Къде точно се намира язовир Бяга, Пазарджик?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Excx
новобранец
новобранец

Къде точно се намира язовир Бяга, Пазарджик?

Мнение от Excx »

Здравейте! :P До сега не съм имал нужда да се регистрирам във форума, но сега ми се наложи. Та, утре отиваме за риба за първи път тоя сезон. Мислим да идем до язовир Бяга, но не сме ходили отдавна там и имаме проблем.

Как точно да стигнем до самия язовир. Имам ориентация къде е, но къде точно трябва да свием по пътя Капитан Димитриево - Бяга? Мисля, че беше отляво и се виждаше от пътя. :?:
Ето за какво говоря - http://goo.gl/maps/U8fpn" onclick="window.open(this.href);return false; но аз не мога да видя язовир тук. :D
Ако може някой да ни посочи на Гугъл Карти къде точно е язовира и да ни каже с две думи как да стигнем до него. Мерси много :)
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде точно се намира язовир Бяга, Пазарджик?

Мнение от s.garnoev »

Няма как да видиш язовира от пътя.Пътувайки от Капитан Димитриево за Бяга , като качиш на най-високото свиваш на ляво.Има една камара от асфалт.Минаваш по край нея и после 3-4 километра по черния път.Колега язовира от 3 години се стопанисва от ЛРД "Сокол" и държат на синия билет.Дано съм бил полезен.
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s.garnoev »

През село Бяга е почти невъзможно и с високо проходима кола да са стигне до водоема
Excx
новобранец
новобранец

Мнение от Excx »

Мерси много за информацията, явно го съм го объркал с някой друг язовир.
Мерси много, ще го измисля, до утре сутринта има време.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Като влизаш от към Главиница , точно преди селото има стопански двор от лявата страна. Минаваш през него , и следва каменна кариера. Караш по пътя , докъто стигнеш входа на бившето военно поделение. Точно преди входа , хващаш на ляво , и караш докъто пътя се раздели на три. Хващаш по средния път , и си там !
Върл Shimano фен!
Excx
новобранец
новобранец

Мнение от Excx »

simo72 написа:Като влизаш от към Главиница , точно преди селото има стопански двор от лявата страна. Минаваш през него , и следва каменна кариера. Караш по пътя , докъто стигнеш входа на бившето военно поделение. Точно преди входа , хващаш на ляво , и караш докъто пътя се раздели на три. Хващаш по средния път , и си там !
Това военното го знам къде е. Вече се ориентирах. Мерси много : )
А рибата как е? Има ли риба, кълве ли?
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Excx написа:
simo72 написа:Като влизаш от към Главиница , точно преди селото има стопански двор от лявата страна. Минаваш през него , и следва каменна кариера. Караш по пътя , докъто стигнеш входа на бившето военно поделение. Точно преди входа , хващаш на ляво , и караш докъто пътя се раздели на три. Хващаш по средния път , и си там !
Това военното го знам къде е. Вече се ориентирах. Мерси много : )
А рибата как е? Има ли риба, кълве ли?
Риба има много , но основно каракуди , и то дребни. А шараните , са направо професори . Някога имаше много яки каленици , но от години не съм чул някой да се похвали че е хванал. Ако ти дойде случайно шаро , гледай да не го истървеш да влезе в чергата. Много са хитри мръсниците !!!
Върл Shimano фен!
Carpara
новобранец
новобранец

Мнение от Carpara »

Симо само че пропусна да уточниш че стопанския двор е на село Капитана
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

http://goo.gl/maps/RGcZd
За този тук ли става въпрос? Загледал съм го и аз и му се чудя дали да не му направя един плувкарски излет на него. Аз съм го виждал само от страната на стената и изглежда много приятно място.
Joro_PZ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Joro_PZ »

livinginchaos написа:http://goo.gl/maps/RGcZd
За този тук ли става въпрос? Загледал съм го и аз и му се чудя дали да не му направя един плувкарски излет на него. Аз съм го виждал само от страната на стената и изглежда много приятно място.
Това е "Капитана", язовира на с. Капитан Димитриево. Виж малко по на изток, там е язовирът на с.Бяга :wink: .
Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

http://goo.gl/maps/HxZ4C Да не би да е това? Там не съм ходил и ми е доста интересно!
А на Капитана язовира има ли нещо да се обади и от къде трябва да се извади въпросния билет от дружество Сокол?
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Carpara написа:Симо само че пропусна да уточниш че стопанския двор е на село Капитана
То би трябвало да се подразбира от контекста :wink:
Върл Shimano фен!
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

livinginchaos написа:http://goo.gl/maps/HxZ4C Да не би да е това? Там не съм ходил и ми е доста интересно!
А на Капитана язовира има ли нещо да се обади и от къде трябва да се извади въпросния билет от дружество Сокол?
Билет на "Сокол" може да си извадиш в Пазарджик,Пещера, Панагюрище, Велинград, където ти е удобно в офис на Сокол.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

kodek написа:
livinginchaos написа:http://goo.gl/maps/HxZ4C Да не би да е това? Там не съм ходил и ми е доста интересно!
Билет на "Сокол" може да си извадиш в Пазарджик,Пещера, Панагюрище, Велинград, където ти е удобно в офис на Сокол.
В Пазарджик , офиса се намира до читалище Виделина , над клуб Екстази !
Върл Shimano фен!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”