Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.ОГНЯНОВО-ШОК И УЖАС.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: яз.ОГНЯНОВО-ШОК И УЖАС.
Пичове, спасението е багажа в лодката и отиваш на място където не може да се стигне с кола... Аз от години ходя на палатка само по тая система... Е, възможно е гюрултията да се чува от отсрещния бряг, но поне няма да ти се качат на главата...
Винаги съм се чудил - уж сме рядконаселена държава, която се обезлюдява... И пак е навалица -по пътищата пред и след празници, по язовирите, по заведенията... За Черноморието пък не ми се говори - от 5 години съм го отписал на 100%... Ходиме си май и септември по Гърция и сме кажи-речи сами на плажа...
Винаги съм се чудил - уж сме рядконаселена държава, която се обезлюдява... И пак е навалица -по пътищата пред и след празници, по язовирите, по заведенията... За Черноморието пък не ми се говори - от 5 години съм го отписал на 100%... Ходиме си май и септември по Гърция и сме кажи-речи сами на плажа...
Перфектна идея! Не веднъж ми е идвала на ум и не само по язовири...С.Върбанов написа:Решението - SEPULTURA на МАКС в 6 сутринта - сладко отмъщение
Но... проблемът е, че за добро или за лошо, не сме такива...

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Все по-често попадам на такива разкази и ми се къса сърцето от безсилие. Толкова ли нищо не може да се направи, а трябва да търпим скотски и да отминаваме с наведена глава??? В каква държава живеем мам** му стара, да си роб на селянията и своеволието...
.............ми то цялата държава се състои вече от такиваvladobe написа:От такива селтаци аман!

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Темата е един много хубав отговор на въпроса "защо си пазиме местата" 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
То места не останаха . Деградация и чалга ни очаква в следващите 40 - 50 години . Хубавото е че риба няма да остане в свободните водоеми и ще ходиме на платено . Това ще засили конкуренцията при арендаторите и ще има водоеми , където релакса наистина ще е на макс и успеха гарантиран . "Удоволствието струва скъпо" скоро и у нас.naskobo написа:Темата е един много хубав отговор на въпроса "защо си пазиме местата"
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- anton jambol
- фен клуб-скобар
селения и пак селяния има закони ама за кокошкари за бракониери и престъпници и пр няма и с ритъма на чалгата мамата се ебало 

Хвани и пусни не бъди алчен
Миналата година ходих там за последно и беше абсолютно същото.Четейки по-горе имах чувството за дежаву.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Жоре, къде са тия места, да не ходиш до тях само на сън?G.Petkov написа:...Вече ходя само на места без дегенерати....

Бахти шибаната държава сме с 90% от населението шкарт!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Абе,
И наяве ги има, ама са без достъп на автомобили, с по-малко риба и ........
В делнични дни
!
И наяве ги има, ама са без достъп на автомобили, с по-малко риба и ........
В делнични дни

То кажи речи и риба не остана в Огняново та гюрултията май остава на второ място като проблем.То като не ти кълве те дразни :крякане на жаби,музика ,даже и тищината те дразни като не мърда звънеца.