Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За червеноперки
- Красимир Атанасов
- учете се от него
За червеноперки
Здравейте на всички
Днес реших да направя един риболов съсредоточен само и единствено върху перките.
Незнам защо така реших,може би защото най-вече ми се плувкарстваше.
Започнах на познатото вече място,а именно в парка на марината отново.
Минах през магазина взех един пакет захранка за перки и една доза бял/2,50 евро доза бял,5 евро доза земен средна кутийка.Тези пущеняци непознават парите но какво да се прави нали сме си болни мозъци/.
Ето тука се пласирах,поглед от ляво.

И самото място.

Захраних си регулярно с периодично подхранване на малки,клонящи към средни топки със големината на м@де на немска овчарка.
Рибите гъсти,идиотите търсещи ги и те
ама какви термини знам само маниииии
И след малко започнаха да се лъзгат към мен и прървите рибки.
От тези.

И от тези.

Общо към 250 броя,като стрижоците си бяха все в този размер,а перките варираха от 0,00000005гр.до към 250-300 гр.Значииииии заради идеята обща снимка ще взема да си купя вече живарник.Но пък ме полазва карък като си взема.
Пробвах на царевица на тесто,но най-успешна се оказа тази стръв.

Тези приятели колкото са и симпатични,толкова и са нагли.Дори и майка им ги учи да ме дразнят.Но какво да ги правиш като си имат за майка патка и то дива.

Към обяд огладнях,а зад гърбът ми верига за бързо хранене.Пресичане на пътя едно бързо меню със кафенце ох благодат.И пак после се заех с риболова.

А от ляво на хамбургерите е риболовния магазин
закъсаш за нещо бегом до там.Това е най-големия риболовен магазин който съм виждал и влизал въобще.Препоръчително е да се влиза там само с точни пари защото възможноста да се охарчите е мнооооого вероятна.
Ето ме и мен ако сте се затъжили.Ако искате да изглеждате винаги като идиот правете си като мен снимки сам

Опааааа за малко да забравя най-важното
И тук както и в милата ни родина се е ляла инженерна мисъл.
В улицата която си паркирам колата е без изход.Та на влизане във въпросната улица която е към 200м до паркинга където и свършва всъшност ограничението е.

А на излизане от въпросната улица веднага след знака е светофара със кръстовище тип си е*ало мамата на гърба на по-горния знак ограничението е
.

Хайде това е от мен,рапорт даден за тази седмица.
Живи и здрави скоро пак.

Днес реших да направя един риболов съсредоточен само и единствено върху перките.
Незнам защо така реших,може би защото най-вече ми се плувкарстваше.
Започнах на познатото вече място,а именно в парка на марината отново.
Минах през магазина взех един пакет захранка за перки и една доза бял/2,50 евро доза бял,5 евро доза земен средна кутийка.Тези пущеняци непознават парите но какво да се прави нали сме си болни мозъци/.
Ето тука се пласирах,поглед от ляво.

И самото място.

Захраних си регулярно с периодично подхранване на малки,клонящи към средни топки със големината на м@де на немска овчарка.
Рибите гъсти,идиотите търсещи ги и те

И след малко започнаха да се лъзгат към мен и прървите рибки.
От тези.

И от тези.

Общо към 250 броя,като стрижоците си бяха все в този размер,а перките варираха от 0,00000005гр.до към 250-300 гр.Значииииии заради идеята обща снимка ще взема да си купя вече живарник.Но пък ме полазва карък като си взема.
Пробвах на царевица на тесто,но най-успешна се оказа тази стръв.

Тези приятели колкото са и симпатични,толкова и са нагли.Дори и майка им ги учи да ме дразнят.Но какво да ги правиш като си имат за майка патка и то дива.

Към обяд огладнях,а зад гърбът ми верига за бързо хранене.Пресичане на пътя едно бързо меню със кафенце ох благодат.И пак после се заех с риболова.

А от ляво на хамбургерите е риболовния магазин

Ето ме и мен ако сте се затъжили.Ако искате да изглеждате винаги като идиот правете си като мен снимки сам

Опааааа за малко да забравя най-важното

И тук както и в милата ни родина се е ляла инженерна мисъл.
В улицата която си паркирам колата е без изход.Та на влизане във въпросната улица която е към 200м до паркинга където и свършва всъшност ограничението е.

А на излизане от въпросната улица веднага след знака е светофара със кръстовище тип си е*ало мамата на гърба на по-горния знак ограничението е

Хайде това е от мен,рапорт даден за тази седмица.
Живи и здрави скоро пак.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: За червеноперки
И рибки си хванал и вредна храна си ял 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Така е.Но пък колко са вкусниииииииииииии.Това не е МакДоналдс баце,такъв телешки стек има вътре,къде и по-ресторанти не дават.С.Върбанов написа:И рибки си хванал и вредна храна си ял
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Телето ясно , ами пържените картофки и газираната напитка 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Баце виж как изглеждам,според теб вредят ли ми?С.Върбанов написа:Телето ясно , ами пържените картофки и газираната напитка
Човек трябва да познава тялото си и кога какво иска да яде.Утре в джима няма да остане и помен от това в мен.
- Прикачени файлове
-
- 373986_417062325009402_705570342_n.jpg (91.83 KiB) Преглеждано 1939 пъти
-
- разбира нещата
Машина 

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Красьооо прав си, бургаска батка си ти и ти личи от всякъде! 

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Между другото...идеален риболов! Добре си се забавляваш ти в пустата му Швеция, пък майната му на 2,50 евро червеи, тука килото си върви 8 евро, ама надали ще хванеш толкова с това кило, колкото хващаш ти там със средна кутийка.
-
- сериозен играч
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе, Краси, това на снимката май е бабушка. Сега се загледах - очите на перките са жълти по принцип и устата им е нагоре, а на тази тука изглежда надолу. Знам ли...
- nikolaiiliew
- сериозен играч
- Vesko1
- сериозен играч
Красив излет Краси.А "мартеничката" си остава най- успешната стръв за червеноперки. 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.