Кефалови 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Re: Кефалови 2013

Мнение от djakdjak_63 »

Вчера на Вромос до 8,30-капо.След това на Крайморие 3 бр. на дъно,едната от които добра-около 700 гр.Проба на бомбарда - 3 дребака пуснати. Риба се виждаше доста, но предимно дребна и не иска да хапва.Със здраве!
Аватар
spiritfog
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spiritfog »

На външната страна на вълнолома и днес греда. От 6.00-8.30ч. 2 бр. илария на бомбарда.
Аватар
Гошко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Гошко »

Същото положение на СБА - 3-4 часа мятане (24.0.2013 от 17:00-21:30) - 1 гюмюш :)
А така добре даваше в събота сутринта :)
kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kokicha »

Някой да е ходил на НОЙ или на Петрол тези дни? Дали ще дава на бомбарда ? Мислех тези дни да ходя, но се чудя не е ли раничко? Ще се радвам някой да сподели информация, ако има.
Аватар
stil92
новобранец
новобранец

Мнение от stil92 »

към солниците в Бургас някой ходил ли е скоро ? Дали излиза нещо че смятам да ида утре да пробвам ?
dido_di
новобранец
новобранец

Мнение от dido_di »

kokicha написа:Някой да е ходил на НОЙ или на Петрол тези дни? Дали ще дава на бомбарда ? Мислех тези дни да ходя, но се чудя не е ли раничко? Ще се радвам някой да сподели информация, ако има.
За там точно не знам ,но по дамбата Балчик-Албена точно на бомбарда от 3-4дена по30-40бр. Така че.......
kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kokicha »

Благодаря ти, колега! Мисля да отида и аз да пробвам! После ще пиша! А къде точно си бил ти? И в какъв часови диапазон? Рано сутринта или близкият обед?
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

От 18:30 до 20:00 капо от външата страна на вълнолома, Варна. Е, едно хайванче се закачи, ама то не е за тази тема, а и едно си остана :lol:
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
popi02
новобранец
новобранец

Мнение от popi02 »

stil92 написа:към солниците в Бургас някой ходил ли е скоро ? Дали излиза нещо че смятам да ида утре да пробвам ?
Днес пробвах на дъно от 7.30 до 10.30h само 4бр.илария среден размер.Другите колеги горе-долу същия размер някои по 2бр.при преминаване на пасажа.До обяд имаха между 8-12.Не видях да се вади нещо по едро, на бомбарда нямаше проби от никой.Успех в риболова.Чух че на източно п-ще преди 2 дена е давало доста добре платерина .
Аватар
синя вълна
новобранец
новобранец

Мнение от синя вълна »

dido_di написа:
kokicha написа:Някой да е ходил на НОЙ или на Петрол тези дни? Дали ще дава на бомбарда ? Мислех тези дни да ходя, но се чудя не е ли раничко? Ще се радвам някой да сподели информация, ако има.
За там точно не знам ,но по дамбата Балчик-Албена точно на бомбарда от 3-4дена по30-40бр. Така че.......
Колега ти да не си оня с сламената шапка дето мяташе до мен. Браво :P за добрия улов :drinkers:
kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kokicha »

Колеги, преди малко се върнах от буната пред НОЙ. Бях там в 06:00ч. до 08:10-15ч. нито един удар дори. Много слабо, много съм разочарован... не знам защо така...Аз бях на бомбарда имаше колеги на дъно, но не видях никой да вади.
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

kokicha написа:Колеги, преди малко се върнах от буната пред НОЙ. Бях там в 06:00ч. до 08:10-15ч. нито един удар дори. Много слабо, много съм разочарован... не знам защо така...Аз бях на бомбарда имаше колеги на дъно, но не видях никой да вади.
Последните ми четири посещения там са увенчани с неуспех :) , и на бомбарда и на дъно !
dido_di
новобранец
новобранец

Мнение от dido_di »

синя вълна написа:
dido_di написа:
Колега ти да не си оня с сламената шапка дето мяташе до мен. Браво :P за добрия улов :drinkers:
не със сомбреро бях
papurka1
новобранец
новобранец

Мнение от papurka1 »

на панорама освен лайна през 30 минути друго нищо :? морето става кално в радиус от 200 метра а иначе трабата е оправена изобщо не става за риболов :oops:
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

papurka1 написа:на панорама освен лайна през 30 минути друго нищо :? морето става кално в радиус от 200 метра а иначе трабата е оправена изобщо не става за риболов :oops:
Колега, как беше с миризмата :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”