Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Ако може да получа информация за риболов чрез тролинг
Модератор: sapuna
Ако може да получа информация за риболов чрез тролинг
Колеги много ми хареса риболова чрез тролинг,ако може да ми кажете какви пръчки да си взема за риболов на бяла риба,както и марка воблери,с една дума информация за такъми.
Re: Ако може да получа информация за риболов чрез тролинг
http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=129" onclick="window.open(this.href);return false;
Май тука няма такива рибари,много слаба работа.orco написа:Колеги много ми хареса риболова чрез тролинг,ако може да ми кажете какви пръчки да си взема за риболов на бяла риба,както и марка воблери,с една дума информация за такъми.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Може би пък няма такива рибари, на които да им се споделя с някой, който е регистриран от 3 години и има само 3 мнения?orco написа: Май тука няма такива рибари,много слаба работа.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Може да съм се регнал преди 3год. и до преди месец нямах слабост към риболова,но сега вече ме кефи.GODzillata написа:Може би пък няма такива рибари, на които да им се споделя с някой, който е регистриран от 3 години и има само 3 мнения?orco написа: Май тука няма такива рибари,много слаба работа.![]()
- GODzillata

И къде искаш да тролиш - в морето, в Дунава, в язовири?

За какви риби искаш да тролиш?
С каква лодка и какъв двигател ще тролиш?
Чак след като отговориш на горните въпроси, колегите биха могли да ти дадат конкретни отговори.

- koda33
- разбира нещата
И защотролинг)
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- bobo_33333
- кандидат преподавател
GODzillata написа:![]()
И къде искаш да тролиш - в морето, в Дунава, в язовири?![]()
Чак след като отговориш на горните въпроси, колегите биха могли да ти дадат конкретни отговори.
orco написа:Колеги много ми хареса риболова чрез тролинг,ако може да ми кажете какви пръчки да си взема за риболов на бяла риба,както и марка воблери,с една дума информация за такъми.

То си пише,четете ве ,четете

Ама в морето,ша требе яхта

Аз там съм пораснал...
В язовири ще ловим,бели риби и сомове,лодката е 3м и 20см надувамо ,двигател 4коня.GODzillata написа:![]()
И къде искаш да тролиш - в морето, в Дунава, в язовири?![]()
Защото точно такъв начин ми хареса.koda33 написа:И защотролинг)
- koda33
- разбира нещата
Чудесноorco написа:Защото точно такъв начин ми хареса.koda33 написа:И защотролинг)

купи си и чадър за лодката да не слънчасаш докато ги търсиш тея риби , а и сонар щи требе , то май въдиците ша са ти най-малкия проблем .Опа сетих се и фофлери ше требе да си накупиш.ИИи имаше некъде из форома едни теми за риболов от лодка , за тролене и др. такива за фофлери ма ша треа да си ги потърсиш.
Георги Стефанов
Колега ,ако мога така да те нарека;значи темите ги видях,но те са стари,а нали знаеш живота се подновява с всеки изминал ден затова искам прясна информация,но за да ме разбереш трябва да беше с мене ,когато с един приятел ходихме на един голям язовир и този същия приятел рибар дойде с такъми от чужбина и за 3часа налови 7 сома по 7-8кг , за белите риби няма да ти ги кажа колко бяха само ще ти кажа ,че взема големите екземляри над 2кг и бяха 10-12бр,а по-мълките ги пусна и бяха бая на брой.Като видях какъв риболов направи на другия ден пак ходих,но с друг познат колега и знаеш ли какъв беше резултата една голяма нула. след дълги уговорки накарах го да излизнем пак на риба и резултата пак нула.koda33 написа:Чудесноorco написа:Защото точно такъв начин ми хареса.koda33 написа:И защотролинг)още един рибар с лодка
![]()
![]()
![]()
![]()
купи си и чадър за лодката да не слънчасаш докато ги търсиш тея риби , а и сонар щи требе , то май въдиците ша са ти най-малкия проблем .Опа сетих се и фофлери ше требе да си накупиш.ИИи имаше некъде из форома едни теми за риболов от лодка , за тролене и др. такива за фофлери ма ша треа да си ги потърсиш.
Когато ходих с първия колега освен него имаше и други колеги да изкарват,но много по малко риби изкарваха,даже в близост от нас мина един общ познат и той каза ,че резултата е бил много слаб,а моя колега само се усмихна и каза - ще тръгне има време.
И аз все чакам да тръгне,но май и тука няма майстори тролингчииии.
- GODzillata
Е, те в такъмите от чужбина е ключа за палатката!orco написа:...този същия приятел рибар дойде с такъми от чужбина и за 3часа налови 7 сома по 7-8кг , за белите риби няма да ти ги кажа колко бяха само ще ти кажа ,че взема големите екземляри над 2кг и бяха 10-12бр,....

Нашите такъмите тук са си нашенски, пръчка от върба, че по' се огъва, найлонов капрон, куки от изкривени игли....затФа не Фащаме....

"Нашите такъмите тук са си нашенски, пръчка от върба, че по' се огъва, найлонов капрон, куки от изкривени игли....затФа не Фащаме.... "

Слаба работа смеGODzillata написа:Е, те в такъмите от чужбина е ключа за палатката!orco написа:...този същия приятел рибар дойде с такъми от чужбина и за 3часа налови 7 сома по 7-8кг , за белите риби няма да ти ги кажа колко бяха само ще ти кажа ,че взема големите екземляри над 2кг и бяха 10-12бр,....![]()
Нашите такъмите тук са си нашенски, пръчка от върба, че по' се огъва, найлонов капрон, куки от изкривени игли....затФа не Фащаме....