой да няма компютър и нет.
Мдааа, тука пишем 5-6 човека а обикновено е панаир покрай мостовете на Чудните и Добромир. Утре ако не ми мине котка път може да направя една проба там 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Днес на Цонево под Струя много зле до обяд.Добре че като се прибирам видях хора под моста за село Струя че там спасихме капото с десетина каракуди среден размер и някоя друга дребна платичка.Познати са биле под Тихия кът а други срещу Ченге резултата плачевен
И срещу Чудните скали риболова днес с нищо не може да се запомни .... освен с неземната красота на това място при изгрева на слънцето

Умберто Еко
Умберто Еко
Силен риболов е направил мой френд на язовира.Имал е няколко тави,доста средна платика и добри баби след което ми запали главата.
и утре съм там.Ще се отчета вечерта...

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колега каде ги е вадил тези платики този тфои френд в тях на леглото по телевизора ли
днеска цял ден не бутна нищо освен перките и костура и един косат 1,5кг 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Вече съжалявам,че ти отговорих и на предното питане...Комуникацията ми с теб приключи.spears написа:Колега каде ги е вадил тези платики този тфои френд в тях на леглото по телевизора лиднеска цял ден не бутна нищо освен перките и костура и един косат 1,5кг
Жив и здрав...
Бях обещал нещо,та риболова ми приключи към един часа и подгонен от зверско слънце
Резултата е двадесет платички размер средни,и още толкова баби...Имам 5-6 отървани.
Всичко това на директен седмак.
Тавите не ме посетиха,но съм доволен и на това-платиката се завръща в Цонево....Всичко без десет риби плува обратно...
Ето и една фотка да не си помисли някой,че съм сънувал или нещо подобно:lol:

Резултата е двадесет платички размер средни,и още толкова баби...Имам 5-6 отървани.
Всичко това на директен седмак.
Тавите не ме посетиха,но съм доволен и на това-платиката се завръща в Цонево....Всичко без десет риби плува обратно...
Ето и една фотка да не си помисли някой,че съм сънувал или нещо подобно:lol:

- nakata176
- научил се да хвърля
Страхотни риби колега.Наистина е добре че платиките се раздвижиха и то на директен.Къде ги лови ако не е тайна.А някой да е чувал нещо за яз Камчия.
Разиел сподели каде на цонево ходи ?? Браво за улова тази седмица от петак до неделя и аз съм там с колеги дано да излезе нещо по едричко ..
Сподели с каква захранка храни ще съм ти много благодарен защтото аз мисля да пробвам с МОНДИАЛ-Ф жълтата за платика поздрави
??

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.