Язовир Лобош (Пчелина)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Lucifer87
новобранец
новобранец

Re: Язовир Лобош (Пчелина)

Мнение от Lucifer87 »

Рибата тръгнали на Радибош?
petar2202
новобранец
новобранец

Мнение от petar2202 »

Lucifer87 написа:Рибата тръгнали на Радибош?
Не е спирала :)
zlati973
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zlati973 »

Някакво актоално инфо за Радибиш има ли.
pes
новобранец
новобранец

Мнение от pes »

много е рано още за радибош колега
peter42
новобранец
новобранец

Мнение от peter42 »

Може би въпросът ми не е уместен за тази тема,за което се извинявам предварително.Бях на Лобош в събота 30.Март.Както винаги реших да се пробвам при старата гребна база (асфалта е до водата и няма опасност от затъване при дъжд).Когато наближих бариерата беше спусната и пътя - прекопан.Има ли някой достоверно инфо какъв е статута на тоя терен.Да не би пак някой да си го е "присвоил" или се е появил законен собственик.Благодаря предварително за информацията
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

Най-вероятно е работа на Паргов, миналта година пъта за поцърненския залив го беше порокопал на едно место а малко по нагоре имаше купчина камъни за всекислучаи..
Изображение
фен клуб-скобар
power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от power123 »

Някаква информация дали излиза нещо..?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Със сигурност излиза ,но хващат тези дето опитват,само с питане тук не става.Няма как да разберете ,без да се метнете до там.Направихте ли излета до Искъра с автобус/маршрутка/,питахте в една тема,трябва и да се дава инфо :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
vanadium
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vanadium »

Привет и от мен ,ако ходиш на язовира няма да сбъркаш,но дали ще си намериш място е вече друг въпрос. Каракуди от 200гр до 1,5 килограма. Но големите каракуди излизат само на определени места,линове излизат доста ,а след 9 часа могат да се наблюдават как хвърлят хайвер около водорасли и трастика. 3 дни ги наблюдавам и всеки път ставаха все повече и повече,вчера успях да преброя около 12-15 който си стояха съвсем спокойно пред мен. Хубаво е да се връщат независимо от големината им. Само като ги хванеш с рака хайвера им излиза,за съжаление доста от колегите си ги прибират независимо дали са маломерни или не. Специални поздравления за един колега дето само ги снимаше и пускаше,като хвана и пусна един над килограм . Иначе за стръв бял,торен,царевица и задължително захранка. Едрите каракуди излизат рядко на плувка и повече на дъно,дали на пружина или фидер все си кълве. Но местата скоро няма да бъдат свободни :) Успех и наслука и ако може линовете обратно в водата :)
power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от power123 »

Охх колега няма такъв карък... едно от приятелчетата се разболя (пневмония пред асма) и решихме да го оставим за като се оправи. :( Питах за Лобош, защото баща ми има работа някъде там и може да ме остави на Радибош. :)
vanadium
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vanadium »

За с.Радибош не мога да ти дам информация защото бях на ръкава от към вливането на река Светля. Но един колега мина и каза че излизали големите каракуди и там,само че място да си намериш е невъзможно. Опитай през седмицата ,то не само за там а за целия язовир през седмицата е по добре. В събота и неделя има много почиващи,лодки ,джетове, сърфове и много колеги с въдици в ръка. Аз ще пропусна една седмица и после ще ходя пак да ги проверя :)
peter42
новобранец
новобранец

Мнение от peter42 »

Здравейте колеги!Имате ли представа дали може да се стигне с кола до старата гребна база?Пролетта ходих,но преди бариерата пътя беше прекопан и бариерата спусната и с катинар.Някой каза,че най вероятно е Паргов(не го знам кой е и защо прави това) но там си беше супер и си даваше доволно.Благодаря за всякакво инфо.
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Вчера на Лобуш,от 10 до 16ч -45 кг каракуди.Взех си 3,другите си плуват.Стръв-жито,захранка-Старфиш,лин и каракуда,3 пакета жито-сварено със захар,сол и ванилия и 300 гр бял червей с прашката
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Gosheto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gosheto »

Мястото, на което лови с каква дълбочина е?
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Бях на скалите на Радибош! Дистанция - метър и половина от брега,дълбочина 4.50-5 метра.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”