Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мичел втора ръка
Модератор: sapuna
Мичел втора ръка
Днес случайно попаднах на едно закътано рибарско магазинче в 30 % разпродажба и влязох да поогледам. Наред с евтините"чайници" ми се наби в окото щанд с консигнации втора ръка. Посред "легендарните" плътни сопи стояха две по-различни карбонови пръчки - Мичел. Едната около 2 м на око акция 3-15 а другата 2.40 м, приблизително 15-45. Казвам приблизително, защото надписите бяха изтъркани от употреба. Преди 15 години струваха много пари и само въздишах, но сега без да се замислям грабнах по-леката за смешните 10 лв.
Изтеглих я - тежи около 100 гр
[img]http://storage1.album.bg/ac9/Мичел_мака ... 091258.jpg[/img]
Водачите след толкова години бяха в перфектно състояние
[img]http://storage1.album.bg/f57/Мичел_стар ... 091273.jpg[/img]
Рових из нета да науча повече за този модел, но нищо не успях да открия. Молбата ми е ако някой колега е имал такава или знае нещо повече да сподели - интересува ме кой е модела, материал, строй и акция.
Изтеглих я - тежи около 100 гр
[img]http://storage1.album.bg/ac9/Мичел_мака ... 091258.jpg[/img]
Водачите след толкова години бяха в перфектно състояние
[img]http://storage1.album.bg/f57/Мичел_стар ... 091273.jpg[/img]
Рових из нета да науча повече за този модел, но нищо не успях да открия. Молбата ми е ако някой колега е имал такава или знае нещо повече да сподели - интересува ме кой е модела, материал, строй и акция.
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
- dimitar_
- сериозен играч
Павка , ето едно много точно копие от "братята китайци", това ми е 180- сет сантиметрово спинингче ...

Ето за сравнение ...

Без някоя и друга шарка , но приликата е "очевадна" ...

Ето и "оригиналният " надпис , каква акция е , въпрос на преценка , никъде не пише ...
Така че Павка , наистина си взел една истинска пръчка , пази си я !!!
Ето за сравнение ...
Без някоя и друга шарка , но приликата е "очевадна" ...
Ето и "оригиналният " надпис , каква акция е , въпрос на преценка , никъде не пише ...
Така че Павка , наистина си взел една истинска пръчка , пази си я !!!
Не се сдържах и комплектовах пръчката. Daiwa Crossfire-E 1500-3i направо и залепна.

Получи се приятна, пъргава въдица 370 гр, 6'6" за лек спининг.

Навих Пауърпро 0.16 и почнах тестовете.
Изхвърля прилично блесни нули и единици. От 3 до 15 грама прояви характера си - без забележка!
Блесни, малки Голдита и всякакви примамки в този диапазон е удоволствие да се водят.
С по-тежки клатушки, кастмастери и джигове също се справи, но определено и натежават.
Разбира се имаше и тест здравина. Изправи куката на джиг SPRO без много зор, след това изтармъчи
пружина с 200 гр олово, шест куки, 15 м влакно - да не съм капо от излета.
Накратко - и сом ще удържи ако се наложи.
Доволен съм от пръчката и от макарата, която засега не отстъпва на Шимано. Имах нужда от добър ML спининг.
Най-голям кеф беше, че си мятам с една ръка, като на майтап и усещам прекрасно играта на примамките.

Получи се приятна, пъргава въдица 370 гр, 6'6" за лек спининг.

Навих Пауърпро 0.16 и почнах тестовете.
Изхвърля прилично блесни нули и единици. От 3 до 15 грама прояви характера си - без забележка!
Блесни, малки Голдита и всякакви примамки в този диапазон е удоволствие да се водят.
С по-тежки клатушки, кастмастери и джигове също се справи, но определено и натежават.
Разбира се имаше и тест здравина. Изправи куката на джиг SPRO без много зор, след това изтармъчи
пружина с 200 гр олово, шест куки, 15 м влакно - да не съм капо от излета.
Накратко - и сом ще удържи ако се наложи.
Доволен съм от пръчката и от макарата, която засега не отстъпва на Шимано. Имах нужда от добър ML спининг.
Най-голям кеф беше, че си мятам с една ръка, като на майтап и усещам прекрасно играта на примамките.