Въча

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
hanibal
новобранец
новобранец

Въча

Мнение от hanibal »

Знам , че по цяла седмица собственици на понтони пускат мрежи , но тоя път трима хубостници пускаха мрежа в събота в 12 на обяд ........
Обадих се на 112 и от там ми казаха че ще предадат за сигнала , повъртях се още 30-40 мин. в района , но нищо не се случи , не знам от къде и за колко време трябва да дойдат инспекторите на ИАРА , но имам чуството че въобще никой не се е появил . Искам да питам , има ли някакъв начин да проверя какво се е случило в следствие на подадения от мен сигнал ?
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Въча

Мнение от didooo »

Аз ще ти кажа
Най вероятно яраджиите са звъннали на тея дето са пуснали мрежата и са се разбрали вече да чакат нощта
olderon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от olderon »

Аз пък предлагам на колегите съфорумци, след като явно нищо не се променя, не се инкриминира, щото и баба ми знае, че като и бръкнат у джоба, после ще е страх да прави гяволии, да си спретнем едно ОПЪЛЧЕНИЕ с/у браконерите! Няма да е законно, но ще е поне праведно от моралната страна и ще е от полза за всички. Не сме малко и сме все мъже. Оная страна отвъд океана така е направена. Сами мъже с оръжие и ЯСНА граница м/у доброто и лошото. Моля, понеже имам бебе и нямам никакво време, някой колега да подхване темата където и е мястото. Крайно време е и за нас, и за горките риби!
Благодаря.....
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

И пред мен са си вадили мрежите посред бял ден в залива под хижата до паметника. Просто това са си хора от хижата, които са комбина с ИАРА-та и няма кой и копче ад им каже. Тъжно, но факт !
Само една оптика ще ги оправи тия гадове ;) Скрит зад някое храстче в балкана да ги дебнеш и като видиш някой - бам, бам 2 куршума по лодката, а не по тях. То е достатъчно да омажат гащите 1-2 пъти и ще спрът да правят глупoсти :D
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Никакъв телефон на ИАРА не набирай повече звъни на 112 :wink: там няма лабаво полицията се задейства, и няма начин да не дойдат изпробван метод :idea: .Само, че сигнала трябва да е истински защото :!:ако не е , после яко глобяват.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
hanibal
новобранец
новобранец

Мнение от hanibal »

Аз звънях точно на 112 и затова се ядосвам че нищо не се случи .............
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Днес, както си обикалях със спининга по реката, се натъкнах ( не за първи път) на бракониер-харпунджия. Беше отстрелял 2 едри пъстърви и 3-4 кефала. Казах му, че не е готино това, което прави и че заради такива като него няма риба в реката. Имам и снимки на човека с улова и харпуна в ръка, както и на колата му. Хайде да се обединим и където ги видим, да ги снимаме и да се обаждаме където трябва, прилагайки и снимките към сигнала, защото ми писна от безочливи хора.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”