Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Въча
Модератор: bobopeli
Въча
Знам , че по цяла седмица собственици на понтони пускат мрежи , но тоя път трима хубостници пускаха мрежа в събота в 12 на обяд ........
Обадих се на 112 и от там ми казаха че ще предадат за сигнала , повъртях се още 30-40 мин. в района , но нищо не се случи , не знам от къде и за колко време трябва да дойдат инспекторите на ИАРА , но имам чуството че въобще никой не се е появил . Искам да питам , има ли някакъв начин да проверя какво се е случило в следствие на подадения от мен сигнал ?
Обадих се на 112 и от там ми казаха че ще предадат за сигнала , повъртях се още 30-40 мин. в района , но нищо не се случи , не знам от къде и за колко време трябва да дойдат инспекторите на ИАРА , но имам чуството че въобще никой не се е появил . Искам да питам , има ли някакъв начин да проверя какво се е случило в следствие на подадения от мен сигнал ?
Re: Въча
Аз ще ти кажа
Най вероятно яраджиите са звъннали на тея дето са пуснали мрежата и са се разбрали вече да чакат нощта
Най вероятно яраджиите са звъннали на тея дето са пуснали мрежата и са се разбрали вече да чакат нощта
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз пък предлагам на колегите съфорумци, след като явно нищо не се променя, не се инкриминира, щото и баба ми знае, че като и бръкнат у джоба, после ще е страх да прави гяволии, да си спретнем едно ОПЪЛЧЕНИЕ с/у браконерите! Няма да е законно, но ще е поне праведно от моралната страна и ще е от полза за всички. Не сме малко и сме все мъже. Оная страна отвъд океана така е направена. Сами мъже с оръжие и ЯСНА граница м/у доброто и лошото. Моля, понеже имам бебе и нямам никакво време, някой колега да подхване темата където и е мястото. Крайно време е и за нас, и за горките риби!
Благодаря.....
Благодаря.....
-
- разбира нещата
И пред мен са си вадили мрежите посред бял ден в залива под хижата до паметника. Просто това са си хора от хижата, които са комбина с ИАРА-та и няма кой и копче ад им каже. Тъжно, но факт !
Само една оптика ще ги оправи тия гадове
Скрит зад някое храстче в балкана да ги дебнеш и като видиш някой - бам, бам 2 куршума по лодката, а не по тях. То е достатъчно да омажат гащите 1-2 пъти и ще спрът да правят глупoсти 
Само една оптика ще ги оправи тия гадове

- borislav58
- сериозен играч
Никакъв телефон на ИАРА не набирай повече звъни на 112
там няма лабаво полицията се задейства, и няма начин да не дойдат изпробван метод
.Само, че сигнала трябва да е истински защото
ако не е , после яко глобяват.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аз звънях точно на 112 и затова се ядосвам че нищо не се случи .............
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Днес, както си обикалях със спининга по реката, се натъкнах ( не за първи път) на бракониер-харпунджия. Беше отстрелял 2 едри пъстърви и 3-4 кефала. Казах му, че не е готино това, което прави и че заради такива като него няма риба в реката. Имам и снимки на човека с улова и харпуна в ръка, както и на колата му. Хайде да се обединим и където ги видим, да ги снимаме и да се обаждаме където трябва, прилагайки и снимките към сигнала, защото ми писна от безочливи хора.