Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

План за палатка "Гергана 2"
Модератор: Ачо ♣
План за палатка "Гергана 2"
Колеги, дали някой има плана на тази палатка, защото се налага да използваме една такава скоро време, но планът липсва, отделно от това тя е на доста години и не се знае дали всички колове са налични, а няма как и да разберем. Много ще бъда благодарен ако на някой му се намира планчето и го снима 

Re: План за палатка "Гергана 2"
здравей.аз имам палатка,също е без схема.продаваха я едни познати,които са изгубили схемата.беше чисто нова в пломбиран сак.доста е стара.има чергило и 2 вътрешни отделения,които се слагат след сглобяването на основната палатка.ние си взехме маркер(от тия ,които не се изтриват).отидохме на една поляна и започнахме да гадаем.сортирахме тръбите по дължина.разпънахме палатката на земята и с налучкване нагодихме тръбите.не знам дали налучкахме,но издържахме 3 дена на морето при доста силен вятър и дъжд.ако случайно успееш номерирай тръбите за евентуално второ сглобяване да ти е по-лесно.УСПЕХ
Благодаря ти, колега, ние вчера също се мъчихме като грешни дяволи и успяхме да сгодим нещо като подходяща конструкция. Само на едно място не ми хареса как влезнаха тръбичките, но какво да се прави
да приемем, че просто е от ръждата и времето
) Този уикенд ще се види и пробва на полеви условия и ще си покаже

Колеги имам схемата снимах я и ще пратя на който желае снимки .Само да е обработя малко.Още миналата година ви видях питането но не остана време.Тази палатка със схема е трудно да се сглоби а без :>>>
Аз имам подозрения, че скелето не е точно за тази палатка, но ще се радвам ако споделиш плана. Ако ти е по-удобно може и на мейл - lnxslackware@gmail.com
Скелето винаги изглежда че не е за платката . Като се покрие с брезента се до наместват колчетата . А иначе прати ти схемата на мейла. Ако има проблеми аз моята ще е сглобявам към края на месеца може да е на снимам без брезент да се види как е.
Благодаря много, колега!
явно имам лисващи тръбички, ще трябва да ги доиздирвам из килера на село