Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ъхъ , има го , нямаш проблеми за разходката ама Горубляне отдавна не е актуално . Има вече места с повече избор от как там , а и в ресторанчето на яз."Суходол" правят много хубава срЪпска скара и имат врЪла дюлева от БелградGODzillata написа:...Стенд на Олипмус...ъъъ....т'ва го има някъде в София ли?![]()
Да разбирам ли, че някой ден би си затрил един ден да гледаме коли на Горубляне и да тестваме един-два избора на този стенд?...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Абе мани го тва Горубляне,ела край Дупница,автокъщи и коли бол,па за бира шкембенце и кюфтаци ще го измислиме.
Да отбележа че не се занимавам с коли,да не ме заядете
Да отбележа че не се занимавам с коли,да не ме заядете

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- GODzillata
Няколкото автокъщи във Видин са все про-германски ориентирани и мернах само 2-3 японеца.
За Дупница навремето бях слушал/чел препоръки да не се купува кола от там
...., а за Горубляне не знаех, че вече не е меката на колите...
....за кви рикии и бири ми говорите, първо съм трезвеник
, второ ще съм с новата кола и ще трябва да пътувам веднага наобратно въпреки желанието ви да почерпя за новата придобивка
но нищо не ми пречи да обещая като политик преди избори, че и това някога ще стане
.....бахмамаму, никой не ми звъни за ланчаата........май докато не сваля хиляда камъка от цената, няма и да има кой да дрънне една шайба
.........дали пък да не си я стегна и да изкарам още една петилетка с нея и после направо на вторични да я засиля?
.....ма то к'во да и стягам повече, като е лачена отвсякъде и няма никакви проблеми?....е, малко компресията на 2 от цилиндрите не е баш в норма, ама това може да е някое клапанче....може пък и сегментче да е.......да фана да напраа напрао един основен ремонт, найс, а?........Ако трябва и един шлайф на блока, едни ризи да набия на цилиндрите и т.н.
....също като в добрите стари времена и книжката "Аз ремонтирам лада"...муахахахаха.....
........баси ужаса беше с лада, в багажника имах две щайги - едната беше пълна с резервни части, а другата с инструменти
........а случвало ли ви се е навремето да преточвате газ от битова бутилка в бутилката на колата?......беше криза пак, нямаше редовно газ по газстанциите, па и те бяха кът, та отиваш на "Топливо", заменяш празна битова за пълна, после пълната, ако е през зимата, я топваш в леген с вряла вода и я вдигаш нагоре, за да почне да тече газ по маркуча и да пълни бутилката на колата.....мани-мани.....тъпня голяма беше!
За Дупница навремето бях слушал/чел препоръки да не се купува кола от там

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Мога да ви се похваля че се чувствам морално и телесно удовлетворен отвсякъде
Те днес се прибрах след тежката работна седмица а навънка времето найс , как казва Кире . Викам си да взема да си угодя с едно барбекю
Та речено , сторено ! Приготвих си една от любимите ми манджи - една вратна и за гарнитура , още една вратна
Много фффкусно , по-фкусно даже и от шоколад с мляко . Папането го полях с предоволно количество Бийфитър омешан с лимон , лед и сода . В интерес на истината продължавам да поливам и сега
Кире , то е ясно че ти нема да пиеш а тоя дет те развежда . Друг е въпроса че представите ти за разглеждане на МПС второ употребление се свеждат едва до ниво Горубляне . Там дет ще те разведа нема начин да обиколиш навсякъде без да прегладнееш и да решиш да почерпиш с ока гюлева екскурзовода , инак нанай си водене до стенда на Олимпус
пп - Георге , мойто родителско тяло днес е направило погром на едри манатарки и утре ще го посетя с цел помощ при унищожаването им . Демек , акомиразбирашнамека нищо впротиФФФ да ти спомена де са ги брали срещо нещо в квадратно стъкло

Кире , то е ясно че ти нема да пиеш а тоя дет те развежда . Друг е въпроса че представите ти за разглеждане на МПС второ употребление се свеждат едва до ниво Горубляне . Там дет ще те разведа нема начин да обиколиш навсякъде без да прегладнееш и да решиш да почерпиш с ока гюлева екскурзовода , инак нанай си водене до стенда на Олимпус

пп - Георге , мойто родителско тяло днес е направило погром на едри манатарки и утре ще го посетя с цел помощ при унищожаването им . Демек , акомиразбирашнамека нищо впротиФФФ да ти спомена де са ги брали срещо нещо в квадратно стъкло

Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
GODzillata написа:...бахмамаму, никой не ми звъни за ланчаата........май докато не сваля хиляда камъка от цената, няма и да има кой да дрънне една шайба!
Кире,
Дилемата ти е голяма, съдейки по последните страници

Ама за едно нещо си прав - колкото повече избор, толкова повече колебания

Но, моят опит показва, че всяка кола се продава - на цената която струва !
Продал съм всички коли и камиони, които съм обявил за продажба, лични и служебни, някой и като старо желязо, разбира се

А Павел е прав, че има сервизи с необходимия софтуер - четат по компютъра, гледат на крика и ти дават една не лоша информация за автомобила, който искаш да купиш !
За съжаление, всичко не могат да хванат,
Въпреки, че понякога, дори често, си личи на колите - колко са ползвани - дори и по външен вид !
- G.Petkov
Ммм-да,Павел Иванов написа: ....
Аз, щото утре сутринта, смятам да обходя моите си места за гъбки,
Нооооооооо,
Една допълнителна информация на лични, не би била излишна,
Но,
Още едно но

Квадратно шише ще има, само ако използвам инфото,
Че вече от годините, престанах да ходя за гъби по места с голяма денивелация

Съцето вече не може да носи толкова,
Колкото му повелява съзнанието и мераците

- Павел Иванов
Хъ , хъ , все пак иде реч за моите си родителски тела , а те са неколко гърди пред теб га иде реч за възраст , та нивелацията в случаят е умерена
Ае ти пиша едно ЛС и почвам да чакам кът уволнявка любим сигнал по Емо Димитров 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Христо Рангелов
- разбира нещата
В момента вкъщи са двама майстори, които правят мръсен канал..
Утре може би ще са готови и на 20 юли иде плочкаджията и почва банята.
Всички консумативи са купени/ поръчани..
Ще стане хамериканска баня..
То фактически ще е баня и тоалетна в едно ..
Утре може би ще са готови и на 20 юли иде плочкаджията и почва банята.
Всички консумативи са купени/ поръчани..
Ще стане хамериканска баня..

То фактически ще е баня и тоалетна в едно ..

"The more you know, the less you carry"
- G.Petkov
Една "месарска" снимка на днешните гъби, че си бях забравил фотоапарата
-

Днес станах рано, 6.30, стигнах до моите си места към 8 часа, което си е почти по тъмно
,
И какво да видя - "шок и ужас", каквото хубаво заглавие имаше в Излетите - гората пълна с индианци. Чак от Врачанско ги бяха докарали, да берат в Ихтиманските гори. Викове, крясъци, малките индианччета пищят - абе катун в гората
!
Естествено бяха пообрали повечето гъби, по едно време един стар "вожд" изнасяше три чувала манатарки към шосето, едва преплиташе крака.
Вътре в себе си разбирам, че и те трябва да ядат, ама не мога да ги трая.
Планините и горите са за мен като място за уединение и възстановяване от ежедневния стрес!
И когато и там достигне простотията - ме обземат много лоши мисли!
Но - преместих се по-далеч от врявата, после минах след тях, събрах прилично гъби - много чисти и хубави, да му се не надяваш на това объркано време. Почти нямаше червейчета - за пръв път не хвърлям нито една гъба !!!!
После ходих и за риба, ама там не се получи,
Хванах малко костур, ама снимки няма, че беше обидно малко и обидно малки рибки
!
Ама го изчистих и ще го пръжнем, разбира се
!

Днес станах рано, 6.30, стигнах до моите си места към 8 часа, което си е почти по тъмно

И какво да видя - "шок и ужас", каквото хубаво заглавие имаше в Излетите - гората пълна с индианци. Чак от Врачанско ги бяха докарали, да берат в Ихтиманските гори. Викове, крясъци, малките индианччета пищят - абе катун в гората

Естествено бяха пообрали повечето гъби, по едно време един стар "вожд" изнасяше три чувала манатарки към шосето, едва преплиташе крака.
Вътре в себе си разбирам, че и те трябва да ядат, ама не мога да ги трая.
Планините и горите са за мен като място за уединение и възстановяване от ежедневния стрес!
И когато и там достигне простотията - ме обземат много лоши мисли!
Но - преместих се по-далеч от врявата, после минах след тях, събрах прилично гъби - много чисти и хубави, да му се не надяваш на това объркано време. Почти нямаше червейчета - за пръв път не хвърлям нито една гъба !!!!
После ходих и за риба, ама там не се получи,
Хванах малко костур, ама снимки няма, че беше обидно малко и обидно малки рибки

Ама го изчистих и ще го пръжнем, разбира се

- GODzillata
Няма как да не се съглася при това извиване на ръце...Павел Иванов написа:...Кире , то е ясно че ти нема да пиеш а тоя дет те развежда . Друг е въпроса че представите ти за разглеждане на МПС второ употребление се свеждат едва до ниво Горубляне . Там дет ще те разведа нема начин да обиколиш навсякъде без да прегладнееш и да решиш да почерпиш с ока гюлева екскурзовода , инак нанай си водене до стенда на Олимпус![]()

Ае, Пав, тоя сивик дъл няма да ми е тесничък?

- Павел Иванов
Не бой съ . Аз мога да поемам по многу и пак да давам акълGODzillata написа:...ама ще те поя след куту свършиме работа, че инак мое ме отсвириш куту балтон у жега...![]()
![]()

пп - а с данъка при 140 коня на дизелова Мазда 6 кво щъ правиш

Павел Иванов
Павел Иванов
- трапера
- сериозен играч
Сигурно, нещо такова Шъ станеХристо Рангелов написа:..........То фактически ще е баня и тоалетна в едно ..

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- G.Petkov
Малко слънце в този мрачен ден, а
!
Отвори ми се път към Албена, сега в "Лагуна Биич".

Малко овехтял, като повечето стари хотели в курорта, но готвеха прекрасно и не пропуснах възможността да се "поправя", както казват бабите.
По принцип, системата "ол инклузив" предразполага към алкохолно-курортна почивка и аз не допускам изключение от правилото.
Ето един басейн, около който се започваше и завършваше всеки ден
!
Ей там - на масите в ляво, в този хотел местата за пиене бяха малко !

В ресторанта, също бях от първите и последен си тръгвах
,
За разлика от чужденците, които ядат като на пожар и после тичан нанякъде, сякаш бързат ........

Тук си личи колко обилно съм се нахранил
,

И после на следобедна дрямка, след което отнова плаж, че да ми се стръска храната и за вечеря бях отново с апетит и прочие
-

За малко да се удавя, добре че беше плитко
!

Малко е мътилка, ама е от вълните, иначе водата е чиста и студена !

Даже и на тренажор на Формула 1 се качих, ама нали промилите много и на три пъти направих катастрофи,
Те персонала - бяха виновни, казват:
-Качвай се, книжка не искаме и проба за алкохол не вземаме
-

Отвори ми се път към Албена, сега в "Лагуна Биич".
Малко овехтял, като повечето стари хотели в курорта, но готвеха прекрасно и не пропуснах възможността да се "поправя", както казват бабите.
По принцип, системата "ол инклузив" предразполага към алкохолно-курортна почивка и аз не допускам изключение от правилото.
Ето един басейн, около който се започваше и завършваше всеки ден

Ей там - на масите в ляво, в този хотел местата за пиене бяха малко !
В ресторанта, също бях от първите и последен си тръгвах

За разлика от чужденците, които ядат като на пожар и после тичан нанякъде, сякаш бързат ........
Тук си личи колко обилно съм се нахранил

И после на следобедна дрямка, след което отнова плаж, че да ми се стръска храната и за вечеря бях отново с апетит и прочие

За малко да се удавя, добре че беше плитко

Малко е мътилка, ама е от вълните, иначе водата е чиста и студена !
Даже и на тренажор на Формула 1 се качих, ама нали промилите много и на три пъти направих катастрофи,
Те персонала - бяха виновни, казват:
-Качвай се, книжка не искаме и проба за алкохол не вземаме

- GODzillata
G.Petkov написа:
Бързат до WC-то, за да разтоварят и пак да се върнат да ядат!

@Пав, къФ имен ден вчера, нали беше Петровден....само за Петъровци май......даже аз, бидейки Петров по фамилия

Ама ако се пак си имал ид - ай честито на патерица!

- Павел Иванов
GODzillata написа:...къФ имен ден вчера, нали беше Петровден....
http://www.standartnews.com/balgariya-o ... 94370.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Мерси

Павел Иванов
Павел Иванов