Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Лобуш
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivan pehlivansci
- ще става разбирач
Лобуш
Здравейте колеги,
отдавна се каня на отида на Лобуш, това е един от любимите ми язовири.
Моля някой ако има информация за там да пише
Мисля да отида на Ореха или от към Радибош,интересуваме дали има тръстика покрай брега и дали е възможно риболов на фидер, тръстиката най-много ме притеснява.
Благодаря Ви предварително
отдавна се каня на отида на Лобуш, това е един от любимите ми язовири.
Моля някой ако има информация за там да пише

Мисля да отида на Ореха или от към Радибош,интересуваме дали има тръстика покрай брега и дали е възможно риболов на фидер, тръстиката най-много ме притеснява.
Благодаря Ви предварително

Re: Лобуш
Под ореха водорасли,на Радибош папур.Ако на целия язовир не можеш да си намериш чисто място.........и връщайте лина обратно 

- ivan pehlivansci
- ще става разбирач
За Лина е ясно и без коментар.............Благодаря ти колега
- vladobe
- научил се да хвърля
Колега кажи след излета как е минало, тъй като и аз мисля да го навестя.iloveriba написа:Под ореха водорасли,на Радибош папур.Ако на целия язовир не можеш да си намериш чисто място.........и връщайте лина обратно
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
- ivan pehlivansci
- ще става разбирач
С удоволствие колега само дето никой не дава никаква информация за язовира !!!!
Ако има излет ще споделя впечатления
Ако има излет ще споделя впечатления

на Радибош Ванка през седмицата,че е навалица на фидерчето добри каракуди,не питай а пробвай 

-
- разбира нещата
цитирам от др.форум
,,Вчера на Лобуш,от 10 до 16ч -45 кг каракуди.Взех си 3,другите си плуват.Стръв-жито,захранка-Старфиш,лин и каракуда,3 пакета жито-сварено със захар,сол и ванилия и 300 гр бял червей с прашката,,
това е с директен 6м на скалите на Радибош
,,Вчера на Лобуш,от 10 до 16ч -45 кг каракуди.Взех си 3,другите си плуват.Стръв-жито,захранка-Старфиш,лин и каракуда,3 пакета жито-сварено със захар,сол и ванилия и 300 гр бял червей с прашката,,
това е с директен 6м на скалите на Радибош
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
ivo_stoev написа:На Радибош не кълве .Аз не съм хвърлял ,но масово хората кой от кой по-зле ....

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
още един цитат
,,28 юни, 15:47 ч.
Каракуди по кило на Лобош
Каракудата на Лобош се е развихрила и кълве на поразия, докладваха наши източници от Радомир. Най-доброто място било около Радибош, където тези дни е истинско стълпотворение. Караконджолите кълвяли като бесни. Ловят ги по всички начини – на плувка, на дъно с пружина и на фидер. За стръв се използват най-различни примамки – топче хляб, земен и торен червей. При добро захранване и правилен подход се правят килограми улов.
,,
,,28 юни, 15:47 ч.
Каракуди по кило на Лобош
Каракудата на Лобош се е развихрила и кълве на поразия, докладваха наши източници от Радомир. Най-доброто място било около Радибош, където тези дни е истинско стълпотворение. Караконджолите кълвяли като бесни. Ловят ги по всички начини – на плувка, на дъно с пружина и на фидер. За стръв се използват най-различни примамки – топче хляб, земен и торен червей. При добро захранване и правилен подход се правят килограми улов.
,,
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
zdr kolegi...ami az otivam v nedela s rano sutrin i dano si namerq mqsto i dano da se varna s ,,kasmet4eta'':)posle 6te pi6a
kolegi zabravih da pitam pla6ta li se na Lobu6 ili s bilet