Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Риболов около Видин
През седмицата мисля,но още не е сигурно много работа нещо.ВАЛЬО написа:Много готин сайт не го знаех ,благодаря тиTRAP написа:То е ясно ,че сега не е за риболов водата вече качва рязко .Тук може да следиш нивото http://www.appd-bg.org/site/page.php?2" onclick="window.open(this.href);return false; и ако познаваш добре реката където ще ходиш ще знаеш до къде е водата и дали става.В момента съм на изчакване а до тогава на яз.Искър.![]()
А за Искър и аз така,къде ще ходиш и кога може да се засечем?
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Най-после и аз открих сезона.
Вчера за около 3 часа спуках скобара с 5-цата директен,на троха на мамка.Днес колегите се оплакваха че са с по 2-3 риби.
Нивото бавно се покачва.
Вчера за около 3 часа спуках скобара с 5-цата директен,на троха на мамка.Днес колегите се оплакваха че са с по 2-3 риби.
Нивото бавно се покачва.

- metodid
- ще става разбирач
Колега има ли живот или е трагедия?czd написа:Пичуе,
Някой от вас някога свирал ли се е по тия места:
- р. Чуперска
- р. Горни Лом над с. Горни Лом
- р. Стакевска
- TRAP
- ще става разбирач
Предполагам ,че е на онова място където излизаше пролетта?stich написа:Най-после и аз открих сезона.
Нивото бавно се покачва.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Здравейте.
Не разбирам нищо от нивото на реката.Ако може някой да ми каже на Долни Цибър какво е
нивото.......по точно до къде е водата.....като се има на предвид камъните с които е насипано
дали са заляти до горе. Информацията ми е спешна. Утре тръгвам за реката.
Благодаря предварително
Не разбирам нищо от нивото на реката.Ако може някой да ми каже на Долни Цибър какво е
нивото.......по точно до къде е водата.....като се има на предвид камъните с които е насипано
дали са заляти до горе. Информацията ми е спешна. Утре тръгвам за реката.
Благодаря предварително

Колеги от Видин помогнете.
Спешно ми трябва телефона на рибарският магазин който е на влизане във града в блока в ляво.Улицата ако не греша е Александър ІІ,наистина е спешно трябва ми до утре вечер.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Спешно ми трябва телефона на рибарският магазин който е на влизане във града в блока в ляво.Улицата ако не греша е Александър ІІ,наистина е спешно трябва ми до утре вечер.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
Благодаря,ще го пробвам утре че сега може да е неудобно.stich написа:0898391960 - Калин
Не знам дали още е актуален обаче.Имам го от 2-3 години.
И аз имам някакъв ама дава че номера е непълен нещо от рода 0988805026,кой знае какви глупости съм запаметил,не знам да има телефон започващ с 098.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
-
- новобранец
Здравейте колеги какво е положението на Рабиша ?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
БОБ започват с 098.ВАЛЬО написа:...не знам да има телефон започващ с 098.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Този е телефона ,свързах се
Дайте прясно инфо ако има.

Дайте прясно инфо ако има.
Вчера се върнах от Ясен,три дена кеф,сянка,хлад,тишина,ядене и пиене.Звънец не разклати освен няколко дребосъка 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Takа де, ти иначе за какво друго си отишъл?ВАЛЬО написа:Вчера се върнах от Ясен,три дена кеф,сянка,хлад,тишина,ядене и пиене.Звънец не разклати освен няколко дребосъка

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Така е беше уникално готиноGODzillata написа:Takа де, ти иначе за какво друго си отишъл?ВАЛЬО написа:Вчера се върнах от Ясен,три дена кеф,сянка,хлад,тишина,ядене и пиене.Звънец не разклати освен няколко дребосъка![]()