Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде точно се намира язовир Бяга, Пазарджик?
Модератор: sapuna
Къде точно се намира язовир Бяга, Пазарджик?
Здравейте!
До сега не съм имал нужда да се регистрирам във форума, но сега ми се наложи. Та, утре отиваме за риба за първи път тоя сезон. Мислим да идем до язовир Бяга, но не сме ходили отдавна там и имаме проблем.
Как точно да стигнем до самия язовир. Имам ориентация къде е, но къде точно трябва да свием по пътя Капитан Димитриево - Бяга? Мисля, че беше отляво и се виждаше от пътя.
Ето за какво говоря - http://goo.gl/maps/U8fpn" onclick="window.open(this.href);return false; но аз не мога да видя язовир тук.
Ако може някой да ни посочи на Гугъл Карти къде точно е язовира и да ни каже с две думи как да стигнем до него. Мерси много

Как точно да стигнем до самия язовир. Имам ориентация къде е, но къде точно трябва да свием по пътя Капитан Димитриево - Бяга? Мисля, че беше отляво и се виждаше от пътя.

Ето за какво говоря - http://goo.gl/maps/U8fpn" onclick="window.open(this.href);return false; но аз не мога да видя язовир тук.

Ако може някой да ни посочи на Гугъл Карти къде точно е язовира и да ни каже с две думи как да стигнем до него. Мерси много

-
- научил се да хвърля
Re: Къде точно се намира язовир Бяга, Пазарджик?
Няма как да видиш язовира от пътя.Пътувайки от Капитан Димитриево за Бяга , като качиш на най-високото свиваш на ляво.Има една камара от асфалт.Минаваш по край нея и после 3-4 километра по черния път.Колега язовира от 3 години се стопанисва от ЛРД "Сокол" и държат на синия билет.Дано съм бил полезен.
-
- научил се да хвърля
През село Бяга е почти невъзможно и с високо проходима кола да са стигне до водоема
Мерси много за информацията, явно го съм го объркал с някой друг язовир.
Мерси много, ще го измисля, до утре сутринта има време.
Мерси много, ще го измисля, до утре сутринта има време.
-
- кандидат преподавател
Като влизаш от към Главиница , точно преди селото има стопански двор от лявата страна. Минаваш през него , и следва каменна кариера. Караш по пътя , докъто стигнеш входа на бившето военно поделение. Точно преди входа , хващаш на ляво , и караш докъто пътя се раздели на три. Хващаш по средния път , и си там !
Върл Shimano фен!
Това военното го знам къде е. Вече се ориентирах. Мерси много : )simo72 написа:Като влизаш от към Главиница , точно преди селото има стопански двор от лявата страна. Минаваш през него , и следва каменна кариера. Караш по пътя , докъто стигнеш входа на бившето военно поделение. Точно преди входа , хващаш на ляво , и караш докъто пътя се раздели на три. Хващаш по средния път , и си там !
А рибата как е? Има ли риба, кълве ли?
-
- кандидат преподавател
Риба има много , но основно каракуди , и то дребни. А шараните , са направо професори . Някога имаше много яки каленици , но от години не съм чул някой да се похвали че е хванал. Ако ти дойде случайно шаро , гледай да не го истървеш да влезе в чергата. Много са хитри мръсниците !!!Excx написа:Това военното го знам къде е. Вече се ориентирах. Мерси много : )simo72 написа:Като влизаш от към Главиница , точно преди селото има стопански двор от лявата страна. Минаваш през него , и следва каменна кариера. Караш по пътя , докъто стигнеш входа на бившето военно поделение. Точно преди входа , хващаш на ляво , и караш докъто пътя се раздели на три. Хващаш по средния път , и си там !
А рибата как е? Има ли риба, кълве ли?
Върл Shimano фен!
Симо само че пропусна да уточниш че стопанския двор е на село Капитана
- livinginchaos
- научил се да хвърля
http://goo.gl/maps/RGcZd
За този тук ли става въпрос? Загледал съм го и аз и му се чудя дали да не му направя един плувкарски излет на него. Аз съм го виждал само от страната на стената и изглежда много приятно място.
За този тук ли става въпрос? Загледал съм го и аз и му се чудя дали да не му направя един плувкарски излет на него. Аз съм го виждал само от страната на стената и изглежда много приятно място.
-
- вече хвърля и на тежко
Това е "Капитана", язовира на с. Капитан Димитриево. Виж малко по на изток, там е язовирът на с.Бягаlivinginchaos написа:http://goo.gl/maps/RGcZd

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
- livinginchaos
- научил се да хвърля
http://goo.gl/maps/HxZ4C Да не би да е това? Там не съм ходил и ми е доста интересно!
А на Капитана язовира има ли нещо да се обади и от къде трябва да се извади въпросния билет от дружество Сокол?
А на Капитана язовира има ли нещо да се обади и от къде трябва да се извади въпросния билет от дружество Сокол?
-
- кандидат преподавател
То би трябвало да се подразбира от контекстаCarpara написа:Симо само че пропусна да уточниш че стопанския двор е на село Капитана

Върл Shimano фен!
- kodek
- ще става разбирач
Билет на "Сокол" може да си извадиш в Пазарджик,Пещера, Панагюрище, Велинград, където ти е удобно в офис на Сокол.livinginchaos написа:http://goo.gl/maps/HxZ4C Да не би да е това? Там не съм ходил и ми е доста интересно!
-
- кандидат преподавател
В Пазарджик , офиса се намира до читалище Виделина , над клуб Екстази !kodek написа:Билет на "Сокол" може да си извадиш в Пазарджик,Пещера, Панагюрище, Велинград, където ти е удобно в офис на Сокол.livinginchaos написа:http://goo.gl/maps/HxZ4C Да не би да е това? Там не съм ходил и ми е доста интересно!
Върл Shimano фен!